Για Α1?Κανένα σεταπ για χαρτινους κάλυκες έχετε??
Καψουλι?
Για Α1?Κανένα σεταπ για χαρτινους κάλυκες έχετε??
https://www.nobelsportitalia.com/polveri-per-caccia-e-tiro-anima-liscia/
Μπουσουλας υπάρχει ...έτοιμο φαγητό δεν υπάρχει?!?? Μόνο το στροφείο μπορεί να καταστρέφει ένα καλό σεταπ. Δεν ρελιαζουμε όλοι με τα ίδια υλικαΠαλικάρια τα σετ απ να τα δίνουμε ολοκρηρομενα για τι έτσι όπως πάμε θα το Κάνουμε κι αυτό το θέμα ίδιο με τα άλλα δύο που έχουν σχέση με τις Ίδιο γόμωση και της πυρίτιδες. Είπαμε τσελεμεντές τα δινουμε ετοιμα δοκιμασμένα.
28-32Στα ποσα γραμμαρια θες ρε;;;
Οι χάρτινοι που έχω cx2000 έχουν τώρα μπαρουτες Α1 σιπε παλιά mb32 mb36 jk6 gm3 έχω με ποιες από αυτές γεμιζονται οι χαρτινοιΓια Α1?
Καψουλι?
Γιάννο και τις 2 στο 1.55?Μια πολη ωρεα συνταγή που δουλευο τώρα στην έναρξη με πολη καλά αποτελέσματα στα 28γρ Νο8 η7 με σπαρκ και Α1 η psb1.
688 68,50 καληκας 1,55χ28 Αστέρη στα 57,50.
Nαι Δημητρη με τρια σταδια ειναι το κλεισιμο ,οι καλυκες επειδη οι περισσοτεροι ειναι nobel sport ακοποι ειναι 68,50 εως ας πουμε 69 και οι fiocchi 69 δεν τους κοβω στα τσιχλοκοτσυφα και τα στροφεια ειναι αυτο που εχει ο Κενταυρος ατσαλινο του Παπαιωαννου και το BN2 special ο κενος χωρος περι τα 11mm +/- 0,5mm@Vaggelis ioannina 2 ερωτήσεις:
1)Όταν λες 12/70 εννοείς άκοπο 70αρη,δηλαδή ~ 69?
2)πως κλείνεις? Τρία στάδια κ 11κενό?
Ακριβώς ειδια αλά με της μαξαμ,με της Νόμπελ δεν ξέρω.πολη μαλακό σεταπ πλήρες καύση,τουφεκιά στα 390 μέτρα στο 1,5 και μπάλαΓιάννο και τις 2 στο 1.55?
Ίδιας απόδοσης είναι?
68.528-32
Αν μπορείς κόψε τον κάλυκα στα 65mm.
Μαλλινη και φελλος έχουν συγκεκριμένο ύψος?Αν μπορείς κόψε τον κάλυκα στα 65mm.
1.90-5x32 σε ψιλά (7+...)-33 σε χοντρά(...-6).
Χαρτονακι overpowder, μάλλινη,φελλό,χαρτονακι-α(ανάλογα στο επιθυμητό ύψος),σκάγια,χαρτονακι.
Κλείσιμο με στροφείο που βγάζει χοντρό ρέλι και λίπανση (αν δεν δουλεύει σωστά)με ελάχιστη βαζελίνη.
61mm τελικό ύψος.
Αν αφήσεις ακοπο τον καλυκα 1.95+ πυρίτιδα με όμοιο κλείσιμο όσο αφορά το ρέλι και την διαφορά αρχικού υψους-ρελιασμενου.
2.00x34 σε χοντρά, όμοια τα υπόλοιπα.
Να σου βγάλουν ογκομετρια.Μαλλινη και φελλος έχουν συγκεκριμένο ύψος?
Ωραία σε ευχαριστώ !!!Να σου βγάλουν ογκομετρια.
Καλό είναι η μάλλινη να έχει μήκος 12-14mm.