Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την έκανα και εγώ τη βολτίτσα μου εχθές, πολύ το κρύο που έφαγα, λίγα τα πουλιά και πολύ οι μαλάκες με όπλα γιατί κυνηγοί δεν είναι...το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της μέρας το οποίο με σύγχυσε πραγματικά έχοντας φάει μπόλικο γιατί το σημείο ήταν σχεδόν ανήλιο, κατά της 2:30 σκάνε μύτη 2 τύποι 40αρηδες και πιάνουν δίπλα μου....στα 20 μέτρα....
Λέω ρε παιδιά έρχεστε και με βρίσκεται στο καρτέρι και κάθεστε και δίπλα??? Η απάντηση φυσικά αποστομωτική ...γιατί δικό σου είναι το βουνό??? τι να πεις....
Τέλος πάντων το καρτέρι το ξέρω και τα πουλιά θα έμπαιναν από μένα προς αυτούς οπότε λέω δεν γαμιέται...το πρωί μου περάσανε 4 φορές αλλά μέσα από τα δέντρα και με την πρωινή φωτεινότητα με ξεγέλασαν ότι ήταν ψηλά και δεν έριξα...
μετά από 10 λεπτά βλέπω το κοπάδι να γυρίζει από το φαΐ για να παίξει πριν πάει για κούρνια με πορεία γνωστή προς τις κοντινές ράχες όπου σπάει και αρχίζουν τα παιχνίδια στις πλαγιές, το ύψος 200 μέτρα και βάλε..οπότε ακούω πίσω μου τουφεκίδι, 8 τουφεκιες .asking.
γυρνάω και τους βλέπω να ξαναγεμίζουν...λέω τι κάνετε??? και απαντάει ο άλλος: δεν τις είδες τις φάσες???
τα μάζεψα και έφυγα...πραγματικά με εξόργισαν .hair.

Μήτσο κράτα γερά!!!
Κωστα,ηταν δεδομενο πως θα εκαναν αυτο που εκαναν!
Γνωστη συνταγη του ειδους malacus malacus.....
Για να χαλαστεις και να φυγεις!:(

Την έκανα και εγώ τη βολτίτσα μου εχθές, πολύ το κρύο που έφαγα, λίγα τα πουλιά και πολύ οι μαλάκες με όπλα γιατί κυνηγοί δεν είναι...το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της μέρας το οποίο με σύγχυσε πραγματικά έχοντας φάει μπόλικο γιατί το σημείο ήταν σχεδόν ανήλιο, κατά της 2:30 σκάνε μύτη 2 τύποι 40αρηδες και πιάνουν δίπλα μου....στα 20 μέτρα....
Λέω ρε παιδιά έρχεστε και με βρίσκεται στο καρτέρι και κάθεστε και δίπλα??? Η απάντηση φυσικά αποστομωτική ...γιατί δικό σου είναι το βουνό??? τι να πεις....
Τέλος πάντων το καρτέρι το ξέρω και τα πουλιά θα έμπαιναν από μένα προς αυτούς οπότε λέω δεν γαμιέται...το πρωί μου περάσανε 4 φορές αλλά μέσα από τα δέντρα και με την πρωινή φωτεινότητα με ξεγέλασαν ότι ήταν ψηλά και δεν έριξα...
μετά από 10 λεπτά βλέπω το κοπάδι να γυρίζει από το φαΐ για να παίξει πριν πάει για κούρνια με πορεία γνωστή προς τις κοντινές ράχες όπου σπάει και αρχίζουν τα παιχνίδια στις πλαγιές, το ύψος 200 μέτρα και βάλε..οπότε ακούω πίσω μου τουφεκίδι, 8 τουφεκιες .asking.
γυρνάω και τους βλέπω να ξαναγεμίζουν...λέω τι κάνετε??? και απαντάει ο άλλος: δεν τις είδες τις φάσες???

Μήτσο κράτα γερά!!!
Οι κλασσικοί μακάκες που έρχονται δίπλα σου μετά από σένα και σου .sex hard. το κυνήγι νομίζοντας ότι έχουν G3 ...

