Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπραβο ωραίος....congrats.Αν είναι το μέρος κοντά σου κ πας την άλλη μέρα το πρωί μπορει κ να την βρεις ανέπαφη αν δεν έχει φαγωθεί από διάφορα ζώα..
Αν όμως είσαι μακριά δεν αξίζει..

Μπραβο ωραίος....congrats.Αν είναι το μέρος κοντά σου κ πας την άλλη μέρα το πρωί μπορει κ να την βρεις ανέπαφη αν δεν έχει φαγωθεί από διάφορα ζώα..
Αν όμως είσαι μακριά δεν αξίζει..
δυστυχώς ήταν Κυριακή την δευτέρα Δούλευα και δεν πιγα.6-7 χιλιόμετρα απ το σπίτι μου ήταν

δυστυχώς ήταν Κυριακή την δευτέρα Δούλευα και δεν πιγα.6-7 χιλιόμετρα απ το σπίτι μου ήταν
Στο λέω γιατί ειμασταν παλιά με ένα φιλαράκι απογευματινό τσίχλας..λίγο πριν σουρουπώνει περνάει ένας κότσυφας του ρίχνει κ πέφτει κ μέσα στα πυκνα..Μπένει ο φίλος μέσα και ακούω ένα φτεροκοπημα κ συγχρονος μια φωνή μπεκατσαααα..Μου περνάει τραβερσα της ρίχνω κ πέφτει σε κάτι ψηλά χόρτα.Εφαγα τον κόσμο αλλά δεν την βρήκα.Επειδή ήταν κοντά μου αποφάσισα να ξυπνήσω κ να πάω πρωί πρωί.Την βρήκα 5 μέτρα πιο κάτω ζωντανή....Τώρα πως κ δεν την έφαγε κάτι όλη νύχτα δεν ξέρω....off topic.

5bbf5i.jpg

Η πρώτη εντύπωση απογοητευτική.Το πρωί απο μέρος που περίμενα ξεκλάρωσα τρια πουλιά.Τα δυο φύγαν πολύ μπροστά ενω το τρίτο εφαγε το κεφάλι του.
Τώρα εχω κατέβει πολύ χαμηλά σε ρεματιές και χαράδρες αλλά δεν υπάρχει τιποτα.Τώρα ξεκινάει ο ανήφορος και παω για αλλού να ψάξω.
Το πρωί η θερμοκρασία ήταν απο 3 εως -2 και με πάγο σε πολλά σημεία του δρόμου που δεν τα βλέπει ο ήλιος.Οσο για την υγρασία ;απερίγραπτη.Ολα μούσκεμα.Τώρα όμως εχει μια λιακάδα ,αλλο πράμα!
20151230_080600.jpg

Last edited:
Φιλαράκια απογοήτευση.Πίνω καφέ στο γκρεμισμένο γεφύρι.Οι γουρουνάδες με τις παγάνες με απέτρεψαν να συνεχίσω και η μέρα τελειώνει άδοξα.Υπάρχουν 4 παρέες σε όλη την περιοχή οπότε δεν μπορώ να παω πουθενά πια.Αν το ήξερα θα καθομουν εκει που πήγα το πρωί .

Φιλαράκια απογοήτευση.Πίνω καφέ στο γκρεμισμένο γεφύρι.Οι γουρουνάδες με τις παγάνες με απέτρεψαν να συνεχίσω και η μέρα τελειώνει άδοξα.Υπάρχουν 4 παρέες σε όλη την περιοχή οπότε δεν μπορώ να παω πουθενά πια.Αν το ήξερα θα καθομουν εκει που πήγα το πρωί .
Εμ! και συ Τετάρτη σήμερα...

Πάνω που πήγα να γράψω κάτι στο φόρουμ εμφανίστηκαν οι καριόλες .Το τηλέφωνο βρεθηκε μέτρα μακριά και ευτυχώς πρόλαβα να τις ντουφεκίσω γιατί διαφορετικά θα έσκαγα.
.Το πρωί μόλις σκυβω να δεσω τα κορδονια τοτε ερχόταν μια σαν πυραυλος.Με βλέπει αλλάζει πορεια και προλαβαινω να τις ρίξω δυο μακρινά.Επεσε αλλά ππερπάτησε και μπήκε σε πολύ πυκνό.
Συνεχίζω μέχρι το απόγευμα και βλέπουμε.

how to take a screen shot

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back