Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημητρη το κυνηγι του αγριοχοιρου πιστευω οτι ετσι οπως γινεται πλεων εδω θα χαλασει πολλα αλλα, επισεις ειναι ενας λογος που δε γινονται κ πολλες καλιεργιες γιατι δεν αφηνουν τιποτα ορθιο τα γουρουνακια,
η σκεψη μου για τις καλιεργιες ειναι μηπως ενισχυθουν τα ντοπιαρικα κοπαδακια

Οσο αναφορά τις καλλιέργειες ,τουλάχιστον στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές ,έχουν επηρεάσει και πολύ μάλιστα, περισσότερο τους πληθυσμούς του λαγού και της πέρδικας

ωραιο το βιντεο , και κατι που πρεσεξα , η φωνη που φωναζει καπιος ΠΑΝΩ ΣΟΥ , αυτο εαν μου το πει καπιος που πηγενω μαζη του κυνηγι μετα δεν προκητε να ξαναπαω κυνηγι μαζη του , και το κανουν πολυ αυτο να κυνηγαν με φωνες απο εδω και απο εκει , με το πανω σου να ειναι το χειροτερο να αποσυντονηζει και να τρομαζει τον αλλον , και της περησοτερες φορες που φωναζει καπιος πανω σου , τρομαζει και το θυραμα που μπωρει να αλλαξει διευθηνση ,και μιονει τον κυνηγο που το ακουει ,που της περησοτερες φορες το βλεπει και αυτος το θυραμα , ειναι λυπον δωρο αδωρο να φωναζει ο αλλος ενα θυραμα που της περησοτερες φορες το βλεπουν και οι δυο , και εχω παρατηρηση οτι με το πανω σου ο κυνηγος που το ακουει της ποιο πολλες φορες αστοχα , ητε γιατι ειναι μακρια , ητε γιατι εφνιδιαζετε με το θυραμα και την φωνη , γιαυτο λυπον εαν κυνηγατε αφηστε της φωνες και ειδηκα το ΠΑΝΩ ΣΟΥ ποιο πολυ ζημια κανει παρα οφελος και εκνευρηζζει και τους αλλους

Άκυρο.
Το μπερδεψα με ενα βιντεο με τρυγονια στα σκοπια
Το κατάλαβα, το όπλο είναι αστέρι και το παιδί πολύ καλός χειριστής. Εννοείται σκοπεύει διόφθαλμα ;)
Τον έχει πετύχει στα μέρη μου σε τρυγόνια, όταν ήταν αυτός στην ηλικία μου σκέψου (πάνε περίπου 7 χρόνια πριν)
Φωτιά και λάβρα...

Εγω απο σημερα παντως παραγγηλα καποια κουτια τσαμπιον 34 γρ σε νο 7 και 6. Τι λετε?

τα φυσίγγια του Μακρή τα θυμάμαι από το '90 που τα έριχνε ο ξάδερφος και θείος μου,,,,θα τα δοκιμάσω και εγώ φέτος και τα ψιλα και τα χοντρά του !

Δημήτρη έχω αγοράσει κούτα F2 classic και ήταν ξεχυλωμένα και σε παφύλα και σε κάλυκα σε μεγάλο βαθμό που δεν χώραγαν στην θαλάμη,,,σκέφτηκα πώς είχε συμβεί λόγω αποθηκευσης και μεγάλου όγκου,,,μπορεί να λέω και μπούρδες,,,,επίσης μου είχε τύχει και σε oscar A1

τα επέστρεψα και στις δύο περιπτώσεις

Ηλια ειχε στην αρτα περσι στην αργια κατι πουλακια αλλα εκει που ηταν σου βγαζαν την πιστη ,μεσα σε βαθιες ρεματιες .[εκει ηταν ιδικοτητα του ζολοτα να της κυνηγηση.my man.]
Σε δύο κλασικά καρτερία στα μέρη μου,δεν βρήκα καθόλου πουλιά....μιλάμε για μηδέν και τα δύο βαθιές ρεματιές με Άρια....

Ηλια ειχε στην αρτα περσι στην αργια κατι πουλακια αλλα εκει που ηταν σου βγαζαν την πιστη ,μεσα σε βαθιες ρεματιες .[εκει ηταν ιδικοτητα του ζολοτα να της κυνηγηση.my man.]
Τώρα που εξικοιώθηκα να κατεβαίνω με σχοινιά μ αρέσει περισσότερο..buy buy.

Status
Not open for further replies.
Back