Φυσίγγια για την Φάσσα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξερω εμένα παντως τα περισσότερα ζωντανά... Στα μπασιματα πηγαιναν απίστευτα
Ακουσα και καλά λόγια για το saga 36 το έχετε δοκιμάσει?
Εξαιρετικά φυσιγγια τα saga...
Εξαιρετικά..
Από το 30αρι έως το 34αρι που έχω ρίξει...
Δεν είναι ανάγκη να πας σε 36αρι saga....
Με το 34αρι το export σε 5αρι η 6αρι κάνεις πολύ καλά την δουλειά σου...
Φυσικά αυτό ειναι γνώμη μου...
Μικρό μειονέκτημα, η λίγο τσιμπημένη τιμή τους...
Χαρακτηριστικό τους, το ξερό λάκτισμα...
Επίσης εάν θέλεις δοκίμασε το επίσης πάρα πολύ καλό diana 36αρι, εάν θέλεις 36αρι..
Με 660 psi, θα σου είναι ξεκούραστο και πολύ αποδοτικό...

Τα φυσίγγια που έριξα ήταν από το ίδιο κουτί. Με καλό καιρό σκορπούσαν τα σκάγια όπως λες. Τα δοκίμασα σε χαρτί και ήταν για κλάματα. Το χειμώνα όμως τελείως διαφορετική τουφεκιά.
τοτε εβγαλες σωστο συμπερασμα , οποτε ειναι για κρυο , φτανει να παραμενουν σταθερα και σε αλλες παρτιδες, στην ζεστη δεν θελει πολλα γραμμαρια να βαζουμε , ενω τα λιγα γραμμαρια εαν ειναι σωστο το σεταπ πηγαινουν και με ζεστη και με κρυο

Ποια φυσίγγια προτείνετε για -4°έως 5° βαθμους? Τα λίγα γραμμάρια πχ 32,34 αποδίδουν καλά?
Με ξερό κρύο,έστω και με αυτή τη θερμοκρασία είναι μια χαρά!
Αν έχει υγρασία,ανάλογα στο στήσιμο του φυσιγγίου.
Γενικότερα θέλει τα barακια του...

Ρουμελιώτη 34αρια. σε νο6 για ξερό καιρο, και 35,5αρια νο5 για κάτω από 0 με φουλ υγρασία.
τα 34γρ που εριξα μου αφηνε πολλα καταλυπα μπαρούτης στην κανη.
Μηπως δεν ειχαν το σωστο καψούλι κ δεν γινοταν πληρως η κάψη της μπαρούτης;
Δεν ξέρω....

τα 34γρ που εριξα μου αφηνε πολλα καταλυπα μπαρούτης στην κανη.
Μηπως δεν ειχαν το σωστο καψούλι κ δεν γινοταν πληρως η κάψη της μπαρούτης;
Δεν ξέρω....
Δεν είχα τέτοιο θέμα, θα το δω και στην συνέχεια.

Ρουμελιώτη 34αρια. σε νο6 για ξερό καιρο, και 35,5αρια νο5 για κάτω από 0 με φουλ υγρασία.
εχω 2 κουτια ρουμελιωτης 38γρ με M92S 2,20 με σκαγια 5% αντιμονιο , αλλα μου ειπε ο αντρεας δοκιμασε τα σε μηδεν βαθμους και κατω, πολυ καλο αλλα και δυνατο φυσιγγι... δεν τα εχω δοκιμασει ακομα, μηπως καποιος τα εχει ριξει???

εχω 2 κουτια ρουμελιωτης 38γρ με M92S 2,20 με σκαγια 5% αντιμονιο , αλλα μου ειπε ο αντρεας δοκιμασε τα σε μηδεν βαθμους και κατω, πολυ καλο αλλα και δυνατο φυσιγγι... δεν τα εχω δοκιμασει ακομα, μηπως καποιος τα εχει ριξει???
Εχω παρει ενα κουτι απο αυτα για πολυ extreme καταστασεις, δυο φυσιγγια εριξα περυσι σε μια φασσα με -5 στην Κοζανη, το πουλι ηταν στα 20-25 μετρα, το ανατιναξε, ειναι πολυ δυνατο, θελει πολυ μειον βαθμους και αποστασεις.

οτι σου ειπε ,απο 2βαθμους και κατω ,μην το ριξεις με 10 βαθμους.

Καλημέρα, μου τελείωσαν τα στοκ φυσίγγια που είχα για την φασσα και είμαι έτοιμος για αγορά καινούριων. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σε 32-36 γρ.; μιας και δεν είναι το βασικό μου κυνήγι, να μου δώσετε ιδέες εσείς που μπορεί να ασχολείστε πιο πολύ με αυτό το θήραμα. Τα φυσίγγια που έριχνα εδώ και κάτι χρόνια είναι το Λάμπρο μπλε.

Καλημέρα, μου τελείωσαν τα στοκ φυσίγγια που είχα για την φασσα και είμαι έτοιμος για αγορά καινούριων. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια σε 32-36 γρ.; μιας και δεν είναι το βασικό μου κυνήγι, να μου δώσετε ιδέες εσείς που μπορεί να ασχολείστε πιο πολύ με αυτό το θήραμα. Τα φυσίγγια που έριχνα εδώ και κάτι χρόνια είναι το Λάμπρο μπλε.
Καλημέρα. Τα τελευταία 2 χρόνια ρίχνω τα NSI Speed 34γρ σε ν6, ν5 με άριστα αποτελέσματα. Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης τα NSI Special Palombe 36γρ. Σε 32γρ έχω ρίξει παλιότερα τα Navaro του Κύργια σε ν7, ν6 με εξίσου καλά αποτελέσματα.

Καλημέρα. Τα τελευταία 2 χρόνια ρίχνω τα NSI Speed 34γρ σε ν6, ν5 με άριστα αποτελέσματα. Μπορείς να δοκιμάσεις επίσης τα NSI Special Palombe 36γρ. Σε 32γρ έχω ρίξει παλιότερα τα Navaro του Κύργια σε ν7, ν6 με εξίσου καλά αποτελέσματα.
Τα έριξα στην πέρδικα αυτά φέτος και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν αρκετά. Θα τα δοκιμάσω και στη φασσα να δω!

Status
Not open for further replies.
Back