Μήτσο κράτα γερά!!!
Δεν υπάρχει σωτηρία.Το είδος αυτό των malacus malauus ,πολλαπλασιάζεται με πολύ γρήγορο ρυθμό.
Τι νομίζεις τυχαία παριστάνω τον Ροβισώνα των βουνών ;
.sarcastic.

Άντε τράβα για κάνα γκομενάκι ρε γατούλη που Ρωτάς αν τρώει η φάσσα αριά.....
Φασσοδιωχτη...αν έχουν πέσει από τώρα ρωτάω....αν έχει γίνει ο καρπός... Γιατί ο παππούς μου λέει πως δεν έχει πουλιά ακόμα!

Μετά απο ενα πολύ βροχερό βράδυ ,το ξημέρωμα μας βρήκε με οριακή θερμοκρασία πάνω του μηδενός.Ο δρόμος γεμάτος κατολισθήσεις και μάλιστα σε ένα σημείο ,αν δεν είχαν πιάσει δουλειά από τις 6 δεν θα περνάγαμε.
Πάνω που άρχισε να φέγγει κατηφόριζα ήδη για το λημέρι μου.Το κρύο σε συνδυασμό με τον αέρα ήταν τσουχτερό και τα κοριτσάκια σήμερα θα ήταν μαζεμένα ,Ότι έπρεπε για όργια.Βέβαια ήταν αναμενόμενο ότι θα κινούταν πιο αργά .Η ώρα κόντευε 8,45 και ακόμη τίποτα.Σε λίγο η πρώτη κάνει την εμφανισή της ψηλά στην κορυφή.Σε πολύ λίγο απο κει πάνω σκάνε γύρω στα 10 πουλιά και με κλειστά φτερά σαν τα γεράκια έρχονται καταπάνω μου ,λψηλωμένα όμως.Δεν τις τουφέκισα και τελικά το μετάνιωσα.Βουτώντας χαμηλά ,έστριψαν δεξιά και τότε σήκωσαν και τις άλλες.Όλες μαζί γύρω στα 40 πουλιά ,ερχόταν καταπάνω μου σαν γλάροι !Πάνω που ετοιμάζομαι για το Ρωμαικό όργιο τις βλέπω να στρίβουν και να τραβανε προς την κορυφή ,αφήνοντάς με, με το .....όπλο στο χέρι !
Η ώρα περνούσε και τίποτα δεν φαινόταν.Ο καιρός μια έκλεινε και χιόνιζε στα ψηλά και μια άνοιγε και πάλι,αλλά τα κορίτσια άφαντα.Πλησιάζω στην άκρη προς τη ρεματιά και ρίχνω ένα,δυο ,τρία ,φυσίγγια να δω μήπως ειναι καθηλωμένες στον πάτο.Δεν κουνιέται τίποτα .Κι όμως οι πόρνες ήταν εκει !
Γύρω στις 11,30 ακούω απο την μεγάλη ρεματιά αριστερά μου σκυλιά να κλαφουνάνε.Ελα λέω μπας και σηκώσουνε τίποτα Ουκρανεζάκια.Τοτε βλέπω να σηκώνονται γύρω στις 10 και σε λίγο άλλες τριάντα περίπου.Όλες τράβηξαν πιο χαμηλά αλλά δεν ειχα ορατότητα.Μετακινούμαι λίγο,με το σκεπτικό μήπως βγούνε πιο χαμηλά από μένα.Ξαφνικά βλέπω μόνο μια να περνάει την ράχη και χαμηλά στα δέντρα .Από απελπισία γυρίζω και της ρίχνω .Παθαίνω την πλάκα μου όταν τη βλέπω να πέφτει ξερή.Δεν το πίστευα .Μετράω την απόσταση σε βήματα και ήταν 85.Παω την παίρνω και κοίταζα να δω που την έφαγε.Η απόσταση ήταν στην κυριολεξία 60μ ,χωρις αμφιοβολία !
Δεν το χώνευα γιατί νόμιζα ότι πάνω στο όπλο ειχα το carlson το Μ.Τελικά στην απορία μου κοιτάζω και ειχα το F το οποίο στην ουσία ειναι ΙΜ.Ομως και πάλι ήταν εξωφρενικό.Η φάσσα ειχε πάνω της 5 σκάγια 6αρια.Τρια στο στήθος ,ενα στο λαιμό και ενα στην κοιλιά.Αυτα μου κάνει το carlson με το percorso και τa καψουρεύομαι όλο και περισσότερο.
