Υδρόβια - Παρυδάτια

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειτα απο 2ήμερη "καραντίνα" λογο ίωσης
(no covid) σημερα ενιωσα πολυ καλυτερα κ πηρα βολτα το σκυλο για τρεξιμο...
Αλλους 2 κυνηγους βρεικα τριγυρω οι οποιοι εφυγαν ατουφεκιστοι...
Εγω πηρα 3 φερμες απο μπεκατσινια, τα οποια μαλλον τα σηκωσε το προηγουμενο παλικαρι που εψαχνε στο διπλα χωραφι...

Υ.Γ.
Τσιχλες δεν ειδα, δεν ακουσα να περνουν...

20221018_084715.jpg20221018_085020.jpg20221018_085339.jpg

Στο φεύγα, την πλήρωσε μια καρακάξα, η οποια εφαγε ενα CH6 ×33 No7 και ειδε τα καλάμια ανάποδα...
Πήραμε τον αέρα μας τουλαχιστο....

Εγω πηρα 3 φερμες απο μπεκατσινια, τα οποια μαλλον τα σηκωσε το προηγουμενο παλικαρι που εψαχνε στο διπλα χωραφι...

Υ.Γ.

View attachment 58234View attachment 58235View attachment 58236

Στο φεύγα, την πλήρωσε μια καρακάξα, η οποια εφαγε ενα CH6 ×33 No7 και ειδε τα καλάμια ανάποδα...
Κώστα ορτύκια εκεί δεν έχουν φανεί καθόλου;

Κώστα ορτύκια εκεί δεν έχουν φανεί καθόλου;
Τιποτα απολυτως Γιώργο....
Ολοι απο 1 ως κανενα οι περισσοτεροι....2 ειχα (καβάτζα) .yel. με αποσταση 70χιλ. μεταξυ τους, μου τα βάρεσε ο @Aristos .:p..παλι καλα δηλαδή, που εχει βρει εστω 2 κι αυτός....και μετα τις βροχες, τα χωραφια οργώνονται ειδα σήμερα...οποτε...παμε απευθειας για μπεκατσα φετος...κι οπου το πει φιλε.

Τιποτα απολυτως Γιώργο....
Ολοι απο 1 ως κανενα οι περισσοτεροι....2 ειχα (καβάτζα) .yel. με αποσταση 70χιλ. μεταξυ τους, μου τα βάρεσε ο @Aristos .:p..παλι καλα δηλαδή, που εχει βρει εστω 2 κι αυτός....και μετα τις βροχες, τα χωραφια οργώνονται ειδα σήμερα...οποτε...παμε απευθειας για μπεκατσα φετος...
Τα ίδια χάλια και εδώ ... είδα τον τόπο σας στη φωτογραφία, μοιάζει ιδανικός και για ντοπιάρικα...
Μπεκατσίνια πάντως αυτές τις μέρες θα εμφανιστούν ...

Τα ίδια χάλια και εδώ ... είδα τον τόπο σας στη φωτογραφία, μοιάζει ιδανικός και για ντοπιάρικα...
Σε τετοιο χωραφι μισοντυμενο,σαν την 3η φωτο πριν 3 χρονια, ξεκινησα τη σκυλιτσα σε αγριο ορτυκι...7 σηκωματα σε 1 ωριτσα....θελω να πω, πως αν ειχε κανει περασμα, θα εβρισκα εστω 3 σε τετοιο καραφλο χωραφι....

Περάσματα ορτυκιου καλά εδώ έχουμε την άνοιξη, βέβαια από τέλη Οκτώβρη που αρχίζει η μπεκάτσα σταματάω τον κάμπο οπότε δε θα πω με σιγουριά για τώρα, αλλά από όσο έχω ακουσει κάνει περασματα τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου!

Περάσματα ορτυκιου καλά εδώ έχουμε την άνοιξη, βέβαια από τέλη Οκτώβρη που αρχίζει η μπεκάτσα σταματάω τον κάμπο οπότε δε θα πω με σιγουριά για τώρα, αλλά από όσο έχω ακουσει κάνει περασματα τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου!
Ετσι ακριβως...κι αν υπαρχουν χωραφια ντυμενα, δεν υπαρχει περιπτωση να μη παρεις φερμα...

Υ.Γ.

View attachment 58234View attachment 58235View attachment 58236

αρε κωστακηηη γκαβλομπεκατσινακιααααα ;)
.sex hard.

View attachment 58505εδώ υποτίθεται ότι είναι υδροβιότοπος!!!! Στο σημείο αυτό το νερό φτάνει το 1,5 μέτρα!!!! Αλλά χειμώνα δεν βλέπουμε
Και απο εδω τα ιδια.Ξερα παντου.Παπακια φετος αν δεν δουμε μετακινηση νοεμβρη γιοκ

View attachment 58505εδώ υποτίθεται ότι είναι υδροβιότοπος!!!! Στο σημείο αυτό το νερό φτάνει το 1,5 μέτρα!!!! Αλλά χειμώνα δεν βλέπουμε
Το συγκεκριμενο σημειο ειναι top ΚΑΙ για ημερησιο.....αλλα που ειναι τα νερα...

Back