Χρονογράφοι

Ψήνομαι να το αγοράσω. Η κατασκευή είναι της caldwell ή κάποιας άλλης εταιρίας και άπλα βάζουν πάνω το σήμα cadlweel ?
Τι να σου πω Γιώργο όλα κινέζικα είναι σήμερα, και γω στο ψαξιμο είμαι ακόμα και δεν έχω αποφασίσει.

Δεν θα μετράς. Εκτός αν θέλεις να κανεις μαζική παραγωγή οπότε πρέπει να πάρεις όλο τον εξοπλισμό. Τα 180 δεν πρέπει να φτάνουν ούτε για εργαστήριο να πας να δοκιμάσεις 10 φυσίγγια. Γιατί φυσικά δεν αρκεί να πάρεις 10 τιμές πρέπει να τις αναλύσεις κιόλας.
Με τη συσκευή νούμερα θα πάρεις, το θέμα είναι τι νούμερα αυτά. Τι εσωτερική και εξωτερική ακρίβεια θα έχουν με μια πιστοποιημένη διακριβωμενη μηχανή μέτρησης. Είδα ότι η ζυγαριά ακριβείας που πουλάνε με ακρίβεια .1 γραμμάρια είναι πιο ακριβή. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Στην λαμπρο που τηλ πριν χρονια μου ειπαν 100 +φπα 23φυσιγγια κ περνω κ σφραγιδα cip για το σετ απ.
Αν 1 ξεπερασει τα 1200 σταματαν την δοκιμή
Με τον ταχογραφω μπορει να μην βλεπεις πιεσεις αλλα βλεπεις με νουμετα τι θα σου δοσει η καθε παραλλαγή του σετ απ που θα στήσεις κ την σταθερότητά του.
Σε βοηθαει να καταλαβεις κ το γιατι αλαζουν οι ταχύτητες.
Προσοπικα επιθιμο παντα ενα σετ απ 410m/s +10 -0 κ μετα αρχηζω να μαζεύω τουφεκια αν χρειαστώ.

Last edited:
Τσιμπισα και γω αυτόν εδώ, όλα στο μπλε fgr

https://shop.opticsplanet.com/shoot...-786IrBw_7in48LDZrpKWBqfuHsn2J4hoClSMQAvD_BwE
Είπα στον μάστορα αν μπορούσα κ εγώ να βάλω προέκταση κ να απομακρινω την οθόνη από την συσκευή κ μου ανέφερε την πιθανότητα να έχω απόκλιση προς τα κάτω στις ταχύτητες λογο μεγαλύτερου καλωδίου. Μάλλον η πλακέτα είναι στο μηχάνημα κ μόνο η οθόνη απομακρύνεται από την συσκευή στο πιο ακριβά μοντέλα

Περιμένουμε της πρώτες δοκιμές σου.ωραιο εργαλείο.
.pray to God. από το στόμα σου και στου Θεού το αυτι φίλε Κώστα. Το πεδίο βλητικων δοκιμών πέφτει λίγο μακριά.

Κώστα το ίδιο έχω και εγώ αλλά θέλει προσοχή στο κλησημο γιατί μπορεί να κόψει το καλοδιο εγώ τη πάτησα σαν μηχάνημα είναι αρκετά ακριβές
Ευχαριστώ για την πληροφορία Θοδωρή, το σκέφτηκα και μιας το χαρτοκουτο που έρχεται μαζί δεν βολεύει για μεταφορά και άνοιξε κλείσε, ένα πλαστικό βαλιτσάκι από ηλεκτρικό εργαλείο ίσως να βολέψει περισσότερο.

Back