Φυσίγγια για Τσίχλες

Κανονικά με το παλιό δικανο δεν πρέπει να τα ρίξεις αυτά που γράφουν 1050 ,γιαυτό είναι η προειδοποίηση να ρίχνονται με σύγχρονα οπλα δοκιμασμένα στις 1370 πιέσεις.
Θα τα ρίξω αλλά με άλλο οπλο :)
Το οπλο είναι δοκιμασμένο στα 900bar άρα λειτουργικό στα 600.
Τα sipe που δεν γράφουν τίποτα τα ρίχνω? Μάλλον ναι

Attachments

• 1752638621353.jpeg
    1752638621353.jpeg
    60,7 KB · Προβολές: 1
το ιδιο πραγμα ειναι ,το σιπε ειναι και πιο δυνατο.
xaxaxaxa
πρωτη φορά στην ζωή μου παιρνω φυσιγγια πριν την εναρξη και είχα 100% λαθος παραγγελία. :)
Ηταν γραφτό να πάνε και αυτα στο όπλο του μεγάλου μου γιού, χαλάλι του....

Βαζω αντιγραφη απο το ιντερνετ
Δεν ειναι δικα μου λογια
Περισσοτερο σαν επιλυση της αποριας του φιλου @montecarlo

Ένδειξη “max 1050 bar”
Η ένδειξη max 1050 Bar, πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά σε κάθε φυσίγγι του οποίου ο μέσος όρος πίεσης υπερβαίνει τα 740 bar. Πρόκειται για μια ένδειξη ασφαλείας του C.I.P. η οποία εννοεί ότι το φυσίγγι μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1050 Bar, με σκοπό να προειδοποιήσει το χρήστη ότι πρέπει να διαθέτει όπλο που είναι δοκιμασμένο στα 1320 Bar. Αυτή η κατηγορία φυσιγγίων ονομάζεται “Υψηλής απόδοσης” (High performance)

Δεν ειναι δικα μου λογια

Ένδειξη “max 1050 bar”
Η ένδειξη max 1050 Bar, πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά σε κάθε φυσίγγι του οποίου ο μέσος όρος πίεσης υπερβαίνει τα 740 bar. Πρόκειται για μια ένδειξη ασφαλείας του C.I.P. η οποία εννοεί ότι το φυσίγγι μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1050 Bar, με σκοπό να προειδοποιήσει το χρήστη ότι πρέπει να διαθέτει όπλο που είναι δοκιμασμένο στα 1320 Bar. Αυτή η κατηγορία φυσιγγίων ονομάζεται “Υψηλής απόδοσης” (High performance)
Α ναι είναι αντρικά φυσηγγια θέλουν σοβρακο τσίγκινο για να τα ριξεις🤣

Δεν ειναι δικα μου λογια

Ένδειξη “max 1050 bar”
άρα να υποθέσω ότι τα άλλα (SIPE) που δεν αναγράφουν 1050, ότι κάνουν για το παλιό μου δίκαννο;

Α ναι είναι αντρικά φυσηγγια θέλουν σοβρακο τσίγκινο για να τα ριξεις🤣
Ηλια
Δεν υπαρχει αντρικο φυσιγγι σαν ορος
Υπαρχει το σωστο φυσιγγι στο σωστο οπλο στο εκαστοτε ειδος κυνηγιου τεραιν και καιρικων συνθηκων(ταχυτητες φυσιγγιου)

Ολα θελουν ενα α παντρεμα

Οταν πχ κυνηγας με ελαφρυ κυνηγετικο οπλο οπως ειναι πχ τα πλαγιοκαννα και ριχνεις φυσιγγγια με πολυ κλωτσιμα δεν πα να εισαι ο σβατσενεγκερ
Μπορει να μην σε κοφτει το λακτισμα , μπορει να μην σε κοφτει εαν εχει επιπτωση στο οπλο σου, μπορει να ειναι το φυσιγγι για καποιο λογο καλο στην αποδοση του ΑΛΛΑ

Χανεις σχεδοξ παντα την δευτερη σου βολη λογο λακτισματος και εαν χρειαστει να ριξεις αρκετα απλα χαλιεσαι απο τον πονοκεφαλο

Μια χρονια πανω απο 15 χρονια πριν στο ενδημικο πρωτη εξορμηση αρκετα θηραματα
Ειχα ενα φυσιγγι για δοκιμη στα 32 γραμαρια
Απλα ηταν χειμωνιατικα στημενο
Μετα απο καμια δεκαρια φυσιγγια το κεφαλι μου ηταν να σπασει
Και αυτο ειχε αντικτυπο στην ευστοχια μου

Το ιδιο επαθα με καποια σκοπευτικα σαγκα 28 αρια σε ενα αγωνα παλι πριν καμια 20 αρια χρονια
Ηταν υπο συνθηκες καυσωνα!

