Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οχι λευκέ μάγε..Απλά δεν με πιστεύει ένας φίλος!
Λοιπον το βιντεο δεν το ειδα αλλα μαρτυρια δικια μου ο ξαδερφος μου στο μορνο χαμηλα στο ποταμι για μπεκατσα και 20 ατομα πανω στο βουνο για φασσα πιασμενα ολα τα καρτερια. Αντουφεκιστοι ολοι. Περναει το κοπαδι οανω απ το κεφαλι του. Τρεις τουφεκιες εννιαρι διασπορας 6 τεμαχια κατω. Ενα βουνο απο πανω να τον στολιει για την κ... φαρδια του.

Μια ωραία περιγραφή ενός φασσοκαρτερου..

Ο Ανδρέας που έχω την τύχη να τον έχω γνωρίσει και απο κοντά είναι αποκλειστικά φασσοκυνηγός με πάρα πάρα πολλές γνώσεις επι του συγκεκριμένου θηράματος χαζέψτε τα βιντεάκια του..Επίσης για όσους δεν τον ξέρουν γράφει και στο κυνηγός και φύση.

εμένα δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση,,,και έτσι πρέπει να είναι

θυμάμαι πριν 6-7 χρόνια σε κυνήγι πάπιας χιονισμένα τοπιο και εμείς να φοράμε πάνω από τον εξοπλισμό μας ολόσωμη άσπρη φόρμα σαν αυτές τον ελαιοχρωματιστών και να έχουμε γίνει ένα με το χιόνι

ευγε ο μάγκας !

Φάνηκαν καποια κοπαδακια σε ολη την Ελλάδα αλλα εντύπωση μου εκανε οτι ντουφεκίστηκε και ενα στο καπανδριτη απο γνωστούς μου..
Επιβεβαιώνω κι εγώ ήμουν για τσίχλες στα Μεσόγεια και όπως κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή είδα σήμερα ένα κοπάδι ψηλωμένο με κατεύθυνση ανάποδη απο τις τσίχλες. Πήγαιναν προς Νότο. Για το Καπανδρίτι μη σου κάνει εντύπωση γιατί, θατο ξέρεις κιόλας, περνάνε φάσες ακόμα και αρκετά νωρίς πολλές δε απο αυτές και χαμηλά. Παρεμπιπτόντως τσίχλα δεν είδα σήμερα.

από τα μισα του μηνα ή αναρρωτική ή αδεια ότι κατσει .threat. και δρομο ...ερχονται οι γαμιολες..............hair..hair.

εγω παντως αυτό που βλεπω από τα μελισσακια μου ειναι ότι ο χειμωνας θα ερθει ή βαρυς ή νώρις ....το εχω διασταυρωσει και με αλλους μελισσοκόμους.

οποτε φορτωστε κουτες θα γαμηθουμε εφετο ..terror.

από τα μισα του μηνα ή αναρρωτική ή αδεια ότι κατσει .threat. και δρομο ...ερχονται οι γαμιολες..............hair..hair.

εγω παντως αυτό που βλεπω από τα μελισσακια μου ειναι ότι ο χειμωνας θα ερθει ή βαρυς ή νώρις ....το εχω διασταυρωσει και με αλλους μελισσοκόμους.

οποτε φορτωστε κουτες θα γαμηθουμε εφετο ..terror.
Λες ε; μαρέσεις γιατί μου ανεβάζεις το ηθικό.:D

Status
Not open for further replies.
Back