Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μην κρύβεις λόγια.Πες τον πόνο σου σε μαεμς που σε καταλαβαίνουμε και προπάντων εκφρασου ελεύθερα χωρίς ταμπού.
.sarcastic.
Στο τσιχλοκαρτερο μου πάω τα τελευταία 6-7 χρόνια. Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν έτυχε να περάσει φασσα από εκεί. Πέρναγαν είτε σε μια ράχη πιο πάνω όπου έχω πάρει κάποιες είτε κατηφοριζαν κατά μήκος της ρεματιας μπροστά από το καρτέρι και καβαλουσαν τη ράχη από πιο χαμηλό σημείο.
Μετά από όσα διάβασα χτες αποφάσισα να πάω στο τσιχλοκαρτερο μέχρι τις 8:30 και μετά να μετακινηθω για φασσες. Πώς μου τη βαράει και πάω για το σημείο χαμηλότερα.
Μόλις βγαίνω από το αυτοκίνητο και φτάνω στο καρτέρι γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω ένα δεκάρι κοπάδι να περνάει ακριβώς πάνω από το τσιχλοκαρτερο μου...:mad:
Μέχρι να συνέλθω άλλο ένα 50αρι περνάει πιο χαμηλά από εμένα σε μεγάλο ύψος και καπάκι ένα 15αρι πάνω από τη ράχη που δεν προτίμησα να πάω... και οι τσαρτσαρες να περνάνε πάνω από το κεφάλι μου λες και με δουλεύουν.
Πέρασαν άλλο ένα 10αρι και μια μονή πάνω από το πρωινό καρτέρι μου και άλλο ένα 20αρι από την ράχη. Έφτασα σε σημείο να γελάω μόνος μου.
Φεύγω λοιπόν και πάω στη ράχη και σε 10 λεπτά έρχονται καμιά δεκαριά προς τα πάνω μου. Ούτε ανάσα δεν πήρα να μην κουνηθώ αλλά η πορεία τους τις έβγαλε γύρω στα 40-45 μέτρα αριστερά μου. Και στις δύο τουφεκιές η μια άφησε φτερά αλλά με έγραψε και έφυγε κυρία...
Τα παράτησα και σηκώθηκα και έφυγα. Μετά λέμε ότι πάμε για κυνήγι να χαλαρώσουμε...
.hair.
Τόσες φασσες πάντως σε μια μέρα δεν έχω ξαναδεί σε αυτό το μέρος. Κάτι καλό πάει να γίνει.

FB-IMG-1540553239665.jpg
αστραφτη το εργαλειο ;)
να προσεχεις τις αντανακλασεις.yel.

Καλησπέρα στην παρέα,σήμερα βρέθηκα σε καρτερια κοντα στον ποδο Αιτω/ρνανίας τα πουλιά είχαν το δικό τους θεό .χωρίς συγκεκριμένη ρότα πετούσαν η πολύ ψηλά η σβαρνα στα ρέματα.Οτι κινηση ειχε την ειχε μεχρι τις 11 περιπου!ούτε σήμερα δν μας έκανε την χαρη.Ειδωμεν αύριο ελπίζωντας να τα βοηθήσει ο Βορειοανατολικός!

Αυριο μετα τη δουλεια που θα παω για λαγο, αν εχει καλο μπασιμο και κινηση θα πρεπει να δω αρκετα πουλια, θα σας ενημερωσω παντως

Eγω θα παω για φασσες και επειδη εχω ακουσει οτι πετανε ψηλα,μη εχοντας ανακοντα εβαλα επανω ενα ιγκουανα.sarcastic.

Last edited:
Eγω θα παω για φασσες και επειδη εχω ακουσει οτι πετανε ψηλα μη εχοντας ανακοντα εβαλα επανω ενα ιγκουανα.sarcastic.
Anaconda ...muller...midas ..και παπαριές .Βιδωσε το 3* πάνω της μάνας του κι μην ααχολησαι με το μαρκετινγκ.

ανεβαινω αναποδα μια μικρη χαραδρα και βλεπω μια βολιδα να κατεβαινει σημαδευω παταω την σκανδαλη και βλεπω οτι εχω ασφαλεια απασφαλιζω ξανασημαδευω και για καλη μου τυχη την πετυχαινω αλλιως ακομα τωρα θα εριχνα γαλλικα
Φίλε τρομερή ντουφεκια και πολύ δύσκολη ωραία φάση!!!!

Status
Not open for further replies.
Back