Mafia Calabria
Moderator
Σταύρο αν θες πες εντυπώσεις γι'αυτόν, εγώ είμαι ακόμα στο ψάξιμο μεταξύ chrony και caldwell δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Έχω τον Chrony M1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Σταύρο αν θες πες εντυπώσεις γι'αυτόν, εγώ είμαι ακόμα στο ψάξιμο μεταξύ chrony και caldwell δεν έχω αποφασίσει ακόμα.Έχω τον Chrony M1 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Κωνσταντίνε δεν έχω δοκιμάσει άλλον μόνο αυτό.Σταύρο αν θες πες εντυπώσεις γι'αυτόν, εγώ είμαι ακόμα στο ψάξιμο μεταξύ chrony και caldwell δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ ΣταύροΚωνσταντίνε δεν έχω δοκιμάσει άλλον μόνο αυτό.
Είναι ελαφρύς,στηνεται εύκολα και θεωρώ είναι αξιόπιστο στις μετρήσεις του.το είχα πάρει από Siarm το 2012 γυρω στα 120 ευρώ.
BASS PRO ?
Ναι Γιώργο έχει αγοράσει και το cabelas.BASS PRO ?
Γιατί όχι ??? Όλοι οι χρονογράφοι μετράνε και βέλη. Αφού λέει ότι μετράει ταχύτητες από 5 μέχρι 9.999 fps !!!! ...Ξέρεις αν ο Caldwell μπορεί να λειτουργήσει και για μέτρηση ταχύτητας με τόξο η βαλιστρα ;
Τα χουν χωρίσει σε ποιο πολύ ψαρικά το bass pro και κυνηγετικά το cabelas ανάλογα βέβαια και με την περιοχή. Το σπαστικό είναι ότι το cabelas είναι φθηνότερο και αν αγοράσεις κάτι στο bass βρίσκεις την τιμή στο cabelas στο κινητο πας σε ειδικό ταμείο για την σύγκριση και το αγοράζεις στην ίδια τιμή, καταραμένη γραφειοκρατιαΤο ξέρω Κωνσταντίνε , αλλά εδώ ακόμα είναι μπερδεμένα τα πράγματα μεταξύ των δυο εταιριών . Ξέρεις αν ο Caldwell μπορεί να λειτουργήσει και για μέτρηση ταχύτητας με τόξο η βαλιστρα ;
Στέλιο σε ευχαριστώ για την πληροφορία .Γιατί όχι ??? Όλοι οι χρονογράφοι μετράνε και βέλη. Αφού λέει ότι μετράει ταχύτητες από 5 μέχρι 9.999 fps !!!! ...
(Παρεμπιπτόντως ο Chrony λέει ότι μετράει από 30 μέχρι 7.000 fps ...) "Every Chrony measures the speed of bullets, arrows, shotguns, airgun-pellets and paintballs, etc, from 30/fps to 7000/fps ..."
Αλλά κι ο Caldwell, αν και δεν το λέει στο site ... το δείχνει !!!
https://www.caldwellshooting.com/dw...al/720001-action-mike-bow.jpg?sw=2000&sh=2000
![]()
Τα χουν χωρίσει σε ποιο πολύ ψαρικά το bass pro και κυνηγετικά το cabelas ανάλογα βέβαια και με την περιοχή. Το σπαστικό είναι ότι το cabelas είναι φθηνότερο και αν αγοράσεις κάτι στο bass βρίσκεις την τιμή στο cabelas στο κινητο πας σε ειδικό ταμείο για την σύγκριση και το αγοράζεις στην ίδια τιμή, καταραμένη γραφειοκρατια.
Ναι κάνει για όλα.
Η μεγαλύτερη μαλακια ήταν που σταμάτησε το bargain cave το cabelas ,είχε αρκετές ευκαιρίες σε καλές τιμές.Εδω Κωνσταντίνε είναι όπως πριν την συγχώνευση , δηλαδή είναι και στα δυο μισό κυνήγι μισό ψάρεμα . Στο κομμάτι με τις τιμές (pricematch) σου κάνουν από οποιοδήποτε μαγαζί στον Καναδά , όποτε όταν βρω καλή τιμή στο ίντερνετ πάω και τούς ζητάω και απλά το κάνουν.
Δύσκολο δεν είναι αλλά ποιός θα το κάνει? Ίσως να ήταν ευκολότερο για κάποιον να το φτιάξει σε κάποια χώρα στο κέντρο της Ευρώπης και να δέχεται επισκέψεις και παραγγελίες από τις υπόλοιπες.Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να ανοίξει ένα Cabela's Ελλάδα
Πιστεύω ότι είναι ίσως αδύνατο , μιλάμε για μια απίστευτα μικρή αγορά .Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να ανοίξει ένα Cabela's Ελλάδα
Να πηγαίνεις με τιμές που βρίσκεις στο Ίντερνετ για price match , εγώ όταν πηγαίνω παθαίνουν εγκεφαλικάΗ μεγαλύτερη μαλακια ήταν που σταμάτησε το bargain cave το cabelas ,είχε αρκετές ευκαιρίες σε καλές τιμές.
Δύσκολο δεν είναι αλλά ποιός θα το κάνει? Ίσως να ήταν ευκολότερο για κάποιον να το φτιάξει σε κάποια χώρα στο κέντρο της Ευρώπης και να δέχεται επισκέψεις και παραγγελίες από τις υπόλοιπες.
Το καλό είναι ότι δέχονται και επιστροφές χωρίς απόδειξη ακόμα και αγορασμένα από αλλά κυνηγετικά καταστήματα αρκεί να το χουν οι ίδιοι σε στοκ.Να πηγαίνεις με τιμές που βρίσκεις στο Ίντερνετ για price match , εγώ όταν πηγαίνω παθαίνουν εγκεφαλικά. Στο θέμα καμπελας σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα είναι δύσκολο θέμα το πως θα αγοράζει κάποιος όπλα και πυρομαχικά λόγο νομοθεσίας .
Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα .Το καλό είναι ότι δέχονται και επιστροφές χωρίς απόδειξη ακόμα και αγορασμένα από αλλά κυνηγετικά καταστήματα αρκεί να το χουν οι ίδιοι σε στοκ.
Τι τρομπας που είμαι ξέχασα ότι είχα αυτή την φωτογραφιαΤο ξέρω Κωνσταντίνε , αλλά εδώ ακόμα είναι μπερδεμένα τα πράγματα μεταξύ των δυο εταιριών . Ξέρεις αν ο Caldwell μπορεί να λειτουργήσει και για μέτρηση ταχύτητας με τόξο η βαλιστρα ;
Ψήνομαι να το αγοράσω. Η κατασκευή είναι της caldwell ή κάποιας άλλης εταιρίας και άπλα βάζουν πάνω το σήμα cadlweel ?Τι τρομπας που είμαι ξέχασα ότι είχα αυτή την φωτογραφια
bp location finder
Κάνει για όλα από αεροβόλο μέχρι paint ball