Η RC εβγαζε παλια ενα μαλινοταπο 28 αρι που σε μετρησεις ειχε πολυ αυξημενες πιεσεις απο οσες θα αναμενε καποιος απο ενα 28αρι

Δεν ειναι μονο τα γραμαρια λοιπον
Ειναι το σωστο παντρεμα με το οπλο μας και το βαρος του και φυσικα το εκαστοτε κυνηγι και καιρικες συνθήκες

Ειναι μεγαλη η διαφορα να ριχνεις με ενα οπλο στα τριαμιση κιλα και με ενα στα 3 κιλα

άρα να υποθέσω ότι τα άλλα (SIPE) που δεν αναγράφουν 1050, ότι κάνουν για το παλιό μου δίκαννο;
Εαν ειχα προσωπικη αποψη θα σου απαντουσα φιλε
Επειδη δεν εχω ομως δεν μπορω
Ο καλυτερος να σου πει ειναι κάποιος που τα ριχνει με ελαφρυ δικαννο και εχει ιδια αντιληψη
Απο θεμα ασφαλειας πιεσεων δεν πιστευω οτι θα εχεις θεμα γιατι δεν παιζουν οι ετειρειες με αυτα
Εαν εβγαζαν πανω απο 700 μπαρ αναμενω οτι θα ειχαν επανω την σφραγιδα
Απο θεμα εαν ειναη κουραστικα ομως δεν εχω προσωπικη αποψη

Ηλια
Υπαρχει το σωστο φυσιγγι στο σωστο οπλο στο εκαστοτε ειδος κυνηγιου τεραιν και καιρικων συνθηκων(ταχυτητες φυσιγγιου)

Οταν πχ κυνηγας με ελαφρυ κυνηγετικο οπλο οπως ειναι πχ τα πλαγιοκαννα και ριχνεις φυσιγγγια με πολυ κλωτσιμα δεν πα να εισαι ο σβατσενεγκερ
Μπορει να μην σε κοφτει το λακτισμα , μπορει να μην σε κοφτει εαν εχει επιπτωση στο οπλο σου, μπορει να ειναι το φυσιγγι για καποιο λογο καλο στην αποδοση του ΑΛΛΑ

Χανεις σχεδοξ παντα την δευτερη σου βολη λογο λακτισματος και εαν χρειαστει να ριξεις αρκετα απλα χαλιεσαι απο τον πονοκεφαλο

Το ιδιο επαθα με καποια σκοπευτικα σαγκα 28 αρια σε ενα αγωνα παλι πριν καμια 20 αρια χρονια

Η RC εβγαζε παλια ενα μαλινοταπο 28 αρι που σε μετρησεις ειχε πολυ αυξημενες πιεσεις απο οσες θα αναμενε καποιος απο ενα 28αρι

Ειναι το σωστο παντρεμα με το οπλο μας και το βαρος του και φυσικα το εκαστοτε κυνηγι και καιρικες συνθήκες

Ειναι μεγαλη η διαφορα να ριχνεις με ενα οπλο στα τριαμιση κιλα και με ενα στα 3 κιλα
εχεις δικιο, σταμάτησα τα navaro λόγω ανυπόφορου κρότου, από ευστοχία νομίζω οτι τα πήγαινα πολύ καλα μαζί τους.

Ηλια

Ξέρω πολύ καλά τι είναι το ελαφρύ όπλο είχα το μπετισολι star lite .ακόμα με πονάει η μάγουλα μου όταν το θυμάμαι

Ξέρω πολύ καλά τι είναι το ελαφρύ όπλο είχα το μπετισολι star lite .ακόμα με πονάει η μάγουλα μου όταν το θυμάμαι
Έριχνε ένας στο σκοπευτήριο με μπετινσολι αλουμίνιο ,το μάγουλο και ο ώμος του είχαν γίνει μαύρα.

Back