Τσελεμεντές σεταπ για όλες τις πυρίτιδες

Άκου αρχαία χρόνια.ληγο πρην να λες εγώ Πάντος Μιαούλη και Μπότσαρη δεν τους γνώρισα μάλλον θαμουν μικρός τότε .very funny.
Eγώ αναφέρομαι στο έτος 1980 που πήγαινα Δημοτικό.Τότε ο πατέρας μου έπαιρνε αρκετά συχνά Σοκόλ για το πλαγιόκαννό του και πήγαινε με το θείο μου τον καραμπινιάρη για τρυγόνια ΚΑΙ συκοφάγους.Κάποιες φορές με έπαιρναν μαζί τους.Ο θείος είχε ανατρεπόμενο φορτηγό ΔΧ Μercedes,σε μια εποχή που τα ΙΧ ήταν ΠΟΛΥ λίγα...Θυμάμαι τότε ότι τα συκοφάγια ήταν εντυπωσιακά πολυάριθμα και φυσικά επιτρεπόμενα!
Υ.Γ. Το φορτηγό του το είχε δώσει ΤΖΑΜΠΑ το 1969 ο Γ.Παπαδόπουλος(''Ζήτω η Επανάστασις'' κλπ)....think.

Για α1 1,65*32 Άκουιλα 22 σε κάλυκα 12/70/12 με καψουλι 616& 1,70*33 με Καρδαρά για τσίχλες ...στα 34 γρ και κρύο καιρό 1,75*34( για παπιά σε σκάγια 6/4.) . ..διασποράς θάνατος 1,70*34 με Καρδαρά διασποράς 17..... Σε κάλυκα 12/70/16 fiocchi ,για Κρυό καιρό.... αν και το έχω ρίξει στα μπασιματα του Οκτωβρίου με εξερετικα αποτελέσματα

Last edited:
Δεν μου αρεση το χαμηλό ρελιασμα κάτο από 57,7 δεν κατεβαίνω σχεδόν ποτέ
Εδώ λες ότι βάζεις sg19 αντί του giovani 20 που προτείνει ο @ΓΙΑΝΝΗΣ.
Ναι αλλά γιατί βάζεις πιο χαμηλό συγκεντρωτήρα για τα χειμωνιάτικα;
Αυτό δεν κατάλαβα.

Εδώ λες ότι βάζεις sg19 αντί του giovani 20 που προτείνει ο @ΓΙΑΝΝΗΣ.
Ναι αλλά γιατί βάζεις πιο χαμηλό συγκεντρωτήρα για τα χειμωνιάτικα;
Αυτό δεν κατάλαβα.
Ιδια ογκομετρια εχει Στεφανε δεν ειναι πιο χαμηλος..

Παλικάρια τα σετ απ να τα δίνουμε ολοκρηρομενα για τι έτσι όπως πάμε θα το Κάνουμε κι αυτό το θέμα ίδιο με τα άλλα δύο που έχουν σχέση με τις Ίδιο γόμωση και της πυρίτιδες. Είπαμε τσελεμεντές τα δινουμε ετοιμα δοκιμασμένα.

Οι gualandi είναι από τους πιο "σφιχτούς"συγκεντρωρηρες σε έμφραξη και κατά τι πιο "ψηλοί"στο ονομαστικό τους ύψος από τους giovani λόγω των "νεύρων"που έχουν εσωτερικά στο ποτήρι.
Στο ίδιο ονομαστικό ύψος,με ίδια φορτία και όμοιο κάλυκα, αφήνουν πιο λίγο κενό χώρο.
Εξυπακούεται ότι ανεβάζουν και τις αναπτυσσόμενες πιέσεις.

Back