Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η μέρα ξεκίνησε με μια χαμένη που επεσε σε απότομη ρεματια με πολύ πυκνή βλάστηση και ακολούθησε μια ξεπουπουλιασμένη.Τα πράγματα απογοητευτικά αλλά εχουμε μέρες.
Ανηφορίζω για το αμάξι για άλλη τοποθεσία.

Ζολότα κανόνισε να μας κάνεις να πάρουμε χάπια με τα κατορθώματα σου...
Προσοχή ΜΗΝ καθαρίσεις το όπλο, ΜΗΝ αλλάξεις φυσίγγια, ΜΗΝ έχεις μπαταρίες στην τσέπη σου
.goodboy..goodboy. και γενικότερα ο,τι σου φαίνεται αθώο και απλό για έναν άνθρωπο απλά ΜΗΝ το επιχειρήσεις....

Προσοχή ΜΗΝ καθαρίσεις το όπλο, ΜΗΝ αλλάξεις φυσίγγια, ΜΗΝ έχεις μπαταρίες στην τσέπη σου
.goodboy..goodboy. και γενικότερα ο,τι σου φαίνεται αθώο και απλό για έναν άνθρωπο απλά ΜΗΝ το επιχειρήσεις....
.well done. .crying smile.μόνο ffff.beer..cofee. .sleepy.

Φίλε Ζολώτα προς Θεού άκου τις συμβουλές του Πανούτσου και ιδιαίτερα αυτό με τις μπαταρίες....very happy...ασχολήσου μόνο με .sex.

.very happy..very funny. Ξέχασες να του πεις να μην ασχοληθεί και με μαγνητάκια ... .very funny..victory.

Φιλαράκια με πειράζεται και για αυτό σας αγαπώ .Αλλωστε έχετε δίκιο με τόσα που μου έχουν συμβει τελευταία

.victory.

Έκανες τπτ μωρή αλεπού;
εγκατελειψα λόγω αιφνίδιας επισκεψης του μπατζανάκι και της κουνιαδας απο Θεσ/νίκη.Ετσι επιδοθηκα σε ψήσιμο και οινοτσιπουροποσία.
Αυριο αυτοί φεύγουν και γω παίρνω τα βουνα και τις ρεματιές

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με αραιές νυφάδες και κρύο.Ειδα μονο μια φασσα και τώρα βρίσκομαι κάτω απο τεράστιες αριές και ψιλοχιονίζει.Είναι απο εκείνες τις όμορφες στιγμές που αν ξέρεις και θέλεις να τις ευχαριστηθείς λες .."στα παπάρια μου και αν δεν έχει φάσσες".
Μετά απο ώρα βέβαια τοχεις πάρει πίσω......χα χα χα....well done.

Η σημερινή μέρα εξελίσεται πολύ ενδιαφέρουσα απο θέμα συναντήσεων με διαφορα θηράματα.
Εχω πάρει δύο φάσσες.
Λεπτομέρειες το βράδυ .

Η σημερινή μέρα εξελίσεται πολύ ενδιαφέρουσα απο θέμα συναντήσεων με διαφορα θηράματα.
Εχω πάρει δύο φάσσες.
Λεπτομέρειες το βράδυ .
Μπραβο Δημητρη... Διαφορα θηραματα??? Ενδιαφερον... Θελω πουλιαστρα με ποικιλια...;)

Τελικά η μέρα έκλεισε με αυτά τα δύο πουλιά.Ηταν ενα κοπάδι γυρω στα 20 πουλιά που ήρθε απο πίσω μου και πολύ χαμηλα.Στην κυριολεξία με καβάλησε. Σήμερα για πρώτη φορά είχα βάλει 4αρι τσοκ σε φάσσα και για πρωτη φορα χρησιμοποίησα 38αρια biturbo.
Η θερμοκρασία ήταν γυρω στους -6 με αέρα.Τα ντουφέκισα γύρω στα 15-17 μέτρα.Τα δυο πουλιά έπεσαν ζωντανά και κατακόκκινα απο το αίμα.Τόσο που δεν έχω δει άλλη φορα σε φάσσα.Ενα τρίτο άφησε ενα ντουμάνι απο πούπουλα αφού η τριτη ντουφεκιά ήταν λίγο αλλού.
Λίγο πριν και ενω με έπιασε βήχας ακούω πίσω μου έναν καλπασμό .Τρεχω να παρακάμψω τα πουρναρια και ισα που προλαβαίνω να δω τρια ζαρκαδια που χάθηκαν στα πυκνά.
Το πρωι πριν ακόμη ξημερώσει, σήκωσα δυο μπεκάτσες με το αυτοκίνητο.Ηταν διπλα στο δρόμο σε νερά.
Εν τω μεταξύ γυρω στις 12 αποφασιζω να φύγω για κάπου που ειχα την υποψία οτι ειναι κλαρωμένες οι φάσσες που τουφέκισα το πρωί.
Πηγα και ενω εχω κανει γυρω στα 2 χλμ σε μια πλαγια με αριές αλλά και με πυκνή βλάστηση, ακούω μπροστά και δεξιά γουρούνια τα οποία γυρόφερναν απο πάνω μου αρκετή ώρα.Τελος πάντων ήταν μια μέρα περιπετειώδης με κρύο,με χιονάκι και δυο φάσσες.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back