Μ
Μύρος
http://s20.postimg.org/5v86ku6bx/WP_20151128_002.jpg το ταίρι της έπεσε σε ένα πυκνό νυχτοσε και δεν το βρήκα
δυστυχώς ήταν Κυριακή την δευτέρα Δούλευα και δεν πιγα.6-7 χιλιόμετρα απ το σπίτι μου ήτανΜπραβο ωραίος...Αν είναι το μέρος κοντά σου κ πας την άλλη μέρα το πρωί μπορει κ να την βρεις ανέπαφη αν δεν έχει φαγωθεί από διάφορα ζώα..
Αν όμως είσαι μακριά δεν αξίζει..
Στο λέω γιατί ειμασταν παλιά με ένα φιλαράκι απογευματινό τσίχλας..λίγο πριν σουρουπώνει περνάει ένας κότσυφας του ρίχνει κ πέφτει κ μέσα στα πυκνα..Μπένει ο φίλος μέσα και ακούω ένα φτεροκοπημα κ συγχρονος μια φωνή μπεκατσαααα..Μου περνάει τραβερσα της ρίχνω κ πέφτει σε κάτι ψηλά χόρτα.Εφαγα τον κόσμο αλλά δεν την βρήκα.Επειδή ήταν κοντά μου αποφάσισα να ξυπνήσω κ να πάω πρωί πρωί.Την βρήκα 5 μέτρα πιο κάτω ζωντανή....Τώρα πως κ δεν την έφαγε κάτι όλη νύχτα δεν ξέρω....offδυστυχώς ήταν Κυριακή την δευτέρα Δούλευα και δεν πιγα.6-7 χιλιόμετρα απ το σπίτι μου ήταν
Εμ! και συ Τετάρτη σήμερα...Φιλαράκια απογοήτευση.Πίνω καφέ στο γκρεμισμένο γεφύρι.Οι γουρουνάδες με τις παγάνες με απέτρεψαν να συνεχίσω και η μέρα τελειώνει άδοξα.Υπάρχουν 4 παρέες σε όλη την περιοχή οπότε δεν μπορώ να παω πουθενά πια.Αν το ήξερα θα καθομουν εκει που πήγα το πρωί .
Δεν κρατιόμουνα ρε φίλε , τι να κάνω ;Εμ! και συ Τετάρτη σήμερα...
Δεν πειράζει Δημήτρη καλά το έκανες! Από τσιχλοκότσυφα είδες πλια?Δεν κρατιόμουνα ρε φίλε , τι να κάνω ;
Μόνο κοτσύφια εχει εδω ,αλλα στα πυκνά.Θα παω για σπογευματινό καρτεράκι μετά τον καφέ επιστρέφοντας για το σπίτι.Δεν πειράζει Δημήτρη καλά το έκανες! Από τσιχλοκότσυφα είδες πλια?
Βγάλε και φωτογραφία αυτά που θα πιάσειςΜόνο κοτσύφια εχει εδω ,αλλα στα πυκνά.Θα παω για σπογευματινό καρτεράκι μετά τον καφέ επιστρέφοντας για το σπίτι.