Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με το που έκατσα στην φυλαχτρα μου στα καλαμποκια μου εσκασαν 4 κορίτσια τα 2 έπασαν ξερά και η 3 μου εφυγε λαβωμενη...
pfSz4qv.jpg
Χρειαστηκε ψυχραιμια και δυο καλες ντουφεκιες για να κρατησω απο το κοπαδι δυο πουλια,
με εννιαρακι και 32γρ. στα 20-25 μετρα.

Μπράβο και στους δύο σας!!!

Χρειαστηκε ψυχραιμια και δυο καλες ντουφεκιες για να κρατησω απο το κοπαδι δυο πουλια,

καλα ορεεε για μπεκατσα πηγες και φασες μου κατεβασεςςςςς αθεοφωβεεεε,,,,μαζεψε και λιγα καστανα και για μαςςςςbbq2.well done.

Με το που έκατσα στην φυλαχτρα μου στα καλαμποκια μου εσκασαν 4 κορίτσια τα 2 έπασαν ξερά και η 3 μου εφυγε λαβωμενη...
pfSz4qv.jpg
Μπραβο Χρησταρα.Δωσε μου πόνο και τρελα να παρω τα βουνά απο αύριο.;)
Καλή συνέχεια πατριώτη.

pfSz4qv.jpg
μπράβο παιδιά
μεγάλη ευχαρίστηση η ρουφιάνα :)

Δημήτρη τα πουλιά χτυπήθηκαν στην Θεσσαλονίκη.
Πάντα τέτοια εποχή περνάν οι φάσσες, όποιος τις κυνηγάει εδώ ξέρει που θα τις βρει...
Τάσο, όσο αφορά τα φυσίγγια ότι κάθεται στον καθένα, προσωπική μου άποψη.
Σάκη τα κάστανα τα μαζέψανε, τις μπεκάτσες τις περιμένουμε!!!

Φιλαράκια σας ευχαριστώ ολους...
Λοιπόν από τις 15:30 και μέχρι τις 17:00 που έκατσα μπήκαν αρκετά κοπάδακια με φασσες και ολα επιαναν δεντρα ετοιμαστε οι φασσαδες αύριο θα είναι η μεγάλη μέρα....
Φτιάξε με πατριώτ.Η στέρηση ειναι μεγάλη και τα συμπτώματα επικίνδυνα.
Αύριο έχει εξόρμηση και οτι προκύψει.Το πολύ πολύ να σουρθουν απο νότο αύριο ..sarcastic.

pfSz4qv.jpg
Πολλή ωραίοι παλικάρια .....congrats.

pfSz4qv.jpg
Μπράβο ρε μάγκες! Ωραίες κυνηγετικές φωτογραφίες!!

Ζήλεψα από ένα φίλο που πριν λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία με ένα ...φασσογούρουνο και έτσι μετά από καιρό ανεβάζω και εγώ
την σημερινή μου φωτο με μια ...φασσα νη!!!
Μετά από 3 μέρες και 14 χιλιόμετρα σε αγροτικούς δρόμους, γύρω - γύρω περιουσίες κλεισμένες με σύρματα, δύσκολα θαμνοτόπια και στα όρια του λόγγου και κουβαλώντας οπλο 3.800 (γεμάτο με τα φυσίγγια) στάθηκα τυχερός σήμερα στην 4η μερα.
https://postimg.cc/BXch5Gdk/e360ba96
20181024-174139.jpg

Παρότι θα το προτιμούσα σε ...αρσενικό ήταν πολύ μεγάλο πουλι 1110 γραμμάρια.
Χωρίς σκυλί προδόθηκε από το θόρυβο στα ξερόχορτα. Ευτυχώς επέλεξα την σωστή πλευρά του βατώνα και έφυγε μποστά μου στα ~10 μέτρα.
Με φυσιγγι HULL No 6, 32 gr. και τσοκ Seminole Spreader στην REM 11-87 έπεσε με την πρώτη στα 15 μέτρα ευτυχώς μπροστά σε θάμνο και πριν τα πυκνά βάτα και τον λόγγο.
Είχα δει ένα ακόμη την πρώτη μέρα, αλλά μακρυά, να φεύγει.
Επόμενη βόλτα το ΣΚ καθώς επιτρέπεται μόνο Τετάρτη και ΣΚ και από 1 πουλί τη φορά.
Χωρίς ευκαιρία για έξοδο για τσίχλα ή φάσσα, ήταν το πρώτο μου πουλί για φέτος.
Δεν μπορώ να παραπονεθώ!!!

Υ/Γ : Το φυσίγγι της φωτό είναι ...αδελφό του θύτη. Που μυαλό για να ψάξω τον άδειο κάλυκα στην πυκνούρα όταν έτρεχα αλαφιασμένος να βρώ το πουλί.

Last edited:
Ζήλεψα από ένα φίλο που πριν λίγες μέρες ανέβασε μια φωτογραφία με ένα ...φασσογούρουνο και έτσι μετά από καιρό ανεβάζω και εγώ
την σημερινή μου φωτο με μια ...φασσα νη!!!
Μετά από 3 μέρες και 14 χιλιόμετρα σε αγροτικούς δρόμους, γύρω - γύρω περιουσίες κλεισμένες με σύρματα, δύσκολα θαμνοτόπια και στα όρια του λόγγου και κουβαλώντας οπλο 3.800 (γεμάτο με τα φυσίγγια) στάθηκα τυχερός σήμερα στην 4η μερα.
https://postimg.cc/BXch5Gdk/e360ba96
.
https://postimg.cc/BXch5Gdk
20181024-174139.jpg

(Δεν ξέρω αν φαίνεται)
Παρότι θα το προτιμούσα σε ...αρσενικό ήταν πολύ μεγάλο πουλι 1110 γραμμάρια.
Χωρίς σκυλί προδόθηκε από το θόρυβο στα ξερόχορτα. Ευτυχώς επέλεξα την σωστή πλευρά του βατώνα και έφυγε μποστά μου στα ~10 μέτρα.
Με φυσιγγι HULL No 6, 32 gr. και τσοκ Seminole Spreader στην REM 11-87 έπεσε με την πρώτη στα 15 μέτρα ευτυχώς μπροστά σε θάμνο και πριν τα πυκνά βάτα και τον λόγγο.
Είχα δει ένα ακόμη την πρώτη μέρα, αλλά μακρυά, να φεύγει.
Επόμενη βόλτα το ΣΚ καθώς επιτρέπεται μόνο Τετάρτη και ΣΚ και από 1 πουλί τη φορά.
Χωρίς ευκαιρία για έξοδο για τσίχλα ή φάσσα, ήταν το πρώτο μου πουλί για φέτος.
Δεν μπορώ να παραπονεθώ!!!

Τι έκανες εκεί βρε θηρίο! Ωραίο πουλί αλά βάλτο και σε ανάλογο τοπικ να το χαρούμε καλύτερα! Είχα κυνηγήσει παλιότερα με σκύλο.... Πολύ ωραίο κυνήγι αλλά δύσκολο να τους ξεκολλήσεις από τα βατα. Σαν τουφεκια θυμάμαι απλά ψυχραιμία ήθελε και λιγο χοντρό σκάγι! Καταπληκτικό κρέας!

Status
Not open for further replies.
Back