Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστω ολους! Αλλα το κακο ειναι οτι παντα στο σεφτε μενω οσον αφορα το θεμα φασσα...και περυσι σεφτε εκανα και τελος μετα.:(.
Ελπιζω Θεου και dimitriliou θελοντος που μου εχει ταξει κατι περασματακια προς Λευκα Ορη μερια οταν ανοιγει εκει 15 Σεμπτεβρη να κανω την υπερβαση φετος..

Last edited:
Καλησπερα! Να κανω εγω σεφτε για φετος στη φασσα! Για τρυγονια πηγαιναμε μαζι με το dimitriliou,και τελικα πηραμε ενα ζευγαρι φασσες που βγηκε μπροστα μας..τρυγονια ειδαμε λιγα,εκτος βολης..ειδαμε ενα σμαρι ακομα 7-8 φασσες.οι συγκεκριμενες που πηραμε ηρθαν απο πισω μας,πηγαιναν μαζι και τουφεκισε μια ο καθενας..εγω την εριξα σχετικα κοντα με rio pichon Ν6 επεσε με τη δευτερη και σχεδον διαλυθηκε ο Δημητρης με RC serio oro N6 πιο μακρια απο μενα 35-40 μετρα μονοτουφεκα και επεσε ξερη! Beretta silver pigeon sporting 76cm-Benelli Centro 76cm..Καλη συνεχεια σε ολους!
tCO9yBe.jpg
.well done.

Αναχωρηση για εξακριβωση αοριστης πληροφοριας.Το μερος υποσχομενο.Αν βρω τη βοσκη.....sarcastic.
Αν βρεις τη βοσκή, αστές να φάνε πρώτα και μετά στείλτες να βρούν τον Δημιουργό χορταμένες...τουλάχιστο να πάνε ευχαριστημένες....sarcastic.
Πανω σουυυυ....shoot.

Αναχωρηση για εξακριβωση αοριστης πληροφοριας.Το μερος υποσχομενο.Αν βρω τη βοσκη.....sarcastic.
Γιάννη καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει ... καλή τύχη να έχεις
ατέ και εγω θα βάλω κατσαρόλα .. θα τις κάνουμε ριζότο !:D:D

Τελευτεα μου φανηκε 5 μεσα παιδια η λαθος???
δεν σου φάνηκε ... είναι και ζαβολιάρης ...:mad:
Ε! ρε παιδιά πως κανετε έτσι...δηλ. την προέκταση στην αποθήκη τσάμπα την αγόρασε...
ή την πήρε για να φτιάξει το balance...
Παντως πρακτική μου φαίνεται...δεν χρειάζεσαι φυσιγγιοθήκη...ρίχνεις μισό κουτί φυσίγγια μεσα και βγαζεις μισή μέρα....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back