Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα φιλοι,κατι επαιξε και σημερα...Δυστυχως αργησα να καταλαβω πως παιζαν τα πουλια!
Αν ειχα καταλαβει νωριτερα σιγουρα θα ειχα και αλλα πουλια!
Δεν πειραζει ομως,μια χαρα ειναι και αυτα!
Αυριο θα ειμαι πιο οργανωμενος και πιο πονηρεμενος...

online photo sharing

Μπράβο Βαγγέλη και στα ταίρια τους!
Αύριο με καλά οργανωμένο στρατηγικό σχέδιο, θα τις πελεκίσετε;)

Ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας,αυριο με ενισχυση στο ιδιο μερος,με τον φιλο Woodman....
Ας ελπισουμε να τραβηξουμε καινουριο υλικο αυριο!
Καλά να περάσετε παλικάρια, αν ερθουν και οι κοπέλες ακόμα καλύτερα.

Καλησπέρα στη γαλαζοπαρέα!
Ο καιρός το Σάββατο συννεφιασμένος με 1 βαθμό Κελσίου. Παρέα με το αδερφάκι μου φτάσαμε μετά από αρκετά χλμ χωματόδρομου στην αρχή μιας χαράδρας. Θα κατέβω από δεξια σ' εκείνο το πλαϊνό με το ελατάκι του λέω. "Τρελός είσαι" μου λέει "μια ώρα θες να πας εκεί!" Οπότε αυτός πάει από αριστερά στα 200μ σε μια συστάδα. "Βαριέσαι το περπάτημα παλιόγερε" του λέω και ξεκινάω την κατάβαση. Φτάνοντας στο καρτέρι μου τον πέρνω να του πω ότι έφτασα και να έχει από εδώ και πέρα το νου του. "Πίνω το καφεδάκι μου και τις περιμένω" μου λέει. Αφού πέρασαν 2 ώρες χωρίς να έχω δει καμία τον πέρνω να δω τι γίνεται και μου λέει "Ολα καλά... όπως τα έλεγες. Ο ουρανός παρότι συννεφιασμένος όλα είναι γαλάζια... 6 και μια μου την πήρε ένα γεράκι" λέει. "Ανέβα με το κόκερ να βρουμε 3!" Μέχρι να ανέβω το πάρτι είχε τελειώσει... :(
.hit.

Last edited:
Καλησπέρα στη γαλαζοπαρέα!
Ο καιρός το Σάββατο συννεφιασμένος με 1 βαθμό Κελσίου. Παρέα με το αδερφάκι μου φτάσαμε μετά από αρκετά χλμ χωματόδρομου στην αρχή μιας χαράδρας. Θα κατέβω από δεξια σ' εκείνο το πλαϊνό με το ελατάκι του λέω. "Τρελός είσαι" μου λέει "μια ώρα θες να πας εκεί!" Οπότε αυτός πάει από αριστερά στα 200μ σε μια συστάδα. "Βαριέσαι το περπάτημα παλιόγερε" του λέω και ξεκινάω την κατάβαση. Φτάνοντας στο καρτέρι μου τον πέρνω να του πω ότι έφτασα και να έχει από εδώ και πέρα το νου του. "Πίνω το καφεδάκι μου και τις περιμένω" μου λέει. Αφού πέρασαν 2 ώρες χωρίς να έχω δει καμία τον πέρνω να δω τι γίνεται και μου λέει "Ολα καλά... όπως τα έλεγες. Ο ουρανός παρότι συννεφιασμένος όλα είναι γαλάζια... 6 και μια μου την πήρε ένα γεράκι" λέει. "Ανέβα με το κόκερ να βρουμε 3!" Μέχρι να ανέβω το πάρτι είχε τελειώσει... :(
.hit.
Φίλε όταν σε καλούν σε πάρτι να πηγαίνεις στην ώρα που πρέπει. .sarcastic.
Τουλάχιστον ο αδερφός σου ευχαριστήθηκε μερικές ντουφεκιές ρε φίλε.Μπράβο !
Ρε Κώστα βουντού σου κάνανε φέτος ;

Παιδιά δεν το συζητάω... μακράν η χειρότερη χρονιά μου!!
Ή στραβά είναι τα βουνά φετός....
ή στραβά αρμενίζω!!!!

Συνονόματε άστα να πάνε. Έχω βρει τον μπελά μου φέτος με τις φάσσες. Έχω χαλάσει αμέτρητα λεφτά σε βενζίνες και πετρέλαιο και ο απολογισμός είναι 1 στο χέρι και 4 μέχρι τώρα χαμένες. Που είναι όλα αυτά τα πουλιά που είδαμε τον Οκτώβριο γαμώτο. Είχα σκοπό φέτος να στολίσω το δέντρο με φάσσες αντί για μπάλες αλλά δεν μου κάνουν το χατίρι. .sarcastic.
Ελπίζω να ρεφάρουμε τον Ιανουάριο, τι να πω…

Κώστα, στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεσαι πουλιά υπάρχουν και σε κάποια μέρη πολλά, αλλά θελει χιλιόμετρα και καλή παρέα να βρεθούν!

ρε τι εχουμε παθει φετος. 11 μεχρι τωρα φετος. ευτηχως και εχω την φερμα και ασχολουμε με την μπεκατσα.

αν δεν ηταν και αυτη, θα ασχολουμουν μονο με το καπουτσινο.

Εγω κατέθεσα τα όπλα .Αν κερδίσω το τζοκερ θα αλλάξω πλάνα..sarcastic.

ρε τι εχουμε παθει φετος. 11 μεχρι τωρα φετος. ευτηχως και εχω την φερμα και ασχολουμε με την μπεκατσα.

αν δεν ηταν και αυτη, θα ασχολουμουν μονο με το καπουτσινο.

Γιαννη μολις αλλαξει η κατασταση περιμενω σινιαλο! ;)

Status
Not open for further replies.
Back