Τα σκυλιά συνέχιζαν το κλαφούνισμα για ώρες στο ίδιο σημείο.Πάνω κάτω περα δόθε .....Μάλλον ζαρκάδι κυνηγούσαν.Σε πολύ λίγο ξαναβλέπω τις 8 ξεβράκωτες καρίολες να βουτάνε ξανα απο την κορυφή όπως το πρωί.Με τη σιγουριά της προηγούμενης τουφεκιάς ,διαλέγω μια και την κατεβάζω αλλά ζωντανή.Η καριόλα έπεσε στην άκρη της ρεματιας μεσα σε πυκνό. Παρατάω το όπλο και τρεχω και χώνομαι μεσα σαν τον σκύλο ,ξέροντας τι με περιμένει.Κάποια στιγμή την βλέπω να στέκει καμαρωτή σε απόσταση 5μ .Μόλις με βλέπει βουτάει κάτω και χάθηκε .Κατηφορίζω μέσα στα πυκνά ,σέρνοντας ,πολλές φορές να την προλάβω.Εχει φύγει πάνω απο 70 μ μέσα στη ρεματιά.Την ξαναβλέπω και ξαναβουτάει κάτω.Τότε αποφασίζω να ανοιχτώ και να βγω απο κατω της.Ιστορία για γέλια και για κλάματα.
Αφού βγαίνω απο κατω της τελικά στα 6 περίπου μ. την βλέπω να γυρίζει πλάγια.Τότε βουτάω μια πετρα και της την πετάω.Την πετυχαίνω και βουτώντας έρχεται στη μούρη μου χτυπώντας τα φτερά .Εκεί άρχισε το δράμα .Στην προσπάθεια να την πιάσω , κατρακυλάμε και οι δυο μαζί.Φεύγω τσουλώντας πάνω απο 20μ μέσα σε κουμαριές,ρίκια και πουρνάρια ,κινδυνεύοντας να σπάσω χερι ,πόδι ακομη και να στραβωθώ. Με την φάσσα πιασμένη με το αριστερό μου χερι απο το ενα πόδι της.Το άλλο μου χερι προσπαθούσε να φρενάρει την πτώση που συνεχιζόταν.Έσκισα γάντι,έφυγαν ωτοασπίδες ,λασπώθηκα ολόκληρος και τελικά σταμάτησα στο παραπέντε απο τα χειρότερα .
Έτσι αγκαλιασμένοι ,λασπωμένοι και σεξουαλισμένοι ,εξουθενωμένοι και προπάντων τυχεροί που ήμαστε σώοι , αρχίσαμε την ανάβαση αγκαλιά με την Ουκρανέζα μου.Μετά εχεις και τον κρητικό να σου λέει για τι ύφος....
Η ώρα περνούσε και δεν φαινόταν τίποτα ,αλλά εγώ παρέμεινα εκεί σταθερός με γαιδουρινή υπομονή.
Κοντα στις 2 το μεσημέρι βλέπω 2 πουλια να βουτάνε αριστερά μου στην άλλη πλαγιά.Αω γνωστος τόπος για μενα απο κει.Άρχιζα να τραβιεμαι προς τα κει και να ψαχνω μονοπάτια και καθαρλο μέρος,υποψιασμένος οτι πίσω ειναικι άλλα πουλια που θα περασουν απο κει πηγαίνοντας για κούρνια.Μέχρι εγω να βρω σημείο ,περνανε άλλες 3 ,αλλες 5 ....Τελικα βρίσκω ενα σημειο και βλέπω να μου έρχονται 8 καταπάνω μου γερακωμένες.Με είδαν και λόξεψαν.Τελικά μετα απο λίγο ετρχονται άλλες 3 και παίρνω την μια ,όπως και μετά από λίγο άλλη μια μονή την οποία δεν μπορεσα να βρω ,αν και έπεσε ξερή.
Ετσι εφυγα με 3 πουλιά στο χέρι δικαιωμένος απο την υπομονή που έδειξα ,αλλά προπάντων κατευχαριστημένος για άλλη μια φορα με τα percorso και το συνδυασμό τους με το carlson τo F.Μετα και το σημερινό έχω να πω ευθέως καθαρά και ξάστερα οτι ακόμη και στα 60μ με τον κατάλληλο συνδυασμό τσοκ και φυσιγγιού ,με 6αρι τους αλλάζεις τα φώτα.Εγω το 6αρι άρχισα να το δουλεύω πολύ τα τελευταία 6 χρόνια.Παλιότερα ήμουνα κολλημένος μόνο με τα 5αρια .
Αύριο έλεγα να τις αφήσω ήσυχες και να παω προς Γιάννενα.Ομως επειδή είδα την απογευματινή τους ρότα θα ξαναπάω και αυριιο και θα τους δώσω ρεπό μεθαύριο.Λίγα τα πουλιά αλλά αν τα ροκανίζω έτσι καλά είναι.
Το πρώτο αίμα είναι λίγο μπροστά στην υπέροχη περιγραφή σου..

