Μπράβο Μητσάρα μου!
Μπραβο ρε Δημήτρη ετσι φτιάξε μας την διάθεση να ανέβουμε λιγο ψυχολογικά, Πάντα τέτοια.Η πρώτη εντύπωση απογοητευτική.Το πρωί απο μέρος που περίμενα ξεκλάρωσα τρια πουλιά.Τα δυο φύγαν πολύ μπροστά ενω το τρίτο εφαγε το κεφάλι του.
Τώρα εχω κατέβει πολύ χαμηλά σε ρεματιές και χαράδρες αλλά δεν υπάρχει τιποτα.Τώρα ξεκινάει ο ανήφορος και παω για αλλού να ψάξω.
Το πρωί η θερμοκρασία ήταν απο 3 εως -2 και με πάγο σε πολλά σημεία του δρόμου που δεν τα βλέπει ο ήλιος.Οσο για την υγρασία ;απερίγραπτη.Ολα μούσκεμα.Τώρα όμως εχει μια λιακάδα ,αλλο πράμα!
![]()
Χτυπα στο τζάκι μισό κιλό λουκανικο και πέντε τσίπουρα να συνελθεις και να ανέβει το ηθικό.Επέστρεψα στο σπίτι πριν μισή ώρα απο τις 6:30 το πρωί.Σχεδον 11 ώρες στο βουνό και τις χαράδρες.Το κρύο πολύ τσουχτερό ειδικά μετα τις 12.Δεν ειδα τίποτα μετα απο τις 11:30.Εκατσα μήπως εντοπίσω κανένα κοπάδι σε δρόμο για την κούρνια αλλά μάταια.Ταλαιπωρία αλλά αυτή ειναι η τρέλα μας.Ας ειχε και λίγα πουλάκια να το ευχαριστιόμουνα περισσότερο.Η συνέχεια δεν νομίζω να ειναι καλύτερη του σημερινού αποτελέσματος.
Μπράβο ρε Δημητρη
Μην ξεχάσεις κάποια στιγμή να μου γράψεις για τα πυρομαχικά σου..
Γιατί θα σκάσω και εγώ..![]()
το κριθαράκι που ξέχασε να βάλει χτες στο ζυγούριΓια να δουμε τι εχει το μενου σημερα στη θρακα......![]()
Μπράβο Δημήτρη! Ωραίος πρωτοχρονιάτικος μπουναμάς
Μπραβο Δημήτρη μην απογοητευεσαι ομως συνέχισε γιατί η φασα και το μνι θελει υπομονή,μου είχε πει ενας φίλος απο την Σαμο.Τωρα αναφορικά με το φυσιγγι που αναφέρεις εχω κανει την πιο μακρινή φάσα στην ζωή μου οταν της εριξα το εκανα για πλάκα και οταν αρχισε να πεφτει απο ενα κοπάδι 3 πουλιων δεν το πιστευα , εκεινη την ημέρα ενοιωσα πως αυτη η ντουφεκια με κάλυψε για ολη την χρονιά.
Μην πεφτεις Δημήτρη,εντάξει δεν ειναι καλη χρονιά αλλα καινούργια μέρα αυριο. Για να δουμε τι εχει το μενου σημερα στη θρακα......![]()
Ξανά ζυγούρι ![/QUOTE
![]()
Φιλαράκι σε βλέπω δυνατό στο "στήσιμο" ...
Απο το πολύ κρύο ειχαν παγώσει τόσο, που ακόμη και μέχρι να τις παω στο αυτοκίνητο ,ειχαν κρατήσει την .....φόρμα τους.Ουκρανέζες βλέπεις......Φιλαράκι σε βλέπω δυνατό στο "στήσιμο" ...![]()