Με τι ριχνει?Τωρα που εχουμε την καμερα, μας λειπουν οι φασσες...
1 στις 10 πεφτει ξερη!
Ειναι και εμφανως μπροστά στις τουφεκιες του....
Με τι ριχνει?Τωρα που εχουμε την καμερα, μας λειπουν οι φασσες...
Φεύγει μπροστά ή ψιλοτουφεκάει ;Με τι ριχνει?
1 στις 10 πεφτει ξερη!
Ειναι και εμφανως μπροστά στις τουφεκιες του....
Δεν αποκλειεται Τάσο...Φεύγει μπροστά ή ψιλοτουφεκάει ;
Εμενα να δεις Δημητρη ποσο μου ανεβηκε η πιεση που ηταν διπλα στο πατρικο μου στο χωριο και δεν μπορεσα να παω μια -δυο ωρες! Πρωτη φορα τα τελευταια 20 χρονια που δεν εκανα εναρξη εκει! Το μερος δεν ειναι κατι τρομερο αλλα 5-6 τρυγονια και 3-4 φασες τα βλεπεις την πρωτη μερα! Σημερα που πηγε ο Μητσος,απο οτι μου ειπε ο ειδε αλλο ενα τρυγονι πολυ μακρια και ισως αλλη μια φασα μακρια και αυτη..buy buy. Γιάννη ανεβάζεις πιέσεις πρόωρα και βραδιάτικα ......
Μπράβο στον Μήτσο !
Εμενα να δεις Δημητρη ποσο μου ανεβηκε η πιεση που ηταν διπλα στο πατρικο μου στο χωριο και δεν μπορεσα να παω μια -δυο ωρες! Πρωτη φορα τα τελευταια 20 χρονια που δεν εκανα εναρξη εκει! Το μερος δεν ειναι κατι τρομερο αλλα 5-6 τρυγονια και 3-4 φασες τα βλεπεις την πρωτη μερα! Σημερα που πηγε ο Μητσος,απο οτι μου ειπε ο ειδε αλλο ενα τρυγονι πολυ μακρια και ισως αλλη μια φασα μακρια και αυτη.
Γιαννη σε ευχσριστω για το ανεβασμα της φωτο!!φοβερη εμπειρια σημερα με τις φασσες να πεφτουν στα 35-40 μετρα απο τιΚαλησπερα σε ολους! Μολις μιλησα με το Μητσο (dimitrisliou),ανεβαζω την φωτο γιατι δυσκολευετε!
Αφου δεν μπορω να παω στο μερος που παω την εναρξη εστειλα αντιπροσωπο και μαλιστα καλο! 3 τουφεκιες 3 πουλια στο χερι..φυσιγγια rio pichon 36 gr N6!
Τρομερα σκοτωματα μου ειπε ο Μητσος! Πρωτη φορα που επαιρνε κυνηγι το guerini summit με 81cm κανες και εμεινε απολυτα ευχαριστημενος.εντυπωσιασμενος μου ειπε.
Μπραβο φιλε,χαρηκα,δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο!
![]()
Ευχαριστω Δημητρη! Σιγουρα θα υπαρξουν ευκαιριες! Υπομονη κανουμε,τα πραγματα ειναι δυσκολα και η γυναικα θελει υποστηριξη και βοηθεια! Την Κυριακη που ηταν πρωτη μερα κυνηγιου,μου λεει σημερα θα βγουμε εξω με το μικρο.εχει να βγει 30 μερες κοντα απο το σπιτι και ηθελε να το βγαλει πρωτη μερα να βγει και αυτη να ξεσκασει λιγο.με τι καρδια να της πω οχι θα παω κυνηγι το απογευμα γιατι ειναι πρωτη μερα..ολο κατι τετοια συνεβησαν και δεν τα καταφερα .αλλα δεν το μετανιωνω γιατι προτεραιοτητα εχει η οικογενεια και υπαρχει ευθυνη.Θα έχεις κι άλλες ευκαιρίες Γιάννη και θα την κάνεις την ζημιά .Καταλαβαίνω τώρα με το μικρό....
