Ετυχε μια μερα στις γιορτες που ειμουν στο τσαφ να πεταξω το οπλο στα πουρναρια, παλι καλα κρατηθηκα και το χρησιμοποιησα μονο σαν σπαθι σε κατι πουρναρες. .shake.Το πολύ είναι λίγο.....buy.
Ετυχε μια μερα στις γιορτες που ειμουν στο τσαφ να πεταξω το οπλο στα πουρναρια, παλι καλα κρατηθηκα και το χρησιμοποιησα μονο σαν σπαθι σε κατι πουρναρες. .shake.Το πολύ είναι λίγο.....buy.
Το μπλε το καταλάβαινα, μέχρι να αρχίσει το κόκκινο.....xm.Αλλαγή πλάνου τελευταία στιγμή απόψε και μάλιστα τώρα που τις βρήκαμε και ίσως αύριο να γινόταν το ξεπαρθένιασμα.
Αλλαγή πλάνου τελευταία στιγμή απόψε και μάλιστα τώρα που τις βρήκαμε και ίσως αύριο να γινόταν το ξεπαρθένιασμα.
Μαλλον σε μπερδεψε το "και"Το μπλε το καταλάβαινα, μέχρι να αρχίσει το κόκκινο.....xm.
Δηλαδή ενώ είχατε κανονίσει να πάτε εκεί που τις βρήκατε; Δεν θα πάτε; .xm.
Καλά κατάλαβες.Το μπλε το καταλάβαινα, μέχρι να αρχίσει το κόκκινο.....xm.
Δηλαδή ενώ είχατε κανονίσει να πάτε εκεί που τις βρήκατε; Δεν θα πάτε; .xm.
Ειναι οντως πανεξυπνα τα ρημαδια, κοιτα να μαθεις οσα περισσοτερα μπορεις απο τον παπου και που θα παει θα τα στριμωξεις καποια στιγμη. Κι εμενα πλεον μου την κοπανησαν απ το μερος που τις εβρισκα συνεχεια γιατι με πηραν χαμπαρι και εξαφανιστηκαν, πιστευω βεβαια να ερθουν παλι καποια στιγμη.Τέσσερις μέρες ψαξιματος και κυνηγιού σε όσα ρέματα και λαγκαδιές ήξερα εγώ και ο παππούς μου!γενικά όλα τα μέρη κρατούσαν από λίγα πουλιά!αν μια δυο μέρες ένα τεράστιο κοπάδι επισκεπτόταν και διαφορετική ρεματιά για φαγητό!καρπωση δυο πουλιά στο χέρι και άλλα δύο δυστυχως στον λόγγο που ήταν απροσπέλαστος....τα πουλιά πανέξυπνα....σπάνια δίναν δικαίωμα για ντουφέκια....περνάν τέρμα το πυκνό και τα γκρεμια!η Άρια ελάχιστο φαγητό...πάντως το κέφι μας το κάναμε....εξερευνησαμε καινούρια μέρη...γιατί ο παππούς 80ρισε πλέον και πρέπει να απορροφω σαν σφουγγάρι τις εμπειρίες του.....μιας και φανατικός φασσας της περιοχής!
Άλεξ αυτό προσπαθώ....όντας πολύ άπειρος στο αγαπημένο μου θήραμα ακόμα....κάνουν και οι γουρουναδες μεγάλη ζημιά στο συγκεκριμένο θήραμα!Ειναι οντως πανεξυπνα τα ρημαδια, κοιτα να μαθεις οσα περισσοτερα μπορεις απο τον παπου και που θα παει θα τα στριμωξεις καποια στιγμη. Κι εμενα πλεον μου την κοπανησαν απ το μερος που τις εβρισκα συνεχεια γιατι με πηραν χαμπαρι και εξαφανιστηκαν, πιστευω βεβαια να ερθουν παλι καποια στιγμη.