Νομίζω οτι διανύουμε μια απ τις καλύτερες χρονιές στη φασσα.
Αρκετά τα πουλιά σε όποια λημέρια κι αν πήγαμε τις προηγούμενες εβδομάδες , αλλα το χθεσινό ήταν το κατι άλλο.
Πρωτη φορά για φετος είπαμε να ανέβουμε βουνό γιατί ο κάμπος ψιλοαδιασε. Και όντος ολα τα πουλιά μαζεμένα στο βελανι, φοβερή καρποφορία τα δέντρα, κρέμονται σα σταφυλια τα βελανίδια και απο κάτω να τα μαζεύεις με τις χουφτες.
Καναμε το πρωινό μας με πολλα πουλιά να ανεμίζουν και αλλα απλα να περνάνε, δυστυχως λίγες οι ευκαιρίες σε σχεση με τον ογκο των πουλιών αλλα δεν μπορούσες να κατσεις κι αλλου λογο του δισβατου σημειου.
Το απογευματινό δε, πρωτη φορα μου τυχαίνει να μπαίνουν φασσες για κουρνια μέχρι το σούρουπο, σχεδόν νυχτωμα.
Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν εκει τωρα μιας και πηγαμε για σ/κ αλλα επειδή οταν κανεις σχέδια ο Θεος γελά, έπρεπε να γυρίσουμε εχθες το βραδυ. Δεν πειράζει ολα καλα τελικά και ραντεβου για το αλλο σ/κ.
Στο ίδιο σημείο και πάλι εχθές. Τα πουλιά εξαφανισμένα, καμία 30αρια ειχε όλα κι όλα κι αυτά βαθιά στο ρεμα να μας κοροϊδεύουν. Το μέρος ιδανικό για να κρατήσει πουλιά, κάλυψη,τροφή,νερό αλλά δεν ξερω τι μπορεί να τα έδιωξε, μπορεί και ο αέρας που σε έπαιρνε και σε σήκωνε.
Μέχρι και μεσοβδόμαδα που πήγε φίλος μου ντόπιος ήταν εκει αρκετά πουλιά. Το μέρος εκτός απο εμάς κυνηγιεται μονο απο γουρουναδες.
Άβυσσος η ψυχή της εκδιδόμενης

