Σε ευχαριστώ φίλε......ναι ναι έχει και συνέχειαΜπράβο Τέλη , άντε και όλο του σόι τώρα .![]()

Σε ευχαριστώ φίλε......ναι ναι έχει και συνέχειαΜπράβο Τέλη , άντε και όλο του σόι τώρα .![]()
Μπρβο ρε μουτρο!!!Γεια σας παλικάρια φάνηκαν πουλιά σήμερα και ο πρώτος πράσινος έπεσε και μια χαμένη Καστανιά το πρωί λόγο ότι δεν είχαμε τον σκύλο δεν πειράζει ξεκινήσαμε και εμείς δειλά δειλά να βαραμε από κανένα!!!!!
View attachment 7446
Σε ευχαριστώ φιλαράκι τώρα πάω για τα επόμεναΜπρβο ρε μουτρο!!!
Μπράβο Τέλη και για χθες και για σήμερα !!! Καλή συνέχεια....και στα ταίρια τους !!!Καλημέρα ήρθαν και τα επόμενα χεχε το παιχνίδι σήμερα πιο σύντομο και με κυρίως κιρκιρια και σφυριχτάρια πέρασαν και μερικά μεγάλα από τα οποία τα 5 έκαναν κύκλους γύρω μου να κάτσουν αλλά χωρίς ευκαιρία για βολή!!!!
View attachment 7478
Καλημέρα ήρθαν και τα επόμενα χεχε το παιχνίδι σήμερα πιο σύντομο και με κυρίως κιρκιρια και σφυριχτάρια πέρασαν και μερικά μεγάλα από τα οποία τα 5 έκαναν κύκλους γύρω μου να κάτσουν αλλά χωρίς ευκαιρία για βολή!!!!
View attachment 7478
Μπράβο Τέλη και για χθες και για σήμερα !!! Καλή συνέχεια....και στα ταίρια τους !!!
Σας ευχαριστώ τώρα που τα βρήκα δεν τα αφήνωΜπραβο φιλε μου και στα ταιρια τους ευχομαι
Μπραβο Τελη και στην επομενη εξοδο με πρασινα.Καλημέρα ήρθαν και τα επόμενα χεχε το παιχνίδι σήμερα πιο σύντομο και με κυρίως κιρκιρια και σφυριχτάρια πέρασαν και μερικά μεγάλα από τα οποία τα 5 έκαναν κύκλους γύρω μου να κάτσουν αλλά χωρίς ευκαιρία για βολή!!!!
View attachment 7478
Άρε πουλάαααρι μου...Καλημέρα ήρθαν και τα επόμενα χεχε το παιχνίδι σήμερα πιο σύντομο και με κυρίως κιρκιρια και σφυριχτάρια πέρασαν και μερικά μεγάλα από τα οποία τα 5 έκαναν κύκλους γύρω μου να κάτσουν αλλά χωρίς ευκαιρία για βολή!!!!
View attachment 7478
Σε ευχαριστώ Άλεξ ......ναι ελπίζω σήμερα είδα δεν μπόρεσα να τα βάλω χέρι....Μπραβο Τελη και στην επομενη εξοδο με πρασινα.
Γέμιζε γιατί θα αλλάξει και ο καιρός οπότε ίσως φανούν και εκεί!!!Άρε πουλάαααρι μου...
Πως τα βλέπεις τα πράγματα;;;
Να αρχίσω να γεμίζω κανένα 6 αράκι..;;![]()
παντως αμβρακικο ακομα πολυ φτωχα πραγματα ,λιγα μεσα στα απαγορευμενα και αυτα δεν κουνιουνται καθολου.
Δεν σου είπα σιγά σιγά θα το ροκανίσεις το σόιΚαλημέρα ήρθαν και τα επόμενα χεχε το παιχνίδι σήμερα πιο σύντομο και με κυρίως κιρκιρια και σφυριχτάρια πέρασαν και μερικά μεγάλα από τα οποία τα 5 έκαναν κύκλους γύρω μου να κάτσουν αλλά χωρίς ευκαιρία για βολή!!!!
View attachment 7478
Έχουμε μέλλονΔεν σου είπα σιγά σιγά θα το ροκανίσεις το σόι![]()
![]()
Χαχχα όχι φίλε ενός γείτονα είναι που πήγαμε μαζί.....και τα όπλα μαζί τα αγορασανε οι πατεράδες μαςΤελη εν-τελει κυνηγας με δυο benneli??
Μπραβο στους κυνηγους του βαλτου κ καλο υπολοιπο!
Ενα παλιο αποσπασμα που αφορα τα χτυπημενα παπια που επεφταν σε νερο κ δεν τα εφτανε ο κυνηγος..
View attachment 7479
View attachment 7482
View attachment 7480
View attachment 7481
Μπράβο φίλε!!Βόλτα με τον σπρινγκερακο μου για κανά παπάκι με αποτέλεσμα τα πολλά νερά να έχουν υποχωρήσει και αρκετά πουλιά να ανεμισουν,2 μου ήρθαν βολικά και τα πήρα μια ροσα (καστανιά) και ένα σκατζουρακι.
.
.
.
Μπράβο Χρηστάρα βαρααααΒόλτα με τον σπρινγκερακο μου για κανά παπάκι με αποτέλεσμα τα πολλά νερά να έχουν υποχωρήσει και αρκετά πουλιά να ανεμισουν,2 μου ήρθαν βολικά και τα πήρα μια ροσα (καστανιά) και ένα σκατζουρακι.
.
.
.