1,5 μ απο το μεσον του !! 1,3 μ απο τον αισθητηραΣε ενα ταχογράφο,για να παρουμε την αποσταση μετρησης του (V 1.5) μετραμε αποσταση, απο τον 1ο αισθητήρα;;;
1,5 μ απο το μεσον του !! 1,3 μ απο τον αισθητηραΣε ενα ταχογράφο,για να παρουμε την αποσταση μετρησης του (V 1.5) μετραμε αποσταση, απο τον 1ο αισθητήρα;;;
Απο την μεση του ταχογραφου.....αναμεσα απο τους 2 αισθητηρες....ΕΚΕΙ που εχω την ασπρη γραμμη
Κωστή !!!
View attachment 68032
Σας ευχαριστω!!1,5 μ απο το μεσον του !! 1,3 μ απο τον αισθητηρα
Καλορίζικος και πάντα ασφαλής γεμισες!!!Κατέφτασε και προστέθεικε, αλλο ενα σημαντικό εργαλείο, στο "πυροτεχνουργείο" μου...
View attachment 68594
Σε ευχαριστω φιλαρακι...Καλορίζικος και πάντα ασφαλής γεμισες!!!
.......υπονοείς κάτι;;;ασφαλής γεμισες!!!
Θέλω να δω τι ταχύτητες θα πιάνουν τα φυσίγγια που σφύριζαν όταν δοκιμαζαμε!!!!.......υπονοείς κάτι;;;![]()
απο που τον πηρες Κωστα ?Κατέφτασε και προστέθεικε, αλλο ενα σημαντικό εργαλείο, στο "πυροτεχνουργείο" μου...
View attachment 68594
Όποτε θες...δε χρειαζεται να το ρωτας...κυριακες παντα ειμαι σπιτι, εκτος απροόπτου.Θέλω να δω τι ταχύτητες θα πιάνουν τα φυσίγγια που σφύριζαν όταν δοκιμαζαμε!!!!![]()
Τι γίνεται ρε πο@## μου;Ο άλλος έχει γήπεδο γκολφ,εσύ σκοπευτήριο...Π@#€@@@ φτώχια...Όποτε θες...δε χρειαζεται να το ρωτας...κυριακες παντα ειμαι σπιτι, εκτος απροόπτου.
Τον πηρα απο ενα γνωστο μου, που σταμάτησε να γεμίζει.απο που τον πηρες Κωστα
Εχει ασύρματες σαγιονάρες να ξέρεις....Καλορίζικος και πάντα ασφαλής γεμισες!!!
Βλέπω να σε κυνηγά με το πλαστη η κυρά Χριστίνα!!!!![]()
Φατες και με την πλάνη να ελαφρύνουνε...Εχει ασύρματες σαγιονάρες να ξέρεις....![]()
Θα τους κανω ενα porting πρώτα....Φατες και με την πλάνη να ελαφρύνουνε...![]()
![]()
Με Υγεια να το χαρεις Κωστα!Κατέφτασε και προστέθεικε, αλλο ενα σημαντικό εργαλείο, στο "πυροτεχνουργείο" μου...
View attachment 68594
Μπραβο Κωστή καλορίζικος!!!Κατέφτασε και προστέθεικε, αλλο ενα σημαντικό εργαλείο, στο "πυροτεχνουργείο" μου...
View attachment 68594
Σε ευχαριστω Αλεξη, να εισαι καλα!!Με Υγεια να το χαρεις Κωστα!
Σε ευχαριστω ρε Κρητικέ, να εισαι καλα...Μπραβο Κωστή καλορίζικος!!!
Πάρε ένα τρίποδο και φτιάξε του και ένα πλέξιγκλας για προστασία.