Baikal Team

Αν οι ακρες ειναι στρογγυλεμενες πιστευω θα εχει αρκετα καλη ακριβεια αν και στη φωτο του site δεν φαινονται στρογγυλεμενες....αν μπορεις ανεβασε φωτο απο το δικο σου...
Όπως είπα είναι στρογγυλεμένες σε συνδιασμό με το πολύ μικρο μέγεθος του οργάνου ώστε να ταιριάζει στο εύρος της διαμέτρου της σωλήνας για το οποίο προορίζεται και μπορεί να μετρήσει. Δείτε ποσο μικρο είναι σε σχέση με τα δάχτυλα μου εκείνο που μπορεί να μετρησει τα 18mm για την κάννη. Επίσης μετρώντας τα τσοκ απευθείας με το παχυμετρο δεν βρήκα διάφορα στην μέτρηση. Οπότε θεωρώ ότι είναι αρκετά μεγάλης ακρίβειας ώστε να μετρήσει κάποιος διάμετρο αυλού και τσοκ.

1000000271.jpg1000000270.jpg1000000269.jpg

Όπως είπα είναι στρογγυλεμένες σε συνδιασμό με το πολύ μικρο μέγεθος του οργάνου ώστε να ταιριάζει στο εύρος της διαμέτρου της σωλήνας για το οποίο προορίζεται και μπορεί να μετρήσει. Δείτε ποσο μικρο είναι σε σχέση με τα δάχτυλα μου εκείνο που μπορεί να μετρησει τα 18mm για την κάννη. Επίσης μετρώντας τα τσοκ απευθείας με το παχυμετρο δεν βρήκα διάφορα στην μέτρηση. Οπότε θεωρώ ότι είναι αρκετά μεγάλης ακρίβειας ώστε να μετρήσει κάποιος διάμετρο αυλού και τσοκ.

View attachment 97782View attachment 97781View attachment 97780
Ευχαριστω για τις φωτο,εγω εχω κανονικο κυλινδρομετρο αλλα και με αυτο μια χαρα θα κανεις τις μετρησεις σου...αυτο που μπορει να μετρησει τα 18mm τι μηκος εχει ?γιατι ειναι κι αυτο ενα θεμα ειδικα σε καννες απο καραμπινες που εχουν μεγαλες ουρες οπως οι benelli...ειδικα αν θελεις να μετρησεις τον κωνο και το μηκος του...

Ευχαριστω για τις φωτο,εγω εχω κανονικο κυλινδρομετρο αλλα και με αυτο μια χαρα θα κανεις τις μετρησεις σου...αυτο που μπορει να μετρησει τα 18mm τι μηκος εχει ?γιατι ειναι κι αυτο ενα θεμα ειδικα σε καννες απο καραμπινες που εχουν μεγαλες ουρες οπως οι benelli...ειδικα αν θελεις να μετρησεις τον κωνο και το μηκος του...
Δεν θυμάμαι ακριβώς το μήκος αλλά από το link που έχω ανεβάσει εχω πάρει τα πιο μακριά που πρέπει να είναι γύρω στα 30 cm ίσως και λίγο παραπάνω. Είναι αρκετά μακριά για να μπορείς να μετρήσεις αυλό είτε από την πίσω μεριά της κάννης είτε από μπροστά.

πολυ φτηνο , εχω το ιδιο του πατερα μου , πολυ καλο οπλο , το πηγα στον οπλουργο πριν 3 χρονια για ανακατασκευη , βαψιμω μεταλων , βαψιμω ξηλων , ψαθα , κολημα ριγας , ανοιγμα τσοκ σε 4 αστρα και 3 , απο 3 και 1 αστρα που ηταν και μου πηρε 500 ευρω , και εσυ το πουλας μονο 400 , μου ειπε οτι αυτο το οπλο ειναι συλεκτικο , και η αξια του φτανει τα 1000 ευρω
Συλλεκτικό δεν είναι ,του πατέρα σου δυστυχώς ήταν σε πολυ κακή κατάσταση για να χρειάστηκε πλήρη ανα κατασκευη ,για να μπορέσεις αν θελήσεις να το πουλήσεις όσα λεφτά χάλασες μπορεί και λιγότερα.

