Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιατι με το τζοκερ θαρθουν πουλια? αχαχααχα

εκτος και αν αλλαξεις χωρα.;)

Αν κερδίσω το τζόκερ πρώτον θα μπορώ να γυρνάω όλη μέρα και νύχτα ανα την Ελλάδα και αφου θα έχω όλο τον χρόνο θα τις βρω.Ασε που θα πηγαίνω όπου γουστάρω ανα τον πλανήτη.Απο Ισπανία μέχρι Αργεντινή και βάλε.
Ομως υπάρχει ενα μεγάλο πρόβλημα και είναι ότι δεν παίζω Τζοκερ .....hit.

Με συγχωρεις, αλλα εσυ θα εισαι Πορτογαλια για φασες και κεινες θα περνανε απο Ιταλια .sarcastic.

Και αν συμβαινει αυτο παει καλα, μη περνανε 100 μετρα απο το καρτερι σου που να τις βλεπεις κιολας, εκει ειναι το γαμωτο.

Κοίτα να δεις συμπτώσεις!!! .what.
Αν κερδίσω το τζόκερ πρώτον θα μπορώ να γυρνάω όλη μέρα και νύχτα ανα την Ελλάδα και αφου θα έχω όλο τον χρόνο θα τις βρω.Ασε που θα πηγαίνω όπου γουστάρω ανα τον πλανήτη.Απο Ισπανία μέχρι Αργεντινή και βάλε.
Το ίδιο ακριβώς όνειρο & επιθυμία έχω κι εγώ ...:)
Ομως υπάρχει ενα μεγάλο πρόβλημα και είναι ότι δεν παίζω Τζοκερ ....
... αλλά και το ίδιο ακριβώς "πρόβλημα"! .sarcastic.

Με συγχωρεις, αλλα εσυ θα εισαι Πορτογαλια για φασες και κεινες θα περνανε απο Ιταλια .sarcastic.

Και αν συμβαινει αυτο παει καλα, μη περνανε 100 μετρα απο το καρτερι σου που να τις βλεπεις κιολας, εκει ειναι το γαμωτο.

.xm.αν μου συνέβαινε κι αυτό ρε φίλε δεν θα το άντεχα.

Ελπιζω τοτε να σου πανε ολα κατ'ευχην. Δε θα κερδισεις τα 13 μυρια, γιατι τα εχω καπαρωσει, αλλα να παρεις οσα χρειαζονται για να πηγαινεις συχνα

Ζολώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!

2cqh5r7.jpg

Παιδιά τις ειχα μεσα σε σακίδιο κλειστες και περπάτησα 1.30 ωρα για να φτάσω στο καρτέρι και μιση να κατέβω(και πρωι και απογευμα)..οι περισσότερες τουφεκιές ηταν οντως πολυ κοντα και κάποιες ηταν και καθιστες..το αποτέλεσμα ειναι 3 ατόμων..ζολω δεν σου κανω πλακα φιλε

Παιδιά τις ειχα μεσα σε σακίδιο κλειστες και περπάτησα 1.30 ωρα για να φτάσω στο καρτέρι και μιση να κατέβω(και πρωι και απογευμα)..οι περισσότερες τουφεκιές ηταν οντως πολυ κοντα και κάποιες ηταν και καθιστες..το αποτέλεσμα ειναι 3 ατόμων..ζολω δεν σου κανω πλακα φιλε
Μπράβο ρε Γεράσιμε.Πολύ ωραίο αποτέλεσμα φίλε.

Status
Not open for further replies.
Back