Εχει δίκιο ο Σπύρος, την επόμενη ριξτους με αλάτι να πεφτουν και έτοιμες παστωμένες.......Μπράβο παιδιά!!!!
Ρε Γιάννη μην τις τσαλακώνεις έτσι...δεν βγαίνουν καλές στις φώτο...![]()

Εχει δίκιο ο Σπύρος, την επόμενη ριξτους με αλάτι να πεφτουν και έτοιμες παστωμένες.......Μπράβο παιδιά!!!!
Ρε Γιάννη μην τις τσαλακώνεις έτσι...δεν βγαίνουν καλές στις φώτο...![]()
Δεν παιζεστε!!Εχει δίκιο ο Σπύρος, την επόμενη ριξτους με αλάτι να πεφτουν και έτοιμες παστωμένες.......![]()
Καλησπερα! Να κανω εγω σεφτε για φετος στη φασσα! Για τρυγονια πηγαιναμε μαζι με το dimitriliou,και τελικα πηραμε ενα ζευγαρι φασσες που βγηκε μπροστα μας..τρυγονια ειδαμε λιγα,εκτος βολης..ειδαμε ενα σμαρι ακομα 7-8 φασσες.οι συγκεκριμενες που πηραμε ηρθαν απο πισω μας,πηγαιναν μαζι και τουφεκισε μια ο καθενας..εγω την εριξα σχετικα κοντα με rio pichon Ν6 επεσε με τη δευτερη και σχεδον διαλυθηκε ο Δημητρης με RC serio oro N6 πιο μακρια απο μενα 35-40 μετρα μονοτουφεκα και επεσε ξερη! Beretta silver pigeon sporting 76cm-Benelli Centro 76cm..Καλη συνεχεια σε ολους!
![]()
Καλο ταξιδι!τα υπολοιπα αναμενουμε ενημερωση!Αναχωρηση για εξακριβωση αοριστης πληροφοριας.Το μερος υποσχομενο.Αν βρω τη βοσκη....![]()
Αν βρεις τη βοσκή, αστές να φάνε πρώτα και μετά στείλτες να βρούν τον Δημιουργό χορταμένες...τουλάχιστο να πάνε ευχαριστημένες...Αναχωρηση για εξακριβωση αοριστης πληροφοριας.Το μερος υποσχομενο.Αν βρω τη βοσκη....![]()
Γιάννη καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει ... καλή τύχη να έχειςΑναχωρηση για εξακριβωση αοριστης πληροφοριας.Το μερος υποσχομενο.Αν βρω τη βοσκη....![]()
Φτου φτου σκόρδα..........Αναχωρηση για εξακριβωση αοριστης πληροφοριας.Το μερος υποσχομενο.Αν βρω τη βοσκη....![]()
Τις κάψανε στο τουφεκιδι Γιάννη και το ρίξανε στην δίαιτα...Αναχωρηση για εξακριβωση αοριστης πληροφοριας.Το μερος υποσχομενο.Αν βρω τη βοσκη....![]()
Αλλο φρούτο η mossberg, πλέον...ε Γιάννη...Το 2ο το κατευχαριστηθηκα.45+μ.Συκο ωριμο!
ΤΙ εγηνε Γιαννη??? Θαυμαζεις το ΒΕΝΕΛΛΙ νιχτιατηκα????Ωραίο Ελληνικό βιντεάκι. Καλο τουφέκι ο τύπος, ο ντουμπλες ειδικά στα 2:00 πολλη ωραιος.
Τελευταια μου φανηκε 5 μεσα παιδια η λαθος???Ωραίο Ελληνικό βιντεάκι. Καλο τουφέκι ο τύπος, ο ντουμπλες ειδικά στα 2:00 πολλη ωραιος.
δεν σου φάνηκε ... είναι και ζαβολιάρης ...Τελευτεα μου φανηκε 5 μεσα παιδια η λαθος???
Τελευτεα μου φανηκε 5 μεσα παιδια η λαθος???
Ε! ρε παιδιά πως κανετε έτσι...δηλ. την προέκταση στην αποθήκη τσάμπα την αγόρασε...δεν σου φάνηκε ... είναι και ζαβολιάρης ...![]()
τι να πω ρε φιλε. αυτα τα μπενελια οντως δε σκοτωνουνε απλα τα καπνιζουνεΩραίο Ελληνικό βιντεάκι. Καλο τουφέκι ο τύπος, ο ντουμπλες ειδικά στα 2:00 πολλη ωραιος.