Υδρόβια - Παρυδάτια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βολτούλα κι εγώ τώρα το απόγευμα για 2 ωρίτσες με τη Ria...
Ψάξαμε ένα μόνο χωράφι και σύνολο βρείταμε 5 μπεκατσίνια και φέρμαρε τα 4 αλλά πήραμε τα 2...και προς το τέλος βρείκαμε και ένα ορτυκάκι και το πείραμε κι αυτό... ;)

Η σκυλίτσα έχει βελτιωθεί αρκετά στην έρευνά της ιδικά στα ορτυκάκια τη βλέπω πως προσπαθεί πολύ να τα μπλοκάρει και τα καταφέρνει όλο κ πιο πολύ...:)

Στα μπεκατσίνια πάλι πάει πολύ καλύτερα καθώς τα μπεκατσίνια τα "καβαλάει" στα 3 μέτρα τα περισσότερα....και στην ερευνά της προς αυτά είναι πολύ περισσότερο προσεκτική.....

View attachment 7425

View attachment 7426

Φυσίγγια σήμερα έριξα εμπορικά Fantom Fanatic 30gr No:9
Αντε να δω ποτε θα μας βαλεις καμια μπεκατσα φιλαρακι να σε καμαρωσουμε!!!! .yel.

Αντε να δω ποτε θα μας βαλεις καμια μπεκατσα φιλαρακι να σε καμαρωσουμε!!!! .yel.
Απ'το στόμα σου κ στου θεού τ'αυτή......pray to God.
Την κυριακή θα μοστράρω μια μπεκατσούλα........yel...τις υπόλοιπες δν θα τις αναρτήσω γιατί θα γίνω μισητός....yel..sarcastic.

Αμα μαθεις με το λαμπραντορ!!!!
Τολι πολλες φορες το ιδιο σκεφτομαι και εγω.....
οτι χωρις αυτα θα γυρνουσα με αδεια χερια .....

Κανενα Σ/Κ μπορει να ανεβω Δραμα να στα αφησω :)
και εγω να παω με τον θειο μου γαι καμια μπεκατσα.sarcastic.

Τολι πολλες φορες το ιδιο σκεφτομαι και εγω.....
οτι χωρις αυτα θα γυρνουσα με αδεια χερια .....

Κανενα Σ/Κ μπορει να ανεβω Δραμα να στα αφησω :)
και εγω να παω με τον θειο μου γαι καμια μπεκατσα.sarcastic.
εση φιλαρακι κυνηγα τα παπακιασουυυυυ και ασε της μπεκαΤΣΟΥΛΕς για μας,,ΥΓ και κανωνισε φετως στο ανταμωμα να φαμε και το πρασινοοο που χρωσταςςςς.eatt..sarcastic.

Γεια σας παλικάρια φάνηκαν πουλιά σήμερα και ο πρώτος πράσινος έπεσε και μια χαμένη Καστανιά το πρωί λόγο ότι δεν είχαμε τον σκύλο δεν πειράζει ξεκινήσαμε και εμείς δειλά δειλά να βαραμε από κανένα!!!!!
IMG_20191219_180554.jpg

Γεια σας παλικάρια φάνηκαν πουλιά σήμερα και ο πρώτος πράσινος έπεσε και μια χαμένη Καστανιά το πρωί λόγο ότι δεν είχαμε τον σκύλο δεν πειράζει ξεκινήσαμε και εμείς δειλά δειλά να βαραμε από κανένα!!!!!
View attachment 7446
Μπράβο ρε μαγκάκι.....!!

View attachment 7446
Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια Τέλη!

View attachment 7446
στείλε κανένα και δώθε να βαρεσουμε και εμείς χαχα....μπράβο φίλε....αχ αυτά τα πρασινααα

View attachment 7446
Μπράβο Τέλη, και στα ταίρια του ....

στείλε κανένα και δώθε να βαρεσουμε και εμείς χαχα....μπράβο φίλε....αχ αυτά τα πρασινααα
Ήρθαν πουλιά φρέσκα και όχι μόνο εδώ οπότε αν μπορείς βγες γνώμη μου ;)
Μπράβο Τέλη, και στα ταίρια του ....
Σε ευχαριστώ φίλε.....τα ταιρια του θα τα βολεψω αύριο πρωί.sarcastic.

View attachment 7446
Μπράβο ρε φίλε και καλή συνέχεια με περισσότερα σε κάθε έξοδο!!!

View attachment 7446
Μπράβο Τέλη , άντε και όλο του σόι τώρα . .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back