κατασκευή τσοκ σε σούπερ ποζέ...

Για μενα καμμια ιεροσυλια. Εχεις ενα οπλο που ειναι αυστηρα για συγκεκριμενο σκοπο και αθλημα, και το κανεις πιο all around. Το θεμα ειναι ποιος οπλουργος εντος Ελλαδας θα σου κανει καλη δουλεια. Και ο teague παντως κανει τετοιες δουλειες, με αναλογο αντιτιμο φυσικα.

Πληροφοριακα παντως, και με το τραποντουφεκο, κανει αγιους στο σπορτιγκ
Βικτωρα Ιεροσυλια ως προς κριμα να πας να κανεις κτι σε τετειες κανες καπου που δεν ξερεις τι βγει απο το να παρεις απ το να παρεις ενα αλλο εθοσων υπαρχει η δυνατοτιτα να εχεις ενα perazzi ;)
οσο για το τι κανουν τα τραποντουφεκα το ειδα κ την αισθανθηκα τι γλυκα.love.
 
Eφοσον ομως αυτος θεωρει πως το οπλο του θα γινει πιο χρηστικο, η δικες μας αποψεις ειναι εντελως υποκειμενικες. Μπορει ομως και να ξερει, ή να εμπιστευεται τη δουλεια του μαστορα
Καλά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ... Κουβέντα κάνουμε ... Καθένας κάνει ότι νομίζει και θεωρεί καλύτερο ... Εγώ δεν είμαι αντίθετος στην τροποποίηση (άνοιγμα) των πολύ σφιχτών τσοκ, η ένστασή μου είναι η εφαρμογή εναλασσόμενων τσοκ σε (καλό) όπλο με σταθερό τσοκάρισμα ... Μακάρι το τουφέκι μου να ήταν με σταθερά 4*-3* ή 4*-2* ... Θα γλύτωνα σημαντικό χρόνο στο καθάρισμα ... άσε που δε θα είχα ξοδέψει και 400 € σε αφτερμάρκετ τσοκάκια, που ουσιαστικά δεν μου πρόσφεραν κάτι παραπάνω από τα μαμίσια !!!! .sarcastic.
 
Δεν ειναι κακο να κανουμε το οπλο πιο... ευελικτο.
Τα εναλλασσομενα ειναι μεγαλη εξυπηρέτηση .
Εννοειται,πρέπει να γινει σωστη δουλεια,απο μερακλη μαστορα!
Αν και την δουλεια στην προκειμενη,την κανουν τα εργαλεια.Κεντραρισμα κλπ...
Δυστυχως η ευτυχως,τα thin wall,ειναι σχεδον μονόδρομος.
Μακαρι να εχουν πανω απο 20.3mm παχος οι κανες στο τελειωμα τους(ελαχιστο παχος για την τοποθετησει των colonial thin wall),ετσι ώστε να εχουμε την επιλογη μεγαλυτερης γκαμας after market.
Οχι πως ειναι ασχημα τα colonial!;)
 
Με την ευκαιρία ... Ένα παλαιό άρθρο για τροποποίηση - άνοιγμα σταθερού τσοκ ... Από το περιοδικό GUNS & AMMO, τεύχος Σεπτεμβρίου 1998 !!!
Εκείνο τον καιρό είχε κάθε μήνα ένα άρθρο του συγκεκριμένου αρθρογράφου οπλουργού (Larry Lyons), με διάφορα οπλουργικά θέματα, κυρίως για ερασιτέχνες ... ;)

IMG_20180605_180313.jpg
IMG_20180605_180445.jpg


Υ.Γ. ... Χμμμμ, βλέπω ότι δεν διαβάζεται τόσο καλά !!! Με το κινητό το φωτογράφησα ...
Θα το ανεβάσω και αλλιώς. Από τα παρακάτω λινκ ανοίγει σε νέα καρτέλα, και με το ζουμ ανοίγει σε πλήρη οθόνη και διαβάζεται πιο εύκολα ... ;)
https://postimg.cc/image/v75rb9zq5/
https://postimg.cc/image/e8f6ethzx/
 
Last edited:
Νικόλα μου ούτε εγώ θα το πείραζα ότι κόβεται δεν ξαναράβεται....μπαλώνεται
όπως λές βρίσκονται καλά όπλα trap σε καλές τιμές....ναι και μ έχει απασχολήσει κι εμένα αλλά δεν περισσεύουν και ούτε προβλέπω να περισσεύουν
αν έπαιρνα όμως το 1ο που θα έκανα ήταν ένα κοντάκι στα μέτρα μου θα το κυνηγούσα και θα έριχνα και σπόρτινγκ για το κέφι μου
αν έκανα πρωταθλητισμό.....θα έπαιρνα σπόρτινγκ :)
για σκέψου να είσαι σκοπευτήριο μ ένα παλίο μοντέλο trap('οχι σειράς αλλά κάτι καλό) ανάμεσα στα νέα μοντέλα sporting εεεεε εεεεεεε;;;;;; σεβασμός και δέος ;)
 
Last edited:
για σκέψου να είσαι σκοπευτήριο μ ένα παλίο μοντέλο trap('οχι σειράς αλλά κάτι καλό) ανάμεσα στα νέα μοντέλα sporting εεεεε εεεεεεε;;;;;; σεβασμός και δέος ;)
ειναι σαν old shool car με τα βαρβατα μοτερ οταν μπενουν σε καμια πιστα μονο κ με το γουργουρισμα σε πιανει ανατριχηλα :oops:
 
Back
Top