εχεις παθει τιποτα?εισαι ο γερασιμος η καποιος αλλος?
Ομοιοπαθης και εγώ την Κυριακή.Μια φάνηκε μες στην ομίχλη και το γέρικο μπαικαλ δεν της χαρηστικε. Απόσταση το πολύ 20 μέτρα φυσίγγιο ν8 28 γρ λαμπρό Σπόρτινγκ.Την Κυριακή την χουφτοσα επιτέλους την πρώτη μου
Ωραίο το εργαλείο... Φτου φτου.... Και εγώ ονειρεύομαι ένα.....Νέκρα πάλι σήμερα,
Κατά τις 9:30 πέρασε ενα ζευγάρι σε απαγορευτικό ύψος και μετά από κανένα 20 λεπτό περνάει ένα πενταρι, το τουφέκαει ένας φίλος λίγο πριν το καρτερι μου και άρχισαν τα σλαλομ, τελικά κρατησα 2, μια φασσα και ένα αγριοπεριστερο. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, επειδή φασσοπεριστερα έχω δει πολλές φορές ανάμεσα σε φασσες, αγριοπεριστερο όμως πρώτη φορά.
![]()
Κανουν τα τελευταία ψώνια για το ταξιδι.Έβγαλε βοριαδάκι λέτε να έρθουν η κυρίες??
Μακάρι να αποκτήσεις και να χορτασεται κυνηγια. Θα αλλάξει όλη η εικόνα σου γύρω απ τον τρόπο κυνηγίου.Ωραίο το εργαλείο... Φτου φτου.... Και εγώ ονειρεύομαι ένα.....
Στα ποσά μέτρα ήταν το πτηνό νικολαε;και με τι φυσίγγια;Σήμερα έκανα τη δεύτερή μου για εφέτος! Μία πανέμορφη, βασιλική (royale/ρουαγιάλ) ντουφεκιά σε μία μονή, με το χαρακτηριστικό συννεφάκι από το "σκάσιμο" των σκαγιών πάνω στο πουλί! Το πτηνό στην κυριολεξία "κεραυνοβολήθηκε" και έπεσε τρία μέτρα δίπλα μου! Εδώ, ταιριάζει η παροιμία: "Όταν το πρόβατο ξεκόβει απ' το κοπάδι... το τρώει ο λύκος!"
Και για να σας δώσω το στιγμιότυπο και να γουστάρετε, η φασσοντουφεκιά μου η σημερινή, ήτανε "καρμπόν" όπως η ντουφεκιά στο 2':35" του κάτωθι βίντεο: www.youtube.com/watch?v=KJGg2KRB7qI
Ωραίος Κώστα ....να χαίρεσαι το σκυλάκι σου !!!Ανέβηκα και εγώ στα ορεινά του νόμου Σερρών σήμερα μήπως και τύχω σε κανένα μπάσιμο έμεινα με την χαρά πολύς κόσμος,πολύ κρύο υψόμετρο 1700 μέτρα View attachment 5145τελικά ένα κοπάδι πέρασε καμία 60 μέτρα δεξιότερα από εμένα το τουφέκισα και κράτησα μια που βρήκα μετά από μια ώρα όταν κόντευα να φύγω ευτυχώς την πήρε μυρωδιά η καρλα σε ένα πυκνό μέσα και την πέταξε και την κυνηγούσε στην άκρη σε μια λάκα γύρω στα 200 μέτρα από εκεί που την τουφέκισα,View attachment 5146όπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ νο4!!
Σήμερα έκανα τη δεύτερή μου για εφέτος! Μία πανέμορφη, βασιλική (royale/ρουαγιάλ) ντουφεκιά σε μία μονή, με το χαρακτηριστικό συννεφάκι από το "σκάσιμο" των σκαγιών πάνω στο πουλί! Το πτηνό στην κυριολεξία "κεραυνοβολήθηκε" και έπεσε τρία μέτρα δίπλα μου! Εδώ, ταιριάζει η παροιμία: "Όταν το πρόβατο ξεκόβει απ' το κοπάδι... το τρώει ο λύκος!"
Και για να σας δώσω το στιγμιότυπο και να γουστάρετε, η φασσοντουφεκιά μου η σημερινή, ήτανε "καρμπόν" όπως η ντουφεκιά στο 2':35" του κάτωθι βίντεο: www.youtube.com/watch?v=KJGg2KRB7qI
Το εργαλείο είναι μεταφορικό... Έχω και εγώ ένα ημιαιμο ποιντερ με κουρτσχαρ και το μόνο που με νοιάζει είναι να πάμε και έρθουμε ασφαλείς από τον κυνηγοτοπο και αν βρούμε και τίποταΜακάρι να αποκτήσεις και να χορτασεται κυνηγια. Θα αλλάξει όλη η εικόνα σου γύρω απ τον τρόπο κυνηγίου.
Μόνο που τον βλέπω περισσότερο σαν φίλο(ή και συνεργάτη στο κυνήγι) πάρα σαν "εργαλείο".
Ηλία δεν ήτανε ψηλωμένη, καμιά 20αριά μέτρα ήτανε... Έζησα πεντακάθαρα και από κοντά την όλη φάση...!Στα ποσά μέτρα ήταν το πτηνό νικολαε;και με τι φυσίγγια;
Λογικά νο5 επιχαλκωμένα την έλιωσες την φάσσα. Έχω ρίξει τα μάλλινα, ακριβά ποιοτικά φυσίγγια. (σε λαγό)Ηλία δεν ήτανε ψηλωμένη, καμιά 20αριά μέτρα ήτανε... Έζησα πεντακάθαρα και από κοντά την όλη φάση...!
Φυσίγγι FOB U.H.V. No 5 επιχαλκωμένα, συγκεντρωτήρας (γιατί υπάρχουν και τα αντίστοιχα με μάλλινη...)
Όχι, εντάξει ήτανε το πουλί Νικολή! Ναι μεν είχε καμιά δεκαριά (τουλάχιστον) σκάγια πάνω του, αλλά διάσπαρτα σε διάφορα σημεία (από το κεφάλι-λαιμό μέχρι και τα κάτω άκρα) και έτσι λοιπόν, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση το κρέας τουΛογικά νο5 επιχαλκωμένα την έλιωσες την φάσσα. Έχω ρίξει τα μάλλινα, ακριβά ποιοτικά φυσίγγια. (σε λαγό)