Με διασπορεα gualandi είναι , είναι πολύ καλά αλλά όχι για πολύ πυκνό.έχεις κάποιος άποψη για αυτά εδώ τα
Φυσίγγια CHEDDITE ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Regina Dispersante
https://www.ehunter.gr/fysiggia-diasporas-regina-dispersante-cheddite-p-6593.html
αυτό με το πυκνό δεν το κατάλαβαΜε διασπορεα gualandi είναι , είναι πολύ καλά αλλά όχι για πολύ πυκνό.
ΟΚ κατάλαβα τι εννοείςΟ gualandi ο διαπορεας ανοίγει πολύ πιο μακριά από τόν ελικοειδή δεν κάνει για πολύ κοντά δηλαδή είναι ποτήρι με σταυρός.
Ένα φιλαράκι μου τα ρίχνει στη μπεκάτσα με 2* σταθερό τσοκ...το ρίχνει καμιά 4 ετία σερί κ δν τα αλλάζει....ήταν με Drago x32...τώρα δν ξέρω.έχεις κάποιος άποψη για αυτά εδώ τα
Φυσίγγια CHEDDITE ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ Regina Dispersante
https://www.ehunter.gr/fysiggia-diasporas-regina-dispersante-cheddite-p-6593.html
Της Β&P τα MB διασποράς μου δουλεύουν απίστευτα καλάΚανένα διασποράς για τσίχλα ρε παιδιά υπάρχει ?
Σε τι τιμή Μιχάλη?Της Β&P τα MB διασποράς μου δουλεύουν απίστευτα καλά
Υποθέτω πως θα εννοείς...πιο οικονομικα...Κανένα διασποράς για τσίχλα ρε παιδιά υπάρχει ?
Γύρω στα 9-9,5€ τα επαιρνα στο νησί. Τα δούλευα πάντως για τις πρώτες πρωινές και σε περπατήτοΣε τι τιμή Μιχάλη?
Τι τσοκ έχεις πάνω;Ναι ψάχνω κάτι οικονομικό αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι διασποράς έβαζα ακριβό ή φθηνό δεν ήμουν ευχαριστημένος. Ξέρεις τι είναι να τραβάς στα 5-10 μέτρα συγκεντρωτηρες και να παίρνεις πουλιά και στα διασποράς να έχεις θέμα? Στην μπεκάτσα έχουμε βρει !! Jordan διάφανο και τελος! Στην τσίχλα? Ακόμα και τα gm3 που χρησιμοποιώ σε τρυγόνι και περισσότερο σε ορτύκι με καλά αποτελέσματα με το που έρθει ο Οκτώβρης τα σταματώ! Προτείνετε κάποιο να δοκιμάσουμε και εμείς οι ατζαμιδες![]()
κοιτα δεν είμαι ειδήμων, αλλά αυτά που σου είπα μου δουλεύουν καλά όλο τον χρόνο, επίσης σε σχετικά κοντινές αποστάσεις και μεσαίες και με μάλλινη είχα καλά αποτελέσματα2 + 4 σταθερό
Εγώ χρησιμοποιώ μάλλινη σε μεσαίες αποστάσεις ..σε αυτές τις μαύρες που λέμε όμως δεν έχω βρει ακόμα γιατρειά. Είναι κωμικοτραγικό να σκοτώνω στα 5-10 μέτρα με συγκεντρωτηρες και όχι με διασποράς. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου !Δ
κοιτα δεν είμαι ειδήμων, αλλά αυτά που σου είπα μου δουλεύουν καλά όλο τον χρόνο, επίσης σε σχετικά κοντινές αποστάσεις και μεσαίες και με μάλλινη είχα καλά αποτελέσματα
Πάρε μερικά, ρίξε σε χαρτόνι και δες ποια σου ταιριάζουν περισσότερα, έτσι ίσως βγάλεις κάποια άκρηΕγώ χρησιμοποιώ μάλλινη σε μεσαίες αποστάσεις ..σε αυτές τις μαύρες που λέμε όμως δεν έχω βρει ακόμα γιατρειά. Είναι κωμικοτραγικό να σκοτώνω στα 5-10 μέτρα με συγκεντρωτηρες και όχι με διασποράς. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου !