Aselkon τούρκικη καραμπίνα

Φιλοι μου καλησπέρα δοκίμασα την aselkon gray light κ μόνο καλά λόγια μπορώ να πω.φοβερο οπλο,μεγάλο κωνο προσαρμογής κ καλά πλαστικά.φοβερο κλειστρο.το έριξα με 33 βαθμούς κ μαγκνουμ δράμια ελάχιστο κλωτσημα.600 ευρώ με βαλίτσα κ 5 τσοκ.παιρνει κ προσθήκη μεγαλη
Εχει γαματη βαλιτσα

Για εμάς υπάρχει η benelli ,τα ξύλα του δούκα καλά;
Αχ αυτή η Benelli. Μια χαρά τα ξύλα, αλλά τον δούκα τον έχω για δεύτερο στις εξορμήσεις. Η SBE3 έχει γίνει προέκταση, αλλά πρέπει να βρω να αγοράσω τα πλαστικά κοντάκι/πάπια, γιατί τα ξύλα τα έχω σακατέψει και στεναχωριέμαι

Αχ αυτή η Benelli. Μια χαρά τα ξύλα, αλλά τον δούκα τον έχω για δεύτερο στις εξορμήσεις. Η SBE3 έχει γίνει προέκταση, αλλά πρέπει να βρω να αγοράσω τα πλαστικά κοντάκι/πάπια, γιατί τα ξύλα τα έχω σακατέψει και στεναχωριέμαι
Φιλε μου, μη μπαινεις σε διπλα εξοδα για πλαστικα μεροι....
Ευχαριστήσου το οπλακι σου κ τα χρήματα που θα εδινες για αγορα πλαστικών μερών στο οπλο, δώστα στο μαστορα το @ΓΙΑΝΝΗΣ. καποια στιγμή να,στα κανει μια περιποίηση κ θα γινουν παλι σαν του εργοστασίου...

Να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω στη κατοχή μου πολλά όπλα. Κυνηγάω σταθερά με την SBE3 αλλά, επειδή θέλω να έχω πλαστικό για βάλτο που έγινε το αγαπημένο μου πρόσφατα, γλυκοκοίταζα να πάρω ή την ίδια (SBE3) πλαστική ή τη Franchi από το να δώσω άλλα 2k στη Benelli. Γιαυτό και μπήκα να δώ και τους Τούρκους, μιας και κοπιάρουν τόσο καλά, μήπως υπήρχε αριστερή επιλογή...

Να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω στη κατοχή μου πολλά όπλα. Κυνηγάω σταθερά με την SBE3 αλλά, επειδή θέλω να έχω πλαστικό για βάλτο που έγινε το αγαπημένο μου πρόσφατα, γλυκοκοίταζα να πάρω ή την ίδια (SBE3) πλαστική ή τη Franchi από το να δώσω άλλα 2k στη Benelli. Γιαυτό και μπήκα να δώ και τους Τούρκους, μιας και κοπιάρουν τόσο καλά, μήπως υπήρχε αριστερή επιλογή...
Συνθετικη αριστερη, για πιο φτηνη επιλογη απο benelli, frαnchi, beretta, fabarm, ειναι η stoeger M3000 V2, πολυ αξιοπιστο οπλο απο οσα εχω ακουσει.

Αχχ, αριστερόχειρας κι εσυ....σε νιώθω.
Απο τούρκικα, τα ΑΤΑ κ τα ASELKON όντως ειναι μια οικονομική λύση κ επιλογή...αλλιως, αριστερό οπλο, ισως βρεις μεταχειρισμένο σε ευκερια....

Back