Δεν θα βγει κανας καλός σιγαστήρας?Περισσοτερα κοτσυφια εχει στην γειτονια μου παρα στο καρτερι![]()

Δεν θα βγει κανας καλός σιγαστήρας?Περισσοτερα κοτσυφια εχει στην γειτονια μου παρα στο καρτερι![]()
μακαρι ναναι ετσι αλλα αλλου το ονειρο και αλλου το θαυμα λενε στο χωριο μου κοματακι δυσκολο μεχρι ακατορθοