Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο Γερασιμε,και με sporting φυσιγγια φάσσα δεν παίζεσαι.
Ειναι και το Müller που παιζει το ρόλο του Κωνσταντίνε.. ;)
Μπράβο Γερασιμε τους έβαλες χεράκι.
Κωνσταντίνε αν είσαι πάνω στο πουλί και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τα 28γρ αρκετά είναι. (Σε νορμάλ αποστάσεις, οχι στο απέναντι βουνό) .sarcastic.

Επιστροφή απο ολοΗμερο και σας γράφω απο τον δρομο..Με το που βγάζω το πρωι το όπλο χάνω το σκόπευτρο απο πανω..αλλά δεν χαλάστηκα βρήκαμε πουλια οχι πολλα καμια 50αρια τουφεκισα 5 πηρα τις 3 μα την τελευταία δεν την βρήκα ποτέ.. Την μια την πηρα με 28gr 7,5 επινικελλωμενο και την αλλη έφαγε το 7,5 αλλα δεν την κράτησε και δεύτερο φυσίγγι ειχα ενα RC oro το πουλι έσκασε! με την πρωτη ευκαιρία θα βάλω φωτο και θα καταλάβετε..

2hg5jki.jpg
μπραβο ρε παληκαρι.ωραιες αυτες οι τουφεκιες με τα 28αρακια.και που να δεις τι κανουνε τα 7.5 του trap

Μπράβο Γερασιμε τους έβαλες χεράκι.
Κωνσταντίνε αν είσαι πάνω στο πουλί και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τα 28γρ αρκετά είναι. (Σε νορμάλ αποστάσεις, οχι στο απέναντι βουνό) .sarcastic.
Και γω αυτής της άποψης είμαι Γιάννη τα λιγότερα γρ και το ψηλότερο σκάγι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ανά θήραμα, αλλά στη φάσσα θέλει και λίγο κότσια λόγω δυσκολίας του θηράματος.

Επιστροφή απο ολοΗμερο και σας γράφω απο τον δρομο..Με το που βγάζω το πρωι το όπλο χάνω το σκόπευτρο απο πανω..αλλά δεν χαλάστηκα βρήκαμε πουλια οχι πολλα καμια 50αρια τουφεκισα 5 πηρα τις 3 μα την τελευταία δεν την βρήκα ποτέ.. Την μια την πηρα με 28gr 7,5 επινικελλωμενο και την αλλη έφαγε το 7,5 αλλα δεν την κράτησε και δεύτερο φυσίγγι ειχα ενα RC oro το πουλι έσκασε! με την πρωτη ευκαιρία θα βάλω φωτο και θα καταλάβετε..

2hg5jki.jpg
Μπράβο Γεράσιμε!
έτσι να πάρει και λίγο χρώμα το θέμα!
Η 2η που δεν κράτησε το 28άρι, ήταν μακριά ή δεν την πήρε καλά η ντουφεκιά?
Ρε, μήπως ήσουν εσύ και όχι ο Δημήτρης που παρακολουθούσες όλη τη βδομάδα τον Κώστα.sarcastic.

Φασσόπτσα σήμερα στην Καρδίτσα. Φάνηκαν 3 μικρά κοπάδια αλλά μακριά...
Φασσοπτσα σημερα και απο την Καβαλα....Παρεα με τον φιλο woodman ειδαμε ελαχιστα πουλια,τουφεκισα εγω δυο φορες αλλα μονο πουπουλα πεφταν,τα πουλια ηταν σιδερενια!!!
Τουλαχιστον φχαριστηθηκαμε το καφεδακι σε παραδοσιακο καφενειο παρακειμενου χωριου και δωσαμε ραντεβου για το επομενο σκ!

Καλημερα φιλοι,κατι επαιξε και σημερα...Δυστυχως αργησα να καταλαβω πως παιζαν τα πουλια!
Αν ειχα καταλαβει νωριτερα σιγουρα θα ειχα και αλλα πουλια!
Δεν πειραζει ομως,μια χαρα ειναι και αυτα!
Αυριο θα ειμαι πιο οργανωμενος και πιο πονηρεμενος...

online photo sharing

Καλημερα φιλοι,κατι επαιξε και σημερα...Δυστυχως αργησα να καταλαβω πως παιζαν τα πουλια!
Αν ειχα καταλαβει νωριτερα σιγουρα θα ειχα και αλλα πουλια!
Δεν πειραζει ομως,μια χαρα ειναι και αυτα!
Αυριο θα ειμαι πιο οργανωμενος και πιο πονηρεμενος...

online photo sharing

.sex hard.respect..hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back