Hunterslife Team
Staff member
Επειδή είμαι από το Ηράκλειο και επειδή τον ξέρω προσωπικά και είμαι και πελάτης τους, πρόκειται για πολύ καλό μαγαζί και έχει πολλές αντιπροσωπείες(ARIETA, UGATACHEA, LANBER) και τώρα τελευταία πήρε και τη BREDA και φέρνει συνεχώς όπλα BREDA.Μιας και βλέπω ότι έχει φέρει το Breda Zenith, υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να το έχει στην κατοχή του να μας πει εντυπώσεις;
https://www.artemis-sport.gr/super-pose-breda-zenith-sporting-black.html
Το θυμάμαι ότι είσαι από Ηράκλειο φίλε. Δεν περνάς μια βόλτα από τον Γιώργο να ρίξεις μια ματιά από κοντά στο δικαννακι να μας πεις εντυπώσεις;Επειδή είμαι από το Ηράκλειο και επειδή τον ξέρω προσωπικά και είμαι και πελάτης τους, πρόκειται για πολύ καλό μαγαζί και έχει πολλές αντιπροσωπείες(ARIETA, UGATACHEA, LANBER) και τώρα τελευταία πήρε και τη BREDA και φέρνει συνεχώς όπλα BREDA.
Δεν υπάρχει περιθώριο...πρεπει να το αγορασω άμεσαΩραιο φατσικα ειναι το συγκεκριμενο. Μενει να δουμε αξιοπιστια σε βαθος χρονου
Το ότι θα αρέσει σε εμένα δε σημαίνει ότι θα αρέσει και σε εσένα και το ανάποδο.Το θυμάμαι ότι είσαι από Ηράκλειο φίλε. Δεν περνάς μια βόλτα από τον Γιώργο να ρίξεις μια ματιά από κοντά στο δικαννακι να μας πεις εντυπώσεις;![]()
Εννοείται αυτό!Το ότι θα αρέσει σε εμένα δε σημαίνει ότι θα αρέσει και σε εσένα και το ανάποδο.
Αν δεν ήταν όπλο αλλά γκόμενα μπορεί και να πήγαινα για καφέ....
που βρίσκεσαι?Εννοείται αυτό!
Μένω στη Σλοβακία τον τελευταίο χρόνο Κωστή. Έχω να μιλήσει με τον Γιώργο αρκετούς μήνες. Απλά μια ματιά από κοντά είναι χρησιμότερη από μια φωτογραφία.που βρίσκεσαι?
έχεις μιλήσει με το Γιώργο?