Φυσίγγια για Τσίχλες

Λοιπον , για να εξηγηθούμε....
Ειπαμε ο Τατσης δεν κατασκευάζει , δεν πουλάει , δε ασχολείται....
Τις μηχανές τις έχει για να ψήνει σουβλάκια....

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Πλάκα κάνω...
Ναι πουλάει από εκεί...
Απι Κέρκυρα θα πας Άρτα;;;
Ναι ρε έχω βάλει τον Μαχμούντ να ζεστάνει την βέσπα Κέρκυρα _αρτα ένα τσιγάρο δρόμος

Πο

Ποσο ; Εμένα κάτι αλλά μου την πήγαν στο 20 την μεγάλη
11,5 την μικρή
Πολύ ρε συ. Όλες ζωντανές. Άλλες επεφταν τσιριζοντας, άλλες λίγο πριν σκάσουν στο χώμα έδιναν μια και αντε γειά. Μέχρι τις 5-6 πρώτες έδινα ευκαιρίες αλλά μετά αφού συνεχιζε έφαγε αφορισμό και εβαλα Ρουμε
32 και κατι λιγα oscar black diamond και επεφταν σαν πετρες.. Σε άλλους παραδίπλα άρεσε.

Πολύ ρε συ. Όλες ζωντανές. Άλλες επεφταν τσιριζοντας, άλλες λίγο πριν σκάσουν στο χώμα έδιναν μια και αντε γειά. Μέχρι τις 5-6 πρώτες έδινα ευκαιρίες αλλά μετά αφού συνεχιζε έφαγε αφορισμό και εβαλα Ρουμε
32 και κατι λιγα oscar black diamond και επεφταν σαν πετρες.. Σε άλλους παραδίπλα άρεσε.
Κορυφή τα black diamond με granular, μόνο αυτά έριχνα τότε.αχ ρε ατσονιε τι μας έκανες!!!

τι πιέσεις ανεβάζουν αυτά?
Με το browning sporter (3650kg όπλο) μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση σε κρύο και υγρασία. Βέβαια με το όπλο αυτό δεν καταλαβαίνεις σημαντικές διαφορές, λόγω του βάρους του. Γενικά όμως ενδείκνυνται για δύσκολες καιρικές συνθήκες, που συνήθως δεν παρατηρούνται στα μπασίματα.

Με το browning sporter (3650kg όπλο) μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση σε κρύο και υγρασία. Βέβαια με το όπλο αυτό δεν καταλαβαίνεις σημαντικές διαφορές, λόγω του βάρους του. Γενικά όμως ενδείκνυνται για δύσκολες καιρικές συνθήκες, που συνήθως δεν παρατηρούνται στα μπασίματα.
Νομίζω με 9 βαθμούς και βολές στα 20 μέτρα θα έπρεπε να έπεφτε και καμιά νεκρή. Εκτός και αν είναι για θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Όπως και να έχει είπα ότι παραδίπλα άρεσαν. Χ από εμένα , OK από τους παραδίπλα....

Νομίζω με 9 βαθμούς και βολές στα 20 μέτρα θα έπρεπε να έπεφτε και καμιά νεκρή. Εκτός και αν είναι για θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Όπως και να έχει είπα ότι παραδίπλα άρεσαν. Χ από εμένα , OK από τους παραδίπλα....
Δεν δουλεύουν ολλα σε όλλους μιτσο

εγω έχω ενα παλιο δικαννο που ριχνει ελαφριές γομώσεις, συνηθως μεχρι 32γρ ανεβάζουν 650bar
μου ηρθαν τα GM3 και το φυσιγγι γραφει επάνω 1050bar.
τα SIPE 32γρ δεν γραφουν τίποτα, ουτε στο site ο Ιταλός δεν αναφερει πιέσεις

Attachments

• bfb91d8f-ffd9-4356-89ae-9c5739113da1.jpg
    bfb91d8f-ffd9-4356-89ae-9c5739113da1.jpg
    207 KB · Προβολές: 20
εγω έχω ενα παλιο δικαννο που ριχνει ελαφριές γομώσεις, συνηθως μεχρι 32γρ ανεβάζουν 650bar
Μην το φοβάσαι το ρίχνεις άνετα, καμία σχέση με της πίεσης που γράφει εκεί αλλά είναι από Νοέμβριο και μετά για καλύτερη απόδοση.

Απλά είναι ζωηρα και το gm3 και το sipe ακόμα περισσότερο

Κανονικά με το παλιό δικανο δεν πρέπει να τα ρίξεις αυτά που γράφουν 1050 ,γιαυτό είναι η προειδοποίηση να ρίχνονται με σύγχρονα οπλα δοκιμασμένα στις 1370 πιέσεις.

Back