Κωστα,οταν κατουρας,αφηνε το οπλο μακρυα!!!![]()
Σε αυτα τα πουλια ειδικα, το οπλο δεν φευγει ποτε απο πανω μας... Ακομα κ "ασκεπης" αν σου μπουν, πρεπει να προλαβεις να τις σφιξεις...

Κωστα,οταν κατουρας,αφηνε το οπλο μακρυα!!!![]()
Βγήκα σήμερα μια βόλτα για τις ξεβράκωτες που μας παιδεψαν με το Δημήτρη... Το πόστο καλό και με καλό αγναντιο. Στο ξημέρωμα άρχισαν να σηκωνωνται, 7 κοπάδια κατοσταρια τράβηξαν προς το ποτάμι (Εβρο) αλλά δύο έπαιζαν στο απαγορευμένο και ένα έκανε πέρασμα από μένα ψηλομενο πολύ. Μόλις άφησα το όπλο κάτω να κατουρησω ήρθαν και μου κατσαν στα 20 μέτρα... Είναι πολύ καριόλες τελικά Μήτσοοοοο... Θα με τρελανουν...ατουφεκιστος έμεινα εννοείται!! Τελευταία μέρα στα βορεια αύριο, θα πάω να ρίξω μερικά καντηλια ακόμη να τις αποχαιρέτησω γιατί τουφέκια αποκλείεται, με ένα κωλόπουλο θα μείνω από την πρώτη μέρα!
Γίνε πιο σαφής.......Σε αυτα τα πουλια ειδικα, το οπλο δεν φευγει ποτε απο πανω μας... Ακομα κ "ασκεπης" αν σου μπουν, πρεπει να προλαβεις να τις σφιξεις...Κ ας στεγνωσεις κ μεθαυριο...
![]()
Ο Μύρος ήταν φαρμακοχέρης από παλιά ή τώρα με το νέο κοντάκι τις βαράει με 28 και 30 γραμμάρια;Ακριβος παντα με δικανο.επομενη κυδια μαζη με τον μυρω να της βαλουμε στην μεση.αλα αν δεν παρη το δικανο και παρει την νεροσολινα δεν τον περνοha haaa
Ασε φιλε γιατι μου εχουν πει οτι ειμαι πολυ περιγραφικος μερικες φορες...Γίνε πιο σαφής.......![]()
Η σωστή και αναλυτική περιγραφή ,κάνει και αυτούς που τη διαβάζουν να αισθάνονται όχι μόνο οτι τη ζουν ,αλλά να .....μυρίζουν και τις μυρωδιές.Ασε φιλε γιατι μου εχουν πει οτι ειμαι πολυ περιγραφικος μερικες φορες...![]()
Εμενα να δεις τη μου εχουν ξοση φετος.πετουσαν μεσορανα με μου εδηχναν τα μεα τους αλα μετα τους τακοψαΑυτά τα διαολοπούλια τα βαρέθηκε η ψυχή μου .
Μέχρι κ ψαλίδι κλαδέματος έπαιρνα μαζίμου για να φτιάξω κρυψώνα να μπώ μέσα σε βάτα να τίς ξεγελάσω
Κινδύνεψα να βγάλω κάνα μάτι εγώ αλλά οι καριόλες έπιαναν μέχρι κ την κίνηση του ματιού δεξιά -αριστερά κι'έστριβαν ...οπόταν μιά καλή μέρα τα πήρα τα μάζεψα κι'είπα ώς εδώ για νάχω την υγειά μου.what..what..what.
Καλα επεζε και παλια αλα επεζε πολα γρ.τορα με το κοντακι που τουρθε γαντη και με ληγα γρ εγηνε δολοφονος.εεε με μας που εμπλεξε τη περημενες χαχαΟ Μύρος ήταν φαρμακοχέρης από παλιά ή τώρα με το νέο κοντάκι τις βαράει με 28 και 30 γραμμάρια;![]()
Μάλλον έχει μπει το χέρι κάποιου μερακλή και στο δικό σου κοντάκι.... .buy.Εμενα να δεις τη μου εχουν ξοση φετος.πετουσαν μεσορανα με μου εδηχναν τα μεα τους αλα μετα τους τακοψα
Ακρηβος αυτο.χωρεις κοντακη στα μετρασου δεν σκωτονης ουτε ελεφανταΜάλλον έχει μπει το χέρι κάποιου μερακλή και στο δικό σου κοντάκι.... .buy.
Συν τα φυσιγγάκια σου....asking.
Τελευταία μέρα σήμερα είπα να κάνω μια βόλτα! Ομίχλη πολύ και δεν έφευγε και τα κορίτσια αφαντα. Λέω να αλλάξω μέρος και τις βλέπω πάνω στο δέντρο που είχα παρκάρει το αμάξι και μου το ειχαν κουτσουλισει κιόλας.. Έπεσαν μπόλικα καντιλια και λέω δεν γαμίεστε και πήγα για τσίχλες...στριμωξα κάτι τσαρτσαρες και πηρα πέντε και τώρα τηγάνι και τσίπουρακι!
Αϊ Σιχτιρ καριόλες!!!![]()
Πέρα απ τα ψυχολογικά που μας δημιοργούν ,μας σακάταψαν κι απο πάνω οι ρουφιάνες.Ορε μπινεληκη που πεφτει........
Καλα εκανα εγω που εκοψα τους δεσμους μου με τα κοριτσακια και ηρεμησα ο ανθρωπος...........![]()
ΣΕ ευχαριστω πολυ Μακηη !!Γιάννη πολύχρονος
Είσαι 1ος,μπράβο για το 13αρι (αν μέτρησα καλά)![]()
φαίνεται αφού την τσαλάκωσες