Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα από τις 9 παρά κάτι μέχρι τις 11μιση μπήκαν πολλά και μεγάλα κυρίως κοπάδια...!!! Μετά έκοψαν "κόκκαλο"...! Ντουφέκισα 2 από ένα ψηλωμένο κοπάδι, το μόνο που πήρα... ήταν πούπουλα...! Εν συνεχεία, ντουφεκάω 1 από ένα μικρότερο, χαμηλωμένο... κράτησε σκάγια η καριόλα και πήγε κι έπεσε 200 μέτρα πιο κάτω, σε μία απροσπέλαστη ρεματιά...!!! (Είναι το τρίτο χτυπημένο πουλί που χάνω φέτος...!!!)

Υ.Γ.: Εφέτος δεν με θέλει καθόλου μου φαίνεται...! Όλο γκίνια είμαι...!!!

Πρωινό σήμερα στον κάμπο σε μια μεγάλη θερισμένη καλαμποκιά όπου η παρέα τις προηγούμενες μέρες πήρε αρκετά πουλιά.Φανηκαν και σήμερα αρκετες φασσες χόρτασε το μάτι μας αλλά δεν πήραμε κάποια.Μας έκαναν πολλά κόλπα οι άτιμες σήμερα!

Σήμερα από τις 9 παρά κάτι μέχρι τις 11μιση μπήκαν πολλά και μεγάλα κυρίως κοπάδια...!!! Μετά έκοψαν "κόκκαλο"...! Ντουφέκισα 2 από ένα ψηλωμένο κοπάδι, το μόνο που πήρα... ήταν πούπουλα...! Εν συνεχεία, ντουφεκάω 1 από ένα μικρότερο, χαμηλωμένο... κράτησε σκάγια η καριόλα και πήγε κι έπεσε 200 μέτρα πιο κάτω, σε μία απροσπέλαστη ρεματιά...!!! (Είναι το τρίτο χτυπημένο πουλί που χάνω φέτος...!!!)

Δεν είναι γκινια φίλε Νικολάε,αυτές είναι κ@ριολ€$!!!

βαλε 2αρια να δεις φως!!

Φίλε τρομερή ντουφεκια και πολύ δύσκολη ωραία φάση!!!!
ευχαριστω πολυ, ηταν σε ιδανικη αποσταση βοηθησαν και τα διασπορας ν0 7 navaro που ειχα για μπεκατσα , οπλο berretta A300 TOY 1970
ειναι απο τις τουφεκιες που σε γεμιζουν αυτοπεποιθηση

ανεβαινω αναποδα μια μικρη χαραδρα και βλεπω μια βολιδα να κατεβαινει σημαδευω παταω την σκανδαλη και βλεπω οτι εχω ασφαλεια απασφαλιζω ξανασημαδευω και για καλη μου τυχη την πετυχαινω αλλιως ακομα τωρα θα εριχνα γαλλικα
Μπράβο .well done.

Νίκο τα πουλιά είναι μεγάλα και δεν τους φαίνεται. Θέλουν 5αρια και δυνατά πάνω από 34 γραμμάρια . Χθες ένας φίλος τουφεκισε μια που έπεσε δίπλα μου και έκανε έναν θόρυβο ,σαν να ήταν κοτόπουλο. Πολύ μεγάλο πουλί. Όσο για την γκαντεμια άστα να πάνε. Κι εγώ φέτος πρώτη φορά που κυνηγάω με την sx3 , τι να πω, πέφτουν πουλιά και τα χάνω. Μαζί με τα τρυγόνια 5 χαμένα φέτος.

Ο καιρός ξημέρωσε χαλια με πολύ συννεφια και νοτια αλλά μια γαλάζια ήρθε να πιούμε τον καφέ μαζί....
IMG

Μωρέ τη βαρέσες ή τις σφυρίζει και κατέβηκε για καφέ? Λες και δεν πέθανε :D
Καλή συνέχεια στον καφε ;)
Κωστα τις σφυρίζω καθε πρωι και τις φωνάζω κιολας(ελάτε κορίτσια μου έχω ωραίο καφε)....
Η συνέχεια πάντως ήταν χωρίς καθολου πουλιά....

Με συννεφιές απο τη νύχτα , νοτιοανατολικό αεράκι,είχε ριξει και μια ψιχάλα τη νύχτα,και ετσι αποφασισα να μην ανέβω σήμερα,με φιλο που μίλησα πριν απο λίγο,δε φάνηκε τίποτα στα ορεινά της Ηλείας,σε καλό μου βγήκε,πήγα για ορτύκια με τα σκυλιά,τα μικροπεράσματα συνεχίζονται εδω στα δυτικά:)

Status
Not open for further replies.
Back