Θα μαθεις πολλα πραγματα και μονος σου μην αγχωνεσαι, θα παρατηρεις τι κανουν τα πουλια απο που περνανε και θα βρεις μονος σου και τα καρτερια και τα παντα ολα, υπομονη να εχεις και ολα θα γινουν. Οι γουρουναδες οντως χαλανε πολλα μερη με τον χαμο που κανουν, ταλιμπαν τους λεμε εμειςΆλεξ αυτό προσπαθώ....όντας πολύ άπειρος στο αγαπημένο μου θήραμα ακόμα....κάνουν και οι γουρουναδες μεγάλη ζημιά στο συγκεκριμένο θήραμα!
Μια από τα ίδια Άλεξ...πας βρίσκεις τα πουλιά,τα παρατηρείς και έρχονται με την παγανα,τις ντουφεκες και το γκαρισμα και τις διώχνουν και άντε πάλι από την αρχή!Θα μαθεις πολλα πραγματα και μονος σου μην αγχωνεσαι, θα παρατηρεις τι κανουν τα πουλια απο που περνανε και θα βρεις μονος σου και τα καρτερια και τα παντα ολα, υπομονη να εχεις και ολα θα γινουν. Οι γουρουναδες οντως χαλανε πολλα μερη με τον χαμο που κανουν, ταλιμπαν τους λεμε εμεις![]()
Αξια ανεκτιμητη ο παππους..Τέσσερις μέρες ψαξιματος και κυνηγιού σε όσα ρέματα και λαγκαδιές ήξερα εγώ και ο παππούς μου!γενικά όλα τα μέρη κρατούσαν από λίγα πουλιά!αν μια δυο μέρες ένα τεράστιο κοπάδι επισκεπτόταν και διαφορετική ρεματιά για φαγητό!καρπωση δυο πουλιά στο χέρι και άλλα δύο δυστυχως στον λόγγο που ήταν απροσπέλαστος....τα πουλιά πανέξυπνα....σπάνια δίναν δικαίωμα για ντουφέκια....περνάν τέρμα το πυκνό και τα γκρεμια!η Άρια ελάχιστο φαγητό...πάντως το κέφι μας το κάναμε....εξερευνησαμε καινούρια μέρη...γιατί ο παππούς 80ρισε πλέον και πρέπει να απορροφω σαν σφουγγάρι τις εμπειρίες του.....μιας και φανατικός φασσας της περιοχής!
Πολύ σωστά Αργύρη!Αξια ανεκτιμητη ο παππους..![]()
Ε τα θέλει ο λοκώς σου τότε.....καλά τα παθαίνεις αλεπού ξεκουτιασμένη .kkk.Καλά κατάλαβες.
Τι νόημα εχει να παμε να τις βαρέσουμε σε ενα χωράγι που στρώθηκαν για φαί.......ανήθικο..buy.
Τελικά μονο 2 κοπαδάκια των 30 πουλιών φανηκαν , και αυτα δεν βγηκαν απο το απαγορευμένο του Νέστου. Απο τις 11:00 εως 13:00 εβρεχε. Στις 13:30 με εκανε έλεγχο η θηροφυλακή, στις 14:00 έφυγα . Ειχε πολλές παρέες. Ειδα 4 αμάξια και 3 μηχανάκια να ανεβοκατεβαίνουν στο ανάχωμα και να τσεκάρουν την περιοχή. Πάντως μεχρι τις 14:00 δεν ακούστηκε τουφεκιά .....Καρτέρι απο τις 09:00 διπλα στον ποταμο Νέστο. Κατα τις 10:30 φάνηκαν 2 μικρα 30αρια κοπάδια, αλλα ολα μεσα στο απαγορευμένο.Θερμοκρασίες 6-10 ° C και πριν λίγο αρχισε να ψιχαλίζει....![]()
Δεν βλεπω κανα γεροντα.xm.
Έτσι τον λεω εγώ και ο αδερφός μου 57 χρόνων ειναι ο πατέρας μου και τον φωνάζουμε γέροντα!!Δεν βλεπω κανα γεροντα.xm.
Και στα τερια τους.