Τελικά η σημερινή μέρα εξελίχτηκε για πολύ γερά νεύρα.Παρ' όλη την υπομονή μου κατάφεραν οι ρουφιάνες να με τρελάνουν.
Η ώρα κόντευε 1:15 και αποφασίζω να μετακινηθω αριστερά στην πλαγιά,Εκεί που χθες από τις 2 και για μισή ώρα πέρασαν όλα τα πουλιά σπασμένα σε τριάδες,πενταδες κλπ.
Μόλις λοιπόν φεύγω από το πόστο και κατηφορίζω ,ακριβώς εκει που καθόμουνα περνάνε όλες μαζί !Γυρω στα 40 πουλιά..fiurius.
Είναι η δεύτερη φορά που μου το έκαναν σήμερα .Αφού πέρασαν λοιπόν πιο ψηλά και λόγω της ώρας και του καιρού ,πίστεψα οτι άδικα θα κατεβω να τις περιμένω εκει που περνούσαν χθες στο δρομο για την κούρνια τους.Τελικά κατηφορίζω ,επιλέγω το που θα καθίσω και περιμένω .Η ώρα περνάει , ο καιρός κλείνει και ρίχνει χιονόνερο.Στις 2:40 και Αφού δεν έχει φανεί καμία,τα μαζεύω και ανηφορίσω.Μόλις κάνω γύρω στα 80μ σταματάω και κοιτάζω για λίγη ώρα από κει που τις περίμενα.Ξαφνικά βλέπω καμιά 10αροα να έρχονται και περνάνε από κει που καθόμουνα.Ταυτόχρονα μια ξεκομμένη είναι πιο κοντά μου και αποφασίζω να της ρίξω.Της Ρίχνω και την βλέπω να πέφτει τραυματισμένη.Δεν Ρίχνω δεύτερο να μην χαλάσω ίσως και κάποιες άλλες.Πριν ολοκληρωθεί η πτώση όμως ,πιάνω με την άκρη του ματιού κίνηση.Ηταν καμιά 30αριά πουλιά που πέρασαν κι αυτά εκεί που καθόμουνα..fiurius..hit..hit..hit.
Με τα νεύρα σαν χορδές από μπουζούκι υπερκουρδισμένες ,αρχισα τα μπινελίκια και κλωτσούσα οτι εβρισκα.
Είχαν καταφέρει αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά οι πουτανίτσες.Να με σμπαραλιάσουν στην κυριολεξία.
Πήγα βρήκα την τραυματισμένη και μαζί με την πρωινή, πήρα τον ανήφορο για τον Ομπάμα.
Μόλις έφτασα στο σπίτι και έκανα έναν καφέ αλλά μάλλον ηρεμιστικά θέλω τώρα.
Αυτό που θέλω τωρα σαν τρελός τις καριόλες να τις πετύχω ταβέρσα όλες μαζί και να είμαδτε στο ίδιο ύψος.Μόνο αυτό θα με γιάνει τώρα.....shoot.

Φασσοδιωχτη...αν έχουν πέσει από τώρα ρωτάω....αν έχει γίνει ο καρπός... Γιατί ο παππούς μου λέει πως δεν έχει πουλιά ακόμα!
Nεαρέ είσαι θρασύς ..sarcastic.
Ηλία επειδή τι καθάρισα και τι; 10 ,σε πληροφορώ οτι καμιά δεν είχε βελανίδια μέσα.Ολες είχαν φιλικόσπορο και χορταράκι.Απο την στιγμή που εχει φιλικόσπορο,χέστηκαν ακόμη και για το βελάνι της αριάς το οποίο βέβαια τους αρέσει,αλλά το φιλικόσπορο ρε φίλε είναι εκλεκτός μεζές που δεν τον βρίσκουν ούτε στα 3 ακόμη και στα 5 χρόνια .
Αυτά τουλάχιστον για τα μέρη μου.Και να συμπληρώσω οτι εδώ το βελάνι της αριάς έχει ωριμάσει.

Διαβάστε τι μαλακίες γράφουν οι άσχετοι μαλακοπίτουρες στο φατσοβοβλίο.
" Όποιος μπορέσει να σκοτώσει φασα που θα κάθετε πάνω στα σύρματα πυλώνα ύψους 45 μέτρα θα κερδίσει τα 4 όπλα μου και τα δύο σκυλιά μου!!!!"
Θα του γραφα τι να τα κανει τα 4 όπλα αλλά δεν θέλω να ανοίξω διάλογο με κομπλεξικούς μικροτσούτσουνους του φατσοβιβλίου.

