Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το rc 32 πάντως φέτος με ψηλοπροδοσε η νέα παρτιδα. Δε μπορώ να πω ξεκομενη εντύπωση χωρίς να αναφερθώ στις κλιματολογικες αλλαγές. Ήταν καλό με την jk6 και νταξει για έναρξη σκοτώνες καλά αλλά πάντα ήθελε τον καιρό του. Φέτος που το ξανάπηρα μετά από 2 3 χρόνια καμία σχέση 100% πιο ευάλωτο σαν το f2 με ξερα και ήλιο
topic.

Την Κυριακή την χουφτοσα επιτέλους την πρώτη μου
Ομοιοπαθης και εγώ την Κυριακή.Μια φάνηκε μες στην ομίχλη και το γέρικο μπαικαλ δεν της χαρηστικε. Απόσταση το πολύ 20 μέτρα φυσίγγιο ν8 28 γρ λαμπρό Σπόρτινγκ.

Attachments

• IMG_20191020_095443.jpg
    IMG_20191020_095443.jpg
    782,6 KB · Προβολές: 65
  • IMG_20191020_095450.jpg
    IMG_20191020_095450.jpg
    499,6 KB · Προβολές: 62
Νέκρα πάλι σήμερα,
Κατά τις 9:30 πέρασε ενα ζευγάρι σε απαγορευτικό ύψος και μετά από κανένα 20 λεπτό περνάει ένα πενταρι, το τουφέκαει ένας φίλος λίγο πριν το καρτερι μου και άρχισαν τα σλαλομ, τελικά κρατησα 2, μια φασσα και ένα αγριοπεριστερο. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, επειδή φασσοπεριστερα έχω δει πολλές φορές ανάμεσα σε φασσες, αγριοπεριστερο όμως πρώτη φορά.
72686373_969555956732151_2368706568624537600_o.jpg
Ωραίο το εργαλείο... Φτου φτου.... Και εγώ ονειρεύομαι ένα.....

Σήμερα έκανα τη δεύτερή μου για εφέτος! Μία πανέμορφη, βασιλική (royale/ρουαγιάλ) ντουφεκιά σε μία μονή, με το χαρακτηριστικό συννεφάκι από το "σκάσιμο" των σκαγιών πάνω στο πουλί! Το πτηνό στην κυριολεξία "κεραυνοβολήθηκε" και έπεσε τρία μέτρα δίπλα μου! Εδώ, ταιριάζει η παροιμία: "Όταν το πρόβατο ξεκόβει απ' το κοπάδι... το τρώει ο λύκος!"
Και για να σας δώσω το στιγμιότυπο και να γουστάρετε, η φασσοντουφεκιά μου η σημερινή, ήτανε "καρμπόν" όπως η ντουφεκιά στο 2':35" του κάτωθι βίντεο: www.youtube.com/watch?v=KJGg2KRB7qI

Ωραίο το εργαλείο... Φτου φτου.... Και εγώ ονειρεύομαι ένα.....
Μακάρι να αποκτήσεις και να χορτασεται κυνηγια. Θα αλλάξει όλη η εικόνα σου γύρω απ τον τρόπο κυνηγίου.
Μόνο που τον βλέπω περισσότερο σαν φίλο(ή και συνεργάτη στο κυνήγι) πάρα σαν "εργαλείο".

Σήμερα έκανα τη δεύτερή μου για εφέτος! Μία πανέμορφη, βασιλική (royale/ρουαγιάλ) ντουφεκιά σε μία μονή, με το χαρακτηριστικό συννεφάκι από το "σκάσιμο" των σκαγιών πάνω στο πουλί! Το πτηνό στην κυριολεξία "κεραυνοβολήθηκε" και έπεσε τρία μέτρα δίπλα μου! Εδώ, ταιριάζει η παροιμία: "Όταν το πρόβατο ξεκόβει απ' το κοπάδι... το τρώει ο λύκος!"
Και για να σας δώσω το στιγμιότυπο και να γουστάρετε, η φασσοντουφεκιά μου η σημερινή, ήτανε "καρμπόν" όπως η ντουφεκιά στο 2':35" του κάτωθι βίντεο: www.youtube.com/watch?v=KJGg2KRB7qI
Στα ποσά μέτρα ήταν το πτηνό νικολαε;και με τι φυσίγγια;

