Να τον χαίρεστε και να σας χαιρεται.Έτσι τον λεω εγώ και ο αδερφός μου 57 χρόνων ειναι ο πατέρας μου και τον φωνάζουμε γέροντα!!![]()
Δεν ευτυχησα να εχω πατερα κυνηγο και οταν βλεπω τετειες φωτο χαιρομαι και μ αρεσουν.
Να τον χαίρεστε και να σας χαιρεται.Έτσι τον λεω εγώ και ο αδερφός μου 57 χρόνων ειναι ο πατέρας μου και τον φωνάζουμε γέροντα!!![]()
Μετά από αρκετές ώρες στους λόφους για τις Τσουλες με το Δημήτρη μόνο ένα πουλί πήραμε. Μας βγάλαν την πίστη και αποδείξανε επάξια τον τίτλο τους... Τσουλαρες. Γέλιο μπόλικο βέβαια... Ειδικά η φάση με τον ομπάμα που δεν κλείδωνε και όταν γυρίσαμε ήταν κλειδωμένος.. Απλά έκλαψα...
Ωραία βόλτα κάναμε στα βορεια αλλά τα νεύρα μας κουρελια... Ούτε τσιχλοκοτσυφα να ξεκαβλωσουμε δεν βρηκαμε.... Τεσπα υγεία να χουμε του χρόνου με καλύτερη χρόνια να απολαύσουμε και θηραματα!!
μπράβο ρε μάγκεςΣημερα ειχε αναβαση προς τα ορεινα για καμια φασσα, φυγαμε με καλο καιρο και οταν πηγαμε στο βουνο επιασε το νερο
και σιγα σιγα η ομιχλη αρχιζε να πυκνωνει.
Η ορατοτητα δεν ηταν καλη καθοτη περα απο τα 100 μετρα δεν εβλεπες τιποτα...
τελικα μετα απο καμια ωριτσα σταματησε το ψιχαλισμα αλλα η ομιχλη ειχε πυκνωση για τα καλα.
κατα διαστηματα ακουγοντουσαν τα φτερα που περνουσαν οι φασσες αλλα δεν μπορουσα να δω καμια,
ωσπου καποια στιγμη αποτομα απο μπροστα μου ξεπροβαλε η κυρια που βλεπεται στη φωτο
κι ερχοταν σφαιρα αφου δεν προλαβα καλα καλα να σηκωσω το οπλο με ειχε προσπεραση απο την ταχυτητα
που ειχε, τις τραβαω δυο ντουφεκια και με το δευτερο αφου ειχε απομακρυνθη πολυ πισω την πηρα ξερη.
(την τσιμπησε το φιδι για τα καλα... Patternmaster anacoda) ουτε κιχ δεν εκανε, ηταν λες και την βαρεσε κεραυνος.
Την ευχαριστηθηκα πολυ αυτη τη βολη.
![]()
Αν σου ρίξαν μούτζα παλι καλά,γιατί εμένα αυτες που βλέπω στη στρατόσφαιρα μου κάνουν κ...δάχτυλα !!Μπραβο ρε παιδια, πηγα κι εγω για μια ωρα σημερα μετα τη δουλεια με τα νευρα κουρελια και πολυ κουρασμενος και οπως πηγα ηρθα...βρηκα πουλια αλλα ηταν αρκετα μακρια μου και δεν ειχα κουραγιο να κατεβω εκει κατω. Ριχνω μια τουφεκια σηκωνεται το κοπαδι και λεω ολο και καποια θα ερθει προς τα δω αλλα δεν, πανε στα 500 μετρα και καθονται σε κατι δεντρα. Α ρε καριολες λεω...δευτερη τουφεκια σηκωνονται μου ριχνουν και μια μουτζα και εφυγανδεν πειραζει λεω θα τα πουμε αυριο που δεν θα δουλευω και θα ειμαι και ηρεμος.
Αστα Δημητρη μιλαμε δεν ημουνα για κυνηγι σημερα αλλα ουτε και σπιτι μπορουσα να κατσω με τα νευρα που ειχα, το αποκορυφωμα ηταν οταν σχολασα παω σπιτι μπαρουτι εντελως, τρωω παω να μπω στο αμαξι πουθενα τα κλειδια. Κλειδωθηκα και εξω απ το σπιτι γιατι νομιζα ηταν στο αμαξι τα κλειδια,αλλα τελικα εβγαλα ακρη, το ατομο που εφυγε απ το σπιτι οταν ετρωγα πηρε τα δικα του κλειδια μαζι αλλα και τα δικα μου και περιμενα 20 λεπτα να μου τα φερειΑν σου ρίξαν μούτζα παλι καλά,γιατί εμένα αυτες που βλέπω στη στρατόσφαιρα μου κάνουν κ...δάχτυλα !!
