Σεταπ που μου άρεσε πολύ στο τεραιν ήταν
Nobel sport 688 d20 1,55x30 jiovani 22 No 9 57,00 mm
Πολύ τίμιο και αποτελεσματικο........
Φίλε Φανη
Ακόμα κ αν δούλευαν σχετικά καλά τα 28αρια κ 30αρια στα όπλα μου, δεν θα τα έριχνα.
Ο ένας λόγος είναι ότι δεν θελω να προσπαθώ να πεταλωσω ψύλλο κ ο άλλος ότι έχω μάθει με 32-33γρ +++, + χοντρά σκάγια στο cal 12.
Οτι έχει μάθει ο καθένας...
24, 25, 27 κ ταβάνι 28 ρίχνω με το 20αρι.
Τη sipe όσο κ αν προσπάθησα δεν τα βρήκα μαζί της
Δυστυχώς οι περισσότεροι έτσι κάνουν. Μέχρι να δοκιμάσουν σκητ σε περπατητο ή Σπόρτινγκ φυσίγγια σε καρτέρι. Το κάνω εδώ και πάνω από 15 χρόνια και προσωπικά σε τσίχλα και κοτσύφι σπάνια ξεπερνάω τα 30γρ. Ακόμη και στα επιβλαβή φυσίγγια Τραπ χρησιμοποιώ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Βοήθησε βέβαια και η παρέα με κυνηγούς με μικρότερα διαμετρήματα (20 & 28) για αυτή μου την επιλογή. Τέλος για τσιχλοφυσιγγο το 8,5/28 κάνει ακριβώς ότι το 8 η 7 στα 32/33 μέχρι τα 35 μέτρα αρκεί να μην έχουμε ακραίες καιρικές συνθήκες.Φίλε Φανη
Ακόμα κ αν δούλευαν σχετικά καλά τα 28αρια κ 30αρια στα όπλα μου, δεν θα τα έριχνα.
Ο ένας λόγος είναι ότι δεν θελω να προσπαθώ να πεταλωσω ψύλλο κ ο άλλος ότι έχω μάθει με 32-33γρ +++, + χοντρά σκάγια στο cal 12.
Οτι έχει μάθει ο καθένας...
24, 25, 27 κ ταβάνι 28 ρίχνω με το 20αρι.
Τη sipe όσο κ αν προσπάθησα δεν τα βρήκα μαζί της.
Εκεί είναι όλο το θέμα, απλώς πρέπει να ξέρεις ποτέ πρέπει να τα ρίχνεις.ακραίες καιρικές συνθήκες.
Παιδικο setupΣεταπ που μου άρεσε πολύ στο τεραιν ήταν
εγω μεσα ειμαι αλλα με κουτι hunterslife να το κοιταμε να γουσταρουμεΜήπως να το συζητήσουμε ξανά;
Ισως το μονο κερδος απ'αυτη την ιστορια....εγω μεσα ειμαι αλλα με κουτι hunterslife να το κοιταμε να γουσταρουμε
Τι να συζητησουμε ρε ανθρωπε;;;Μήπως να το συζητήσουμε ξανά;
Τι να συζητησουμε ρε ανθρωπε;;;
Κι εδω διαφωνια θα υπαρχει για το αν θα τα βγαλουμε 30/31/32gr......αν το αποφασίσετε, θα σας δωσω ΕΓΩ συνταγή....![]()
Ναιιι...μονο κ μόνο απο............ΕΟΠΥΥ συνταγογραφείς ;
.........ντροπή...χε χε..ΕΟΠΥΥ