Φυσίγγια για την Φάσσα

Καλησπέρα σας.
Έχει κάποιος φίλος άποψη για το Mygra colombacio 5.5 και nsi super caccia 36 ( νο5).
Ευχαριστώ.
Πολύ καλό το mygra αλλά νομίζω έχει καταργηθεί ένα τελευταίο κουτί έχει ένας φίλος φασοκυνηγός ,το έχω ρίξει και εγώ κάποιες φορές σωστό φυσίγγι .Το δεύτερο δε το γνωρίζω ,αλλά για μένα που το δούλεψα φέτος σε όλους τους καιρούς το special palompe nsi δεν έχει ανταγωνισμό αφήνω έξω τα Remington γιατί ακόμη δεν έχω πλουτίσει .

Πολύ καλό το mygra αλλά νομίζω έχει καταργηθεί ένα τελευταίο κουτί έχει ένας φίλος φασοκυνηγός ,το έχω ρίξει και εγώ κάποιες φορές σωστό φυσίγγι .Το δεύτερο δε το γνωρίζω ,αλλά για μένα που το δούλεψα φέτος σε όλους τους καιρούς το special palompe nsi δεν έχει ανταγωνισμό αφήνω έξω τα Remington γιατί ακόμη δεν έχω πλουτίσει .
Το mygra δεν έχει καταργηθεί.τον Ιούνιο έρχονται σε μαγαζί εδώ μετά από παραγγελία του καταστηματάρχη.απλα δε κάνει πολλά εισαγωγή ο Μαυρουλης γιατί είναι αρκετά ακριβά όπως και σε άλλα φυσίγγια της b&p που δε ξέρουμε καν ότι υπάρχουν ειδικά με f2

Μάνο συνήθως ποια φυσίγγια ρίχνεις?
Στην Πέρδικα; Τα τελευταία χρόνια waidmannshell 36 , 3α σεμι . Σταμάτησαν τα 3α να βγαίνουν και ξεκίνησα πάλι κάποιες δοκιμές. Παλιότερα έριχνα κόνδορα του δορκα και το Τζόρνταν 35 μαυρο. Φέτος δοκίμασα και τα 34 γρ jk6 bofors ,το οποίο επίσης ήταν σκληρό φυσέκι αλλά αποδοτικό.

Καλησπέρα σας.
Έχει κάποιος φίλος άποψη για το Mygra colombacio 5.5 και nsi super caccia 36 ( νο5).
Ευχαριστώ.
Το πρώτο μην το ακουμπήσεις καθόλου άμα θες να πιάσεις φάσσα στα χέρια σου, το δεύτερο είναι 38γρ πολύ καλό με τέκνα, το ρίχνεις παντού, για ελαφρύ δικανο είναι λίγο σκληρό.

Το πρώτο μην το ακουμπήσεις καθόλου άμα θες να πιάσεις φάσσα στα χέρια σου, το δεύτερο είναι 38γρ πολύ καλό με τέκνα, το ρίχνεις παντού, για ελαφρύ δικανο είναι λίγο σκληρό.
Για ποιο λόγο δεν μπορείς να το βρεις στη προσκόπευση δεν τράβαγε ,ο φίλος μου συγκεκριμένα έχει βαρεσει πολλά πουλιά με το συγκεκριμένο εγώ λίγα στα δάκτυλα των χεριών .

Καλησπέρα σας.
Ευχαριστώ.
Μάλλον εννοείς το percorso caccia 36 γρ Γιάννη
Το super caccia είναι 38 γρ
Το percorso δεν
Το special palombe πολύ ωραίο 36 γρ
Το mygra το έριξα πρόπερσι με καλό καιρό ξεποδαριαστικα πάνω κατω να τις κυνηγάω
Το super caccia θέλει τον καιρό του αλλά καλό

Το percorso δεν
Το mygra το έριξα πρόπερσι με καλό καιρό ξεποδαριαστικα πάνω κατω να τις κυνηγάω
Έχεις δίκιο Χάρη, δικό μου λάθος,,...στο percorso αναφέρομαι.....

Το δεύτερο έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές στην Πέρδικα. Εμένα δε με ενθουσίασε ( κλωτσαγε με ζεστή 30 βαθμών υπερβολικά στο carron..)
Super caccia με μεγάλη διαφορά είναι χάρος

Απλά δεν είναι για δίκανο και πολύ ζέστη
Ευχαριστώ παιδιά

Το percorso δεν
Ευχαριστώ παιδιά

Αν με ρωτήσεις θες να πας για φάσσα με περκορσο ή στο σπίτι της Μπελούτσι παίζει και να πάω για φασσες.. τόση ικανοποίηση μου προσφέρει. Δοκιμασμένο με διευρυμένο αυλό και μη.. με ψιλοανοιχτο τσοκ όχι στενό,και πάλι τις κατεβάζει από του διαβόλου το κέρατο, με τέκνα. Με την Α0 δε γνωρίζω. Επίσης δε κλωτσαει σε ζέστη. Το άλλο δεν το έχω δοκιμάσει.

Εγώ παντός πέρσι στα παπιά( μικρά και μεγάλα)..με το α1 σπέσιαλ 34 γρ..ν 6& 4 έκανα εξερετικα κυνήγια σε όλες της απόστασης πολύ τρομερό φυσηγγι... σε ολλα τα όπλα μου
Οντως πάρα πολύ καλό φυσιγγι...
Εάν δεν είχα την χορηγία του Αρτινου κατασκευαστή, σε γυναίκες, ταξίδια, χρήματα, αυτό θα έριχνα

Back