Και που θα μετράμε ταχύτητες φυσιγγίων;;Δεν νομιζω να είναι αξιόπιστο κάτι τέτοιο.
Και που θα μετράμε ταχύτητες φυσιγγίων;;
Δεν νοείται να γεμίζεις φυσιγγια και να μην μετράς ταχύτητα......Δεν θα μετράς. Εκτός αν θέλεις να κανεις μαζική παραγωγή οπότε πρέπει να πάρεις όλο τον εξοπλισμό. Τα 180 δεν πρέπει να φτάνουν ούτε για εργαστήριο να πας να δοκιμάσεις 10 φυσίγγια. Γιατί φυσικά δεν αρκεί να πάρεις 10 τιμές πρέπει να τις αναλύσεις κιόλας.
Με τη συσκευή νούμερα θα πάρεις, το θέμα είναι τι νούμερα αυτά. Τι εσωτερική και εξωτερική ακρίβεια θα έχουν με μια πιστοποιημένη διακριβωμενη μηχανή μέτρησης. Είδα ότι η ζυγαριά ακριβείας που πουλάνε με ακρίβεια .1 γραμμάρια είναι πιο ακριβή. Τα συμπεράσματα δικά σας.
180 ευρο τα 5?Δεν νοείται να γεμίζεις φυσιγγια και να μην μετράς ταχύτητα......
Εάν εσυ διαθέτεις 180€ για 5 φυσιγγια μπράβο σου... δεν έχουν όλη την ίδια οικονομική άνεση.. ούτε γεμίζουν 1 μόνο σετ απ για να πάνε να το δοκιμάσουν.....
Πριν 4 χρόνια είχε 100+ ΦΠΑ στα 23 φυσιγγια έπαιρνες CIP και μπορούσες να πουλήσεις αν έχεις άδεια...180 ευρο τα 5?Τα κανονακια στα αμπελια κανουν??
Δηλαδη για να καταλαβω......Ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ Ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων που λενε να μηνΠριν 4 χρόνια είχε 100+ ΦΠΑ στα 23 φυσιγγια έπαιρνες CIP και μπορούσες να πουλήσεις αν έχεις άδεια...
Ίσως και να μην είναι τόσο αλλά για έναν απλό κυνηγό ιδιογομωτη νομίζω είναι χρήσιμο έχω δει αρκετά βιντεάκια όχι με τον συγκεκριμένο ταχογράφο αλλα με κάποιον άλλο με φυσίγγια εμπορικά και ήταν πάντα ακριβώς η στο περίπου στης αναγραφομενες ταχύτητες.Δεν νομιζω να είναι αξιόπιστο κάτι τέτοιο.
Έχεις έναν μπούσουλα στην σταθερότητα των ταχυτήτων ας πούμε, αν θεωρήσουμε την τιμή ως κριτήριο υπάρχουν και ακριβότερες συσκευές, για επαγγελματικά μηχανήματα δεν το συζητάμε οι τιμές ξεφεύγουν αρκετά για έναν χομπιστα, (Εδώ δεν έχουν αρκετές βιοτεχνίες που εμπορεύονται φυσίγγια) .Δεν θα μετράς. Εκτός αν θέλεις να κανεις μαζική παραγωγή οπότε πρέπει να πάρεις όλο τον εξοπλισμό. Τα 180 δεν πρέπει να φτάνουν ούτε για εργαστήριο να πας να δοκιμάσεις 10 φυσίγγια. Γιατί φυσικά δεν αρκεί να πάρεις 10 τιμές πρέπει να τις αναλύσεις κιόλας.
Με τη συσκευή νούμερα θα πάρεις, το θέμα είναι τι νούμερα αυτά. Τι εσωτερική και εξωτερική ακρίβεια θα έχουν με μια πιστοποιημένη διακριβωμενη μηχανή μέτρησης. Είδα ότι η ζυγαριά ακριβείας που πουλάνε με ακρίβεια .1 γραμμάρια είναι πιο ακριβή. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δε ξέρω ρε φίλε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ποσα τους ζητάνε η αν τους δέχονται κιόλας (γιατί λόγο ανταγωνισμού μπορεί να παίζει και αυτό) εμένα έτσι μου είπαν έτσι σου λέωΔηλαδη για να καταλαβω......Ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ Ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων που λενε να μην
εμπιστευομαστε μικρους βιοτεχνες που δεν εχουν CIP ειναι για 360-500 ευρο υποθεση?![]()
Κουβεντα κανουμε...αλλα μπορουν να τα στειλουν και εξω αν το θελησουν!Προσωπικα 5-6 φυσιγγια φτιαχνω ετσι οπωςΔε ξέρω ρε φίλε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ποσα τους ζητάνε η αν τους δέχονται κιόλας (γιατί λόγο ανταγωνισμού μπορεί να παίζει και αυτό) εμένα έτσι μου είπαν έτσι σου λέω
Αυτές είναι παροχές φίλε Τεο... άντε με το καλό φωρτοτο σε ένα καΐκι να έχουμε να δοκιμάζουμε..Τι να σας κανω στηλτε τα μου αμερηκη να σας κανω οσες δοκημες θελετε τσαμπα το κανονακι το εχουμε στο σπητι ενως φυλου και ακομα ψαχνω να βρω ελληνικο πλοιο μπας και το φερω ελλαδα
Γύρω στα $400Πόσο κάνει ένα τέτοιο?