ΛΑΜΠΗΣ Saturday at 23:50 #6.801 outlander said: Θέλει το κρύο του? Η και με καλό καιρό τραβάει? Με τον πράσινο γκουαλαντι? Click to expand... Z2M 15 686 καψύλι
outlander said: Θέλει το κρύο του? Η και με καλό καιρό τραβάει? Με τον πράσινο γκουαλαντι? Click to expand... Z2M 15 686 καψύλι
Nick M. Sunday at 00:13 #6.802 Duca di Montefeltro said: Έχουν σκληρά σκάγια η σειρά ΗΡ, είναι 5% αντιμόνιο Click to expand... Θα πάρω να το δοκιμάσω. Ας έχω και καβάτζα ένα με ατσάλινα για παν ενδεχόμενο.
Duca di Montefeltro said: Έχουν σκληρά σκάγια η σειρά ΗΡ, είναι 5% αντιμόνιο Click to expand... Θα πάρω να το δοκιμάσω. Ας έχω και καβάτζα ένα με ατσάλινα για παν ενδεχόμενο.
Spyros24 Sunday at 01:26 #6.803 Duca di Montefeltro said: Βιτουρβο 38 με Α0 Click to expand... Νομίζω πως είναι με tecna, βασικά έτσι λέει στη σελίδα του.
Duca di Montefeltro said: Βιτουρβο 38 με Α0 Click to expand... Νομίζω πως είναι με tecna, βασικά έτσι λέει στη σελίδα του.
outlander Sunday at 10:07 #6.804 Nick M. said: Θα πάρω να το δοκιμάσω. Ας έχω και καβάτζα ένα με ατσάλινα για παν ενδεχόμενο. Click to expand... Για πιο λες?
Nick M. said: Θα πάρω να το δοκιμάσω. Ας έχω και καβάτζα ένα με ατσάλινα για παν ενδεχόμενο. Click to expand... Για πιο λες?