πολυ φτηνο , εχω το ιδιο του πατερα μου , πολυ καλο οπλο , το πηγα στον οπλουργο πριν 3 χρονια για ανακατασκευη , βαψιμω μεταλων , βαψιμω ξηλων , ψαθα , κολημα ριγας , ανοιγμα τσοκ σε 4 αστρα και 3 , απο 3 και 1 αστρα που ηταν και μου πηρε 500 ευρω , και εσυ το πουλας μονο 400 , μου ειπε οτι αυτο το οπλο ειναι συλεκτικο , και η αξια του φτανει τα 1000 ευρω
Συλλεκτικό σε καμία περίπτωση!!
Οπλαρα όμως.
Αν μου έλεγαν θα πρέπει να πορευτείς μόνο με ένα όπλο, αυτό θα ήταν!!!

Συλλεκτικό δεν είναι ,του πατέρα σου δυστυχώς ήταν σε πολυ κακή κατάσταση για να χρειάστηκε πλήρη ανα κατασκευη ,για να μπορέσεις αν θελήσεις να το πουλήσεις όσα λεφτά χάλασες μπορεί και λιγότερα.
δεν προκειται ποτε να το πουλησω , ουτε οτοιδηποτε αλλο δεν πουλαω και ας μην εχω να φαω γιατι δενουμε με αυτα και εχω αναμνησης ( οπλα , κτηματα , σπιτια , μηχανες , τρακτερ, αυτοκινητα κλπ ) μεχρι να βγουν εκτος , τοτε θα τα αφησω σε μια ακρη ως ενθυμιον

η κοτσος πιαστηκα , η εσυ το πουλας πολυ φτηνο
Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Έκανες πολλές εργασίες στο όπλο και ήταν νορμάλ για μένα τα 500€.
Δεν προσφέρουν αύξηση στην τελική τιμή του όπλου όμως.
Το κάνεις για την πάρτη σου.

Ότι "φτιάχνεις"σ'εναν όπλο είναι για προσωπική σου ευχαρίστηση, επειδή γουστάρεις.
Δεν θα το πουλήσεις παραπάνω από ένα αντίστοιχο που δεν έχει υποστεί καμία "βελτίωση"και είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο συν την φθορά που έχει από την χρήση.
Είναι σα να βάζεις ζαντολαστιχα,αεροτομή,άλλο τιμόνι κλπ σε αυτοκίνητο.
Η μόνη περίπτωση είναι να το δει κάποιος,να το θελήσει διακαώς και να σε ρωτήσει πόσα θέλεις.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν εξολκης για το μπαικαλ jh27...είναι το παλιό με το 18,2 αυλό πλάγιο..( μπορεί να κανό λάθος το μοντέλο)
τι χρειαζεσαι ακριβος Ηλια ελατηριο η τον εξολκεας?

τι χρειαζεσαι ακριβος Ηλια ελατηριο η τον εξολκεας?
Τον εξολκεα .. ο δικός μου καβαλάει τους κάλυκες ...και για να αποφύγω να την αποστολή σε οπλουργο(το κόστος είναι αρκετά μεγαλο)αφού μπορώ να τον αλλάξω μόνος..νομιζω είναι εύκολη δουλειά ...

Τον εξολκεα .. ο δικός μου καβαλάει τους κάλυκες ...και για να αποφύγω να την αποστολή σε οπλουργο(το κόστος είναι αρκετά μεγαλο)αφού μπορώ να τον αλλάξω μόνος..νομιζω είναι εύκολη δουλειά ...
Στηλε μην. στον Βαγγελη που γραφει εδω μηπως εχει να στον στηλει

Λιάκο,τα ανταλλακτικά χρειάζονται φιταρισμα για να ταιριάξουν σε κάθε όπλο.
Κάνεις εφαρμογή,είναι δουλειά ακριβείας που απαιτεί τέχνη κι εμπειρία.

Το κάνει σε όλα τα φυσίγγια η μόνο στους χαμηλούς παφυλες;Έχεις ρίξει τόσα πολλά φυσίγγια που έχει γίνει φθορά στη πατούρα του εξωλκέα;

Λιάκο,τα ανταλλακτικά χρειάζονται φιταρισμα για να ταιριάξουν σε κάθε όπλο.
Κάνεις εφαρμογή,είναι δουλειά ακριβείας που απαιτεί τέχνη κι εμπειρία.
Δεν το ήξερα Γιάννη οκ θα δω τι θα κάνω

Το κάνει σε όλα τα φυσίγγια η μόνο στους χαμηλούς παφυλες;Έχεις ρίξει τόσα πολλά φυσίγγια που έχει γίνει φθορά στη πατούρα του εξωλκέα;
Σε ολλα έχει ρίξει κάτι καράβια φυσηγγια της καλές εποχές

Back