Σημαντικό οτι μπορεις και πηγαίνεις ακόμη και μετα τη δουλειά .Το καλό να εισαι κοντά.Αστα Δημητρη μιλαμε δεν ημουνα για κυνηγι σημερα αλλα ουτε και σπιτι μπορουσα να κατσω με τα νευρα που ειχα, το αποκορυφωμα ηταν οταν σχολασα παω σπιτι μπαρουτι εντελως, τρωω παω να μπω στο αμαξι πουθενα τα κλειδια. Κλειδωθηκα και εξω απ το σπιτι γιατι νομιζα ηταν στο αμαξι τα κλειδια,αλλα τελικα εβγαλα ακρη, το ατομο που εφυγε απ το σπιτι οταν ετρωγα πηρε τα δικα του κλειδια μαζι αλλα και τα δικα μου και περιμενα 20 λεπτα να μου τα φερειτο τι γαλλικα εριξα δεν περιγραφεται!!!
Ειναι πολυ σημαντικο Δημητρη και θεωρω τον εαυτο μου παρα πολυ τυχερο γιατι δεν χρειαζεται να σπαω και το καημενο το yaris στα βουνα, εχει βεβαια περπατημα για να παω στα μερη που θελω αλλα καμια σχεση με το δικο σου περπατημα. Μιλαμε εισαι ηρωας για μενα και για τοσα χιλιομετρα που κανεις επρεπε οι καριολες να σου ερχονταν καθε μερα και οχι να σε βασανιζουν ετσι.Σημαντικό οτι μπορεις και πηγαίνεις ακόμη και μετα τη δουλειά .Το καλό να εισαι κοντά.
Τι να πούμε που μας φάγαν τα χιλιόμετρα και αυτό για λίγες μέρες που δεν βοηθάει κι ο καιρός ρε γαμώτο..Μετά τα κεφάλια μέσα.
Εγω προτεινω να αλλαξει το οριο..Απο απεριοριστο να πεσει στα 25-30 πουλια..Αλλιως την βλεπω σε λιγα χρονια στην κοκκινη λιστα της birdlife internationalΡε μήπως να αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος από φασα σε καριόλες??![]()
Καλα ωρε Κωστα με 2 πουλια φυγατε με 1 γυρισατεΜετά από αρκετές ώρες στους λόφους για τις Τσουλες με το Δημήτρη μόνο ένα πουλί πήραμε. Μας βγάλαν την πίστη και αποδείξανε επάξια τον τίτλο τους... Τσουλαρες. Γέλιο μπόλικο βέβαια... Ειδικά η φάση με τον ομπάμα που δεν κλείδωνε και όταν γυρίσαμε ήταν κλειδωμένος.. Απλά έκλαψα...
Ωραία βόλτα κάναμε στα βορεια αλλά τα νεύρα μας κουρελια... Ούτε τσιχλοκοτσυφα να ξεκαβλωσουμε δεν βρηκαμε.... Τεσπα υγεία να χουμε του χρόνου με καλύτερη χρόνια να απολαύσουμε και θηραματα!!
ΤιΈτσι τον λεω εγώ και ο αδερφός μου 57 χρόνων ειναι ο πατέρας μου και τον φωνάζουμε γέροντα!!![]()
Εγω δε θα πω πολλα..πηγα στο ιδιο μερος που ειχα παει με τον dim63.περναω το δασος κ περπαταω το λαιμο που ειχε σηκωσει ο μητσος πουλια.παω μεχρι το τελος κ γυριζω να πιασω το δασος.1-2λεπτα εκανα αποσταση .κοιταω 100 πουλια καθισμενα στα δεντρα που μολις ειχα περασει..α ρε μητσο λεω μας εχεις γ..μησε... με τη γκαντεμια σου....pop...τεςπα σηκωνονται οι ξεκωλες κ πανε κοντρα στο βορια ,κ κανουν ενα γυρισμα πανω μου.λεω σας ξεπατωσα κ με το που παω να πατησω γυρνανε ολες στον ηλιο κ με κλεινει τα ματια ο ηλιος κ απλα αδειαζω με κλειστα ματια..παλι καλα βρηκα 2 ανασκελα....αρε μητσο....τραβα αγγλια να σωθουν οι αγροτες......pop.κ να ξεκολιαστουμε εμεις....
![]()
Μπράβο ρε ψηλέ .Ομως πρέπει να προσέχεις αυτες τις τουφεκιλες μην τρυπήσεις τον ήλιο με το μπενελολοστάρι σου .Εγω δε θα πω πολλα..πηγα στο ιδιο μερος που ειχα παει με τον dim63.περναω το δασος κ περπαταω το λαιμο που ειχε σηκωσει ο μητσος πουλια.παω μεχρι το τελος κ γυριζω να πιασω το δασος.1-2λεπτα εκανα αποσταση .κοιταω 100 πουλια καθισμενα στα δεντρα που μολις ειχα περασει..α ρε μητσο λεω μας εχεις γ..μησε... με τη γκαντεμια σου....pop...τεςπα σηκωνονται οι ξεκωλες κ πανε κοντρα στο βορια ,κ κανουν ενα γυρισμα πανω μου.λεω σας ξεπατωσα κ με το που παω να πατησω γυρνανε ολες στον ηλιο κ με κλεινει τα ματια ο ηλιος κ απλα αδειαζω με κλειστα ματια..παλι καλα βρηκα 2 ανασκελα....αρε μητσο....τραβα αγγλια να σωθουν οι αγροτες......pop.κ να ξεκολιαστουμε εμεις....
![]()