Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η ωρα τους σιγα σιγα πλησιαζει...
Θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους επαρχιωτες κ οχι μονο, απο βελανι φετος πως παμε; Εγω δεν εχω καθολου εικονα ουτε απο βελάνι αλλα κ ουτε γενικα απο καρποφοριες στα βουνα μας :((βελανι, κουμαρα....)

Παλι καλα που δεν πηγε απο εγκεφαλικο το παιδι. Απιστευτα πραγματα. Ομως το πρωτο που θα επρεπε να κανει αν δεν το εκανε φυσικα, θα ηταν να λυσει το οπλο και να το επανασυρμολογησει. Συνηθως λυνει το προβλημα κολληματος του κλειστρου.

Μη σου τύχει! Στην περίπτωσή του απο τα νεύρα μου θα πέταγα το όπλο πάνω τους..hit..hit..hit.

Χαχαχα......αντε να σου κανει αυτος ποδαρικο την πρωτοχρονια..!!!.vert funny.
Και με σφεντονα καποια θα κατεβαζε.....ορε φιλε..!!!!

Η αλήθεια είναι ότι το έχω δει αρκετές φορές απο χθες και γελάω όλη την ωρα σαν χαζός. Μετά σκέφτομαι πως αν τύχαινε σε μένα δεν θα ξαναπήγαινα για κανα μήνα για κυνήγι. Γι'αυτό ένα τσεκάρισμα στα γκάνια μας πριν απο κάθε έξοδο καλό μας κάνει. .well done.

Πέστε του κάποιος ρε παιδιά να πάρει μια benelli..Αμαρτια να χάνονται τσάμπα τέτοια πουλιά..
Τασο δεν περιμενα τετοια κουβέντα απο σενα,, με απογοητεύεις.. .yel.
Εγω παντως στη θεση του, θα εφαρμοζα συστημα στρατου.. Σηκωνεις οπλο, σημαδευεις, ανοιγεις το στοματακι και φωναζεις ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ(πανω απο τρεις ειναι παρανομο) .sarcastic.

Πέστε του κάποιος ρε παιδιά να πάρει μια benelli..Αμαρτια να χάνονται τσάμπα τέτοια πουλιά..
δωσε δωσε τασαρε δικος μου γινεσαι σιγα σιγα. αντε αδερφε να σε δω και με μπενελα και τιποτα αλλο στο κοσμο
.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back