Πισω τους ερχεται η κακοκαιριαΟι παλιοί έλεγαν ότι φέρνουν την κακοκαιρία
Πισω τους ερχεται η κακοκαιριαΟι παλιοί έλεγαν ότι φέρνουν την κακοκαιρία
Όντως μάλλον ΔΕΝ θα τα καταλάβεις,αν βέβαια έχουν μαγειρευτεί σωστά...Αποκλείεται!!![]()
Τα γουρούνια έχουν φάει κατά καιρούς ακόμη και πτώματα ΑΝΘΡΩΠΩΝ!Δεν είχαν άδικο σε αυτό οι χιτλερικοί που έβριζαν κάποιον λέγοντας:''svein'' δλδ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!Αν το έγραψα σωστά...Μπαα μόλις πήγε να τσιμπήσει η καημένη λίγο έσβησε το καντηλακι της...και να πω ότι πεινούσαν.. σκασμενα στο φαι ήταν τα άτιμα..
![]()
Schwein Σ*-βάινΤα γουρούνια έχουν φάει κατά καιρούς ακόμη και πτώματα ΑΝΘΡΩΠΩΝ!Δεν είχαν άδικο σε αυτό οι χιτλερικοί που έβριζαν κάποιον λέγοντας:''svein'' δλδ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!Αν το έγραψα σωστά...![]()
Επιμένω, αποκλείεται!Όντως μάλλον ΔΕΝ θα τα καταλάβεις,αν βέβαια έχουν μαγειρευτεί σωστά...
Εμείς για τις καλιακούδες το λέμε. Όταν πετάνε κατα μεγάλα κοπάδια λέμε θα χαλάσει ο καιρός..Οι παλιοί έλεγαν ότι φέρνουν την κακοκαιρία
Και η αρβυλα του Ελληνικου στρατου δεν ξεχωριζει αν ¨ μαγειρευτει σωστα ¨Όντως μάλλον ΔΕΝ θα τα καταλάβεις,αν βέβαια έχουν μαγειρευτεί σωστά...
Eυχαριστώ!Δυστυχώς δε γνωρίζω ''γρυ'' από γερμανικά.Πάντως τη βρισιά ''γουρούνι'' των ΝΑΖΙ τη θυμάμαι από τις ταινίες...Schwein Σ*-βάιν
*"Παχύ" "Σ" στην προφορά
Πιστεύεις ότι αν φας αρβύλα ''σωστά'' μαγειρεμένη δε θα το καταλάβεις;Εγώ αμφιβάλλω πολύ...Και η αρβυλα του Ελληνικου στρατου δεν ξεχωριζει αν ¨ μαγειρευτει σωστα ¨
Το σωστα πως το εννοεις ?
Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ''ρατσισμός κατά των ψαρονιών''...Επιμένω, αποκλείεται!![]()
Δεν το ξέρω αυτό,δεν έδωσα στις γάτες μου ποτέ μαυροπούλι...Οι Βλάχοι πάντως τον προηγούμενο αιώνα τα πάστωναν και τα έτρωγαν τηγανητά με αυγά και φρέσκο βούτυρο ΟΛΟ το χειμώνα!Αλήθεια είναι,διάβασα ολόκληρο αφιέρωμα πάνω στο θέμα...Ουτε οι γατες δεν τα τρωνε αυτα