" Όποιος μπορέσει να σκοτώσει φασα που θα κάθετε πάνω στα σύρματα πυλώνα ύψους 45 μέτρα θα κερδίσει τα 4 όπλα μου και τα δύο σκυλιά μου!!!!"
Θα του γραφα τι να τα κανει τα 4 όπλα αλλά δεν θέλω να ανοίξω διάλογο με κομπλεξικούς μικροτσούτσουνους του φατσοβιβλίου.
Για τι όπλα μιλαμε ; .eat.

Τελικά η σημερινή μέρα εξελίχτηκε για πολύ γερά νεύρα.Παρ' όλη την υπομονή μου κατάφεραν οι ρουφιάνες να με τρελάνουν.
Η ώρα κόντευε 1:15 και αποφασίζω να μετακινηθω αριστερά στην πλαγιά,Εκεί που χθες από τις 2 και για μισή ώρα πέρασαν όλα τα πουλιά σπασμένα σε τριάδες,πενταδες κλπ.
Μόλις λοιπόν φεύγω από το πόστο και κατηφορίζω ,ακριβώς εκει που καθόμουνα περνάνε όλες μαζί !Γυρω στα 40 πουλιά..fiurius.
Είναι η δεύτερη φορά που μου το έκαναν σήμερα .Αφού πέρασαν λοιπόν πιο ψηλά και λόγω της ώρας και του καιρού ,πίστεψα οτι άδικα θα κατεβω να τις περιμένω εκει που περνούσαν χθες στο δρομο για την κούρνια τους.Τελικά κατηφορίζω ,επιλέγω το που θα καθίσω και περιμένω .Η ώρα περνάει , ο καιρός κλείνει και ρίχνει χιονόνερο.Στις 2:40 και Αφού δεν έχει φανεί καμία,τα μαζεύω και ανηφορίσω.Μόλις κάνω γύρω στα 80μ σταματάω και κοιτάζω για λίγη ώρα από κει που τις περίμενα.Ξαφνικά βλέπω καμιά 10αροα να έρχονται και περνάνε από κει που καθόμουνα.Ταυτόχρονα μια ξεκομμένη είναι πιο κοντά μου και αποφασίζω να της ρίξω.Της Ρίχνω και την βλέπω να πέφτει τραυματισμένη.Δεν Ρίχνω δεύτερο να μην χαλάσω ίσως και κάποιες άλλες.Πριν ολοκληρωθεί η πτώση όμως ,πιάνω με την άκρη του ματιού κίνηση.Ηταν καμιά 30αριά πουλιά που πέρασαν κι αυτά εκεί που καθόμουνα..fiurius..hit..hit..hit.
Με τα νεύρα σαν χορδές από μπουζούκι υπερκουρδισμένες ,αρχισα τα μπινελίκια και κλωτσούσα οτι εβρισκα.
Είχαν καταφέρει αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά οι πουτανίτσες.Να με σμπαραλιάσουν στην κυριολεξία.
Πήγα βρήκα την τραυματισμένη και μαζί με την πρωινή, πήρα τον ανήφορο για τον Ομπάμα.
Μόλις έφτασα στο σπίτι και έκανα έναν καφέ αλλά μάλλον ηρεμιστικά θέλω τώρα.
Αυτό που θέλω τωρα σαν τρελός τις καριόλες να τις πετύχω ταβέρσα όλες μαζί και να είμαδτε στο ίδιο ύψος.Μόνο αυτό θα με γιάνει τώρα.....shoot.

Ασε ήσυχα τα ουκρανικά μοντελα κακιε νταβατζη της πρωτεύουσας.... Χαχαχαχαχ.... Δεν ντρεπεσαι λιγο.... .yelling..yelling.

Να εχουν και πορτινγκ τα οπλα για μεγαλυτερη απολαυση....να δουμε τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε ακομα.

Status
Not open for further replies.
Back