Μάκης
Banned
Kαλή φάση!Ωραίες μακρινές τουφεκιές με......30 γραμμάρια σκάγια!
Ευχαριστώ για την πληροφορία. Εννοείς τον δρόμο πριν την Ανάβρα ή πολύ πιο πίσω στους πρόποδες?Σε αυτα τα μέρη κυνηγάω και ναι όντως, πολλη φασα φετος.
Λίγο πιο χαμηλά και αριστερά αν πας θα δεις αρκετά πουλιά![]()
Προς κοκκωτους αν γνωριζειςΕυχαριστώ για την πληροφορία. Εννοείς τον δρόμο πριν την Ανάβρα ή πολύ πιο πίσω στους πρόποδες?
Στο 21.50 τί¨;Στο 21:50
Ειναι το σημειο που φαινεται πως το πουλι τρωι τρεις τουφεκιες... Νταξει μπορει να εκανα λαθος... Να φταινε και τα μετρα του...Στο 21.50 τί¨;
Βλέπω χημικούς αεροψεκασμούς πεντακάθαρα στο 21.50
Μπραβω ρε φιλε τα ειπες ολλαΡε μην τσιμπάτε τόσο με το marketing στα όπλα ... όλα τα όπλα σκοτώνουν στα κατάλληλα χέρια ... η μια εταιρία διαφημίζει αδράνεια, η άλλη αερίων, η μία 18.8 αυλό η άλλη 18.4, τσόκ με τρύπες Ή τσόκ χωρίς τρύπες... πάρτε το όπλο που σας έκατσε στο μάτι και το χέρι και κάντε την πλάκα σας !!!
Θα δώσω και ένα γρήγορο παράδειγμα,
είμαι στο δέλτα με τον gim63 και τον dimar (τους 2 Μήτσους) εγώ και ο dimar benelli και ο gim63 με την αμερικάνα και μάλιστα το κλειστρο του dimar ειχε και θεματακι μαλλον ελατηριο....περνα ενα καθαρο από το dimar το κλαψε η μανα του, περνα ενα από το gim63 σε πολυ καλη απόσταση δεν το παιρνει, ερχεται ενα σε μένα καταπάνω μου πεθαμένο, του παταω 2 δεν το παίρνω....πίστεψε με ουτε η αμερικανα εφτεγε, ουτε η ιταλίδα, ούτε το φυσίγγι τα χέρια μας έφταιγαν που τόση ώρα απραξίας είχαν μουδιάσει και δεν έγινε η σκόπευση σωστά όπως όταν είσαι στα φορτε σου...
την καλημέρα μου![]()
Ωραίο κ απολαυστικό κυνήγι χορταίνεις ντουφεκιές .Ειναι το σημειο που φαινεται πως το πουλι τρωι τρεις τουφεκιες... Νταξει μπορει να εκανα λαθος... Να φταινε και τα μετρα του...
Οι κάθε κουβέντα θα πρέπει να γίνεται πάντα με την προϋπόθεση ότι τα σκάγια πάνε στο πουλί.