Ετσι γουστάρουν ρε φίλε ,Τι θέλεις τώρα βραδιάτικα ;ολα καλα αλλα γιατι ρε παιδια 36 γραμ. καλοκαιριατικα???ο γιαννης με την 303 κατεβασε το φασσακι με του κενταυρου τα 8αρακια
Ευριπιδη τα rio ειναι μαλακα φυσιγγια!! εγω προσωπικα δε θα πηγαινα ποτε στη φασσα με 28 gr!!απο την κυριακη εχω πιασει 5 και ολες με 36gr!δε λεω πεφτουν και με 28 αλλα γιατι να ρισκαρεις!40 μετρα ηταν αυτα!!ολα καλα αλλα γιατι ρε παιδια 36 γραμ. καλοκαιριατικα???ο γιαννης με την 303 κατεβασε το φασσακι με του κενταυρου τα 8αρακια
τι μαλαξ εισαι ρε ασπρε χαχαχα. φιλαρακι δες να μαθαινεις τι ειναι η φασσαΕτσι γουστάρουν ρε φίλε ,Τι θέλεις τώρα βραδιάτικα ;![]()
Ελα αυριο σπιτι να κανουμε το τεστ!Ευχαριστω Δημητρη! Σιγουρα θα υπαρξουν ευκαιριες! Υπομονη κανουμε,τα πραγματα ειναι δυσκολα και η γυναικα θελει υποστηριξη και βοηθεια! Την Κυριακη που ηταν πρωτη μερα κυνηγιου,μου λεει σημερα θα βγουμε εξω με το μικρο.εχει να βγει 30 μερες κοντα απο το σπιτι και ηθελε να το βγαλει πρωτη μερα να βγει και αυτη να ξεσκασει λιγο.με τι καρδια να της πω οχι θα παω κυνηγι το απογευμα γιατι ειναι πρωτη μερα..ολο κατι τετοια συνεβησαν και δεν τα καταφερα .αλλα δεν το μετανιωνω γιατι προτεραιοτητα εχει η οικογενεια και υπαρχει ευθυνη.
Μητσο παρε κανενα τηλεφωνο μολις τελειωσεις τα φασοσαντουιντς να δοκιμασω καμια γωνια![]()
Εχεις απολυτο δικιο Ευριπιδη.απλα κολλαω στο Μητσο κακες συνηθειες.γενικα ριχνει αλαφρα φυσιγγια.μου ειχε πει οτι ειχε τα nsi 206 formula σε 33gr N6..αλλα εγω επεμενα βαλε τα rio και θα με θυμηθεις του ελεγα..εχουν ισπανικο μπαρουτι και προσωπικα και εμενα μου φαινονται μαλακα για 36gr,ισως να κανω και λαθος.αλλα ειναι ενα φυσιγγι που του εχω απολυτη εμπιστοσυνη καλοκαιρι-χειμωνα.ολα καλα αλλα γιατι ρε παιδια 36 γραμ. καλοκαιριατικα???ο γιαννης με την 303 κατεβασε το φασσακι με του κενταυρου τα 8αρακια
λαθος δεν κανεις ρε γιαννη ειδικα εσυ απλα μου φανηκαν βαρια γι αυτον τον καιρο τιποτ αλλο. ο καθενας οπως νοιωθει ανετα εννοειται και σιγουροςΕχεις απολυτο δικιο Ευριπιδη.απλα κολλαω στο Μητσο κακες συνηθειες.γενικα ριχνει αλαφρα φυσιγγια.μου ειχε πει οτι ειχε τα nsi 206 formula σε 33gr N6..αλλα εγω επεμενα βαλε τα rio και θα με θυμηθεις του ελεγα..εχουν ισπανικο μπαρουτι και προσωπικα και εμενα μου φαινονται μαλακα για 36gr,ισως να κανω και λαθος.αλλα ειναι ενα φυσιγγι που του εχω απολυτη εμπιστοσυνη καλοκαιρι-χειμωνα.
Σε ευχαριστω για τα καλα λογια φιλε αλλα πιστευω ουδεις αλαθανστος,ειδικα στο θεμα φυσιγγιων εχω τα κολληματα μου τα ψυχολογικα που δεν ειναι οτι καλυτερο,και ψαχνω τροπους να το αποβαλλω.φετος σε αυτο με εχει βοηθησει παρα πολυ το σκοπευτηριο καθως ειναι η πρωτη χρονια που ριχνω 100% 28 gr και βλεπω πραγματικα τι κανουν αυτα τα φυσιγγια!λαθος δεν κανεις ρε γιαννη ειδικα εσυ απλα μου φανηκαν βαρια γι αυτον τον καιρο τιποτ αλλο. ο καθενας οπως νοιωθει ανετα εννοειται και σιγουρος
μαστορα για πηγαινε στο συνταγες και γραψε αναλυτικα τη συνταγη και οχι ετσι γιατι ακουγεται πολυ ενδιαφερουσαΕλα αυριο σπιτι να κανουμε το τεστ!
Μπεικον σταφυλι βουτυρο σε τηγανι και τσιγαρισμα μαζι με το στηθος της φασσας!μετα τα κοβουμε μικροτερα κομματια και τα βαζουμε σε σαντουιτς!ετσι μου ειπαν!!θα το κανω και βλεπουμε!!