Αλλιως?Θα τους δωσεις....καταρα?Το καλό που τους θελω ,ειναι φετος να πάρουν τον παλιό δρόμο οι ξεκωλιάρες .

Αλλιως?Θα τους δωσεις....καταρα?Το καλό που τους θελω ,ειναι φετος να πάρουν τον παλιό δρόμο οι ξεκωλιάρες .
Θα τα αφήσουμε ελεύθερα.Και αν θέλουν θάλασσα θα τους φέρουμε και θάλασσα.Πληρώνουν ακριβό τίμημα στα διόδια των Τζουμέρκων, λένε...![]()
Εμ πως...τώρα μάθαμε να απορταρουμε και από το νερό....buy.Θα τα αφήσουμε ελεύθερα.Και αν θέλουν θάλασσα θα τους φέρουμε και θάλασσα.
Μη σου τύχει! Στην περίπτωσή του απο τα νεύρα μου θα πέταγα το όπλο πάνω τους..hit..hit..hit.
Γι'αυτό το λόγο το έχω ένα στο πρόγραμμα, ποτέ δεν ξέρεις!Υ.Γ. Πάρτε δικανάκι![]()
Μη σου τύχει! Στην περίπτωσή του απο τα νεύρα μου θα πέταγα το όπλο πάνω τους..hit..hit..hit.
Χαχαχα......αντε να σου κανει αυτος ποδαρικο την πρωτοχρονια..!!!Μη σου τύχει! Στην περίπτωσή του απο τα νεύρα μου θα πέταγα το όπλο πάνω τους..hit..hit..hit.
Τασο δεν περιμενα τετοια κουβέντα απο σενα,, με απογοητεύεις..Πέστε του κάποιος ρε παιδιά να πάρει μια benelli..Αμαρτια να χάνονται τσάμπα τέτοια πουλιά..
Ξαναπεστο..Με το 222 σε αυτή την περίπτωση θα είχες προλάβει να τους ρίξεις τέσσερις..Υ.Γ. Πάρτε δικανάκι
Είναι υπό αναζήτηση. Παλιά Αμερικάνα θυμίζει, με τεράστια επιφύλαξη.Τι όπλο είναι;
δωσε δωσε τασαρε δικος μου γινεσαι σιγα σιγα. αντε αδερφε να σε δω και με μπενελα και τιποτα αλλο στο κοσμοΠέστε του κάποιος ρε παιδιά να πάρει μια benelli..Αμαρτια να χάνονται τσάμπα τέτοια πουλιά..