Χρονογράφοι

Δεν νομιζω να είναι αξιόπιστο κάτι τέτοιο.
Και που θα μετράμε ταχύτητες φυσιγγίων;;
Μην περιμένεις μα πάρεις την αξιοπιστία που έχει το κανονάκι... μια ιδέα θες να δεις που κινείται το σετ απ αρχικά και μετά αν έχεις σταθερότητα μεταξύ των φυσιγγίων που είναι και το παν.. και το συγκεκριμένο θα σου τα δώσει αυτά...

Και που θα μετράμε ταχύτητες φυσιγγίων;;

Δεν θα μετράς. Εκτός αν θέλεις να κανεις μαζική παραγωγή οπότε πρέπει να πάρεις όλο τον εξοπλισμό. Τα 180 δεν πρέπει να φτάνουν ούτε για εργαστήριο να πας να δοκιμάσεις 10 φυσίγγια. Γιατί φυσικά δεν αρκεί να πάρεις 10 τιμές πρέπει να τις αναλύσεις κιόλας.
Με τη συσκευή νούμερα θα πάρεις, το θέμα είναι τι νούμερα αυτά. Τι εσωτερική και εξωτερική ακρίβεια θα έχουν με μια πιστοποιημένη διακριβωμενη μηχανή μέτρησης. Είδα ότι η ζυγαριά ακριβείας που πουλάνε με ακρίβεια .1 γραμμάρια είναι πιο ακριβή. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν θα μετράς. Εκτός αν θέλεις να κανεις μαζική παραγωγή οπότε πρέπει να πάρεις όλο τον εξοπλισμό. Τα 180 δεν πρέπει να φτάνουν ούτε για εργαστήριο να πας να δοκιμάσεις 10 φυσίγγια. Γιατί φυσικά δεν αρκεί να πάρεις 10 τιμές πρέπει να τις αναλύσεις κιόλας.
Με τη συσκευή νούμερα θα πάρεις, το θέμα είναι τι νούμερα αυτά. Τι εσωτερική και εξωτερική ακρίβεια θα έχουν με μια πιστοποιημένη διακριβωμενη μηχανή μέτρησης. Είδα ότι η ζυγαριά ακριβείας που πουλάνε με ακρίβεια .1 γραμμάρια είναι πιο ακριβή. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν νοείται να γεμίζεις φυσιγγια και να μην μετράς ταχύτητα......
Εάν εσυ διαθέτεις 180€ για 5 φυσιγγια μπράβο σου... δεν έχουν όλη την ίδια οικονομική άνεση.. ούτε γεμίζουν 1 μόνο σετ απ για να πάνε να το δοκιμάσουν.....

Δεν νοείται να γεμίζεις φυσιγγια και να μην μετράς ταχύτητα......
Εάν εσυ διαθέτεις 180€ για 5 φυσιγγια μπράβο σου... δεν έχουν όλη την ίδια οικονομική άνεση.. ούτε γεμίζουν 1 μόνο σετ απ για να πάνε να το δοκιμάσουν.....
180 ευρο τα 5?o_OΤα κανονακια στα αμπελια κανουν??

Πριν 4 χρόνια είχε 100+ ΦΠΑ στα 23 φυσιγγια έπαιρνες CIP και μπορούσες να πουλήσεις αν έχεις άδεια...
Δηλαδη για να καταλαβω......Ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ Ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων που λενε να μην
εμπιστευομαστε μικρους βιοτεχνες που δεν εχουν CIP ειναι για 360-500 ευρο υποθεση? .sarcastic..sarcastic.

Δεν νομιζω να είναι αξιόπιστο κάτι τέτοιο.
Ίσως και να μην είναι τόσο αλλά για έναν απλό κυνηγό ιδιογομωτη νομίζω είναι χρήσιμο έχω δει αρκετά βιντεάκια όχι με τον συγκεκριμένο ταχογράφο αλλα με κάποιον άλλο με φυσίγγια εμπορικά και ήταν πάντα ακριβώς η στο περίπου στης αναγραφομενες ταχύτητες.
Έχεις έναν μπούσουλα στην σταθερότητα των ταχυτήτων ας πούμε, αν θεωρήσουμε την τιμή ως κριτήριο υπάρχουν και ακριβότερες συσκευές, για επαγγελματικά μηχανήματα δεν το συζητάμε οι τιμές ξεφεύγουν αρκετά για έναν χομπιστα, (Εδώ δεν έχουν αρκετές βιοτεχνίες που εμπορεύονται φυσίγγια) .

Δηλαδη για να καταλαβω......Ολοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ Ελληνες κατασκευαστες φυσιγγιων που λενε να μην
εμπιστευομαστε μικρους βιοτεχνες που δεν εχουν CIP ειναι για 360-500 ευρο υποθεση? .sarcastic..sarcastic.
Δε ξέρω ρε φίλε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ποσα τους ζητάνε η αν τους δέχονται κιόλας (γιατί λόγο ανταγωνισμού μπορεί να παίζει και αυτό) εμένα έτσι μου είπαν έτσι σου λέω

Δε ξέρω ρε φίλε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ποσα τους ζητάνε η αν τους δέχονται κιόλας (γιατί λόγο ανταγωνισμού μπορεί να παίζει και αυτό) εμένα έτσι μου είπαν έτσι σου λέω
Κουβεντα κανουμε...αλλα μπορουν να τα στειλουν και εξω αν το θελησουν!Προσωπικα 5-6 φυσιγγια φτιαχνω ετσι οπως
τα θελω,πολλες οι δοκιμες χρονια τωρα,ολα καλα.Δεν με ενδιαφερει να φτασω μεχρι εκει.Ταχογραφο θελω στην αλλαγη
Lot των πυριτιδων.

Τι να σας κανω στηλτε τα μου αμερηκη να σας κανω οσες δοκημες θελετε τσαμπα το κανονακι το εχουμε στο σπητι ενως φυλου και ακομα ψαχνω να βρω ελληνικο πλοιο μπας και το φερω ελλαδα
Αυτές είναι παροχές φίλε Τεο... άντε με το καλό φωρτοτο σε ένα καΐκι να έχουμε να δοκιμάζουμε..

Είναι, πράγματι, από τους καλύτερους.
Πάντως, τα ηλεκτρονικά έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ ακριβών και φτηνών (100 - 500 δολλάρια) που έχω δοκιμάσει.
Όσο για την εξειδικευμένη μέτρηση φυσιγγίων με σκάγια υπάρχουν συγκεκριμένοι χρονογράφοι που όμως όλοι είναι επαγγελματικοί, εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει κάποιον για ερασιτεχνική χρήση.

Back