Συνάδελφε το έχω ξαναδεί το βίντεο και είναι πράγματι ανατριχιλα...Τέλειο το σκηνικό τέλεια και τα κουρτσχααρ...Άριστα!
Εμένα πάλι με κάτι τέτοιες φέρμες μου έρχεται νύστα
Τάσο ώραίος ο Σίλβα, έχουμε μιλήσει πολλές φορές, τα φυσίγγια του είναι 32-33γρ νο6-7
Ιδιογομωση?Τάσο ώραίος ο Σίλβα, έχουμε μιλήσει πολλές φορές, τα φυσίγγια του είναι 32-33γρ νο6-7
φασιανός + πλαγιόκαννο τι τέλειος συνδυασμός! Έτσι πήγα και εγώ στον Κόζιακα το προηγούμενο Σάββατο, μόνο που οι φασιανοί απελευθερώνονταν εκείνη τη στιγμή. Έναν θηλυκό τον βρήκα μόνος μου να περπατάει σαν κοτόπουλο και κοιταζόμασταν
εμπορικά ιταλικάΙδιογομωση?
Beretta 486 νομιζω εχει..
Τωρα μου θυμησες την 2η ταινια του Χριστογιαννη στον Κοζιακα το 1993..φανταζομαι οτι την εχεις δει..φασιανός + πλαγιόκαννο τι τέλειος συνδυασμός! Έτσι πήγα και εγώ στον Κόζιακα
Τάσο, όχι δεν την έχω δει. Αλλά έχω δει σχεδόν ό,τι κυκλοφορεί στο YouTube σε κυνήγι φασιανού driven και walked up σε Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία. Ελπίζω κάποτε να τα καταφέρω να πάω σε Αγγλία για φασιανό. Στον Κόζιακα ήταν σαν κοτόπουλα και ξενέρωσα.Τωρα μου θυμησες την 2η ταινια του Χριστογιαννη στον Κοζιακα το 1993..φανταζομαι οτι την εχεις δει..![]()
Στον Κόζιακα ήταν σαν κοτόπουλα και ξενέρωσα.
Το βασικό για μένα, ύστερα από αυτά που είδα στον Κόζιακα, είναι τα θηράματα να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Όχι να απελευθερώνονται από την αιχμαλωσία 10 λεπτά πριν αρχίσει το κυνήγι. Ούτε καν πίστευα ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο πριν το δω.Συνήθως έτσι είναι!
Στο Αταλάντονήσι φέτος...τόσο οι αρσενικοί αλλά και οι θυληκοί ήταν αρκετά δραστήριοι! Δεχόντουσαν φέρμα...και πετούσαν αρκετά!
Έτσι Λεωνίδα γίνεται παντού θα μπορούσαν να αφήνουν κάποιο πληθυσμό αφού βέβαια του παρέχονται τα βασικά τροφή και νερό, ίσως και να έκαναν κάποιες γέννες και αυτά έπρεπε να κυνηγιούνται μέχρι κάποιον αριθμό έτσι θα υπήρχε ένα θήραμα με ποιο σωστή συμπεριφορά και θα παρακίνουσε τους κυνηγούς. Με τον τρόπο που γίνεται τώρα όχι μόνο στην Ελλάδα είναι για να γεμίσει η τσάντα κρέας και αυτοί να βγάλουν λεφτά.Το βασικό για μένα, ύστερα από αυτά που είδα στον Κόζιακα, είναι τα θηράματα να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Όχι να απελευθερώνονται από την αιχμαλωσία 10 λεπτά πριν αρχίσει το κυνήγι. Ούτε καν πίστευα ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο πριν το δω.
Ιδιογομωση?
Beretta 486 νομιζω εχει..
Δεν ήμουν σίγουρος και τον ξανά ρώτησα.εμπορικά ιταλικά
το πλάγιο είναι του πατέρα του, νομίζω bernardelli του 1965
Νομίζω πως όχι δν θέλει ειδική άδεια. Δν έχω ακούσει κάτι.Σε ποιές περιοχές έχει φασιανό στην Ελλάδα? Θέλει ειδική άδεια?
Συνήθως κάθε χρόνο γίνωνται απελευθερώσεις αλλά τα πιο πολλά ζεύγοι χάνονται από αλεπούδες.σωστα φτανει να υπαρχει στην περιοχη και στον νομο
Η Τουφεκιά στο 1,36 δεν είναι και πολύ ασφαλείς, δεν θα ήθελα να τον έχω κοντά μου.