Ανέβηκα και εγώ στα ορεινά του νόμου Σερρών σήμερα μήπως και τύχω σε κανένα μπάσιμο έμεινα με την χαρά πολύς κόσμος,πολύ κρύο υψόμετρο 1700 μέτρα 5145τελικά ένα κοπάδι πέρασε καμία 60 μέτρα δεξιότερα από εμένα το τουφέκισα και κράτησα μια που βρήκα μετά από μια ώρα όταν κόντευα να φύγω ευτυχώς την πήρε μυρωδιά η καρλα σε ένα πυκνό μέσα και την πέταξε και την κυνηγούσε στην άκρη σε μια λάκα γύρω στα 200 μέτρα από εκεί που την τουφέκισα,5146όπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ νο4!!

Ανέβηκα και εγώ στα ορεινά του νόμου Σερρών σήμερα μήπως και τύχω σε κανένα μπάσιμο έμεινα με την χαρά πολύς κόσμος,πολύ κρύο υψόμετρο 1700 μέτρα View attachment 5145τελικά ένα κοπάδι πέρασε καμία 60 μέτρα δεξιότερα από εμένα το τουφέκισα και κράτησα μια που βρήκα μετά από μια ώρα όταν κόντευα να φύγω ευτυχώς την πήρε μυρωδιά η καρλα σε ένα πυκνό μέσα και την πέταξε και την κυνηγούσε στην άκρη σε μια λάκα γύρω στα 200 μέτρα από εκεί που την τουφέκισα,View attachment 5146όπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ νο4!!
Ωραίος Κώστα ....να χαίρεσαι το σκυλάκι σου !!!

Η γνωστή πατσαβούρα Νικόλαε, μπράβο!

Μακάρι να αποκτήσεις και να χορτασεται κυνηγια. Θα αλλάξει όλη η εικόνα σου γύρω απ τον τρόπο κυνηγίου.
Μόνο που τον βλέπω περισσότερο σαν φίλο(ή και συνεργάτη στο κυνήγι) πάρα σαν "εργαλείο".
Το εργαλείο είναι μεταφορικό... Έχω και εγώ ένα ημιαιμο ποιντερ με κουρτσχαρ και το μόνο που με νοιάζει είναι να πάμε και έρθουμε ασφαλείς από τον κυνηγοτοπο και αν βρούμε και τίποτα

Στα ποσά μέτρα ήταν το πτηνό νικολαε;και με τι φυσίγγια;
Ηλία δεν ήτανε ψηλωμένη, καμιά 20αριά μέτρα ήτανε... Έζησα πεντακάθαρα και από κοντά την όλη φάση...!
Φυσίγγι FOB U.H.V. No 5 επιχαλκωμένα, συγκεντρωτήρας (γιατί υπάρχουν και τα αντίστοιχα με μάλλινη...)

Ηλία δεν ήτανε ψηλωμένη, καμιά 20αριά μέτρα ήτανε... Έζησα πεντακάθαρα και από κοντά την όλη φάση...!
Φυσίγγι FOB U.H.V. No 5 επιχαλκωμένα, συγκεντρωτήρας (γιατί υπάρχουν και τα αντίστοιχα με μάλλινη...)
Λογικά νο5 επιχαλκωμένα την έλιωσες την φάσσα. Έχω ρίξει τα μάλλινα, ακριβά ποιοτικά φυσίγγια. (σε λαγό)

Λογικά νο5 επιχαλκωμένα την έλιωσες την φάσσα. Έχω ρίξει τα μάλλινα, ακριβά ποιοτικά φυσίγγια. (σε λαγό)
Όχι, εντάξει ήτανε το πουλί Νικολή! Ναι μεν είχε καμιά δεκαριά (τουλάχιστον) σκάγια πάνω του, αλλά διάσπαρτα σε διάφορα σημεία (από το κεφάλι-λαιμό μέχρι και τα κάτω άκρα) και έτσι λοιπόν, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση το κρέας του

Status
Not open for further replies.
Back