Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πουτάνες, ρουφιάνες, κωλόπουλα γαμώ τα κόκκινα ποδάρια σας
δεν θα μου πέσετε στα χέρια μου... θα σας σκίσω τα πουπουλένια σας καπούλια πόρνες

νομίζω επανέφερα το θέμα στο σωστό του σκοπό .my man.
Γ@μοπουλια ξεκολιαρες αυριο θα τα πουμε.θα σας γ@μησο ολες της τρουπες.sarcastic.

Κάμπος σερρων και σημερα πήγα και έκατσα εκει που τις βρηκα χτες,τα κοπάδια περνούσαν ασταμάτητα από πάνω μου σε απαγορευτικό ύψος έρχονταν και πλαναρανε από πάνω μου και δεν κάθονταν λες και με έβλεπαν ,άτιμα πουλιά οι ρουφιανιές περνούσαν από πάνω μου και μου έδειχναν τα λιοκια τους και με έγραφαν κιόλας εκει τελικά με λυπήθηκαν 7-8 και χαμήλωσαν και τελικά κράτησα 2 με ενα ντουμπλε όπλο beretta prevail sporting τσοκ anaconda mid range και kicks high flyer full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ no4!!.hair..hair.

Κάμπος σερρων και σημερα πήγα και έκατσα εκει που τις βρηκα χτες,τα κοπάδια περνούσαν ασταμάτητα από πάνω μου σε απαγορευτικό ύψος έρχονταν και πλαναρανε από πάνω μου και δεν κάθονταν λες και με έβλεπαν ,άτιμα πουλιά οι ρουφιανιές περνούσαν από πάνω μου και μου έδειχναν τα λιοκια τους και με έγραφαν κιόλας εκει τελικά με λυπήθηκαν 7-8 και χαμήλωσαν και τελικά κράτησα 2 με ενα ντουμπλε όπλο beretta prevail sporting τσοκ anaconda mid range και kicks high flyer full φυσίγγι ιδιογομωση ΑΟ no4!!.hair..hair.
Κώστα πόσο το γεμιζεις το σετ απ. Με την ΑΟ? ? Εγώ το γεμιζω 1.95./cx2ooo. /θοδη 16. /37γρ νο3 +1 αλευρι.Μηλαμε για την καινούρια την ΑΟ.

Κώστα πόσο το γεμιζεις το σετ απ. Με την ΑΟ? ? Εγώ το γεμιζω 1.95./cx2ooo. /θοδη 16. /37γρ νο3 +1 αλευρι.Μηλαμε για την καινούρια την ΑΟ.
Ναι η καινούργια ΑΟ ειναι επίσης τη γεμίζω και σε no6 με 686 1,85*36 ζ2μ 18 +1,3 γρ αλεύρι πάτημα στα 57,5- 57,7

Την παλιά δεν την εχω ρίξει αλλα με αυτο το σεταπ την εχω καταβρει και εγώ και οι δικοί μου οποίος το εχει ρίξει εχει πάθει πλάκα ο πατέρας μου κυνηγάει 40+ χρονια Φασσα και λεει τέτοιο φυσίγγι δεν υπάρχει αν τα βρεις με τις προσκοπευσεις γιατί παει μπάλα η ντουφεκια θα κανεις παπάδες(να ειναι καλα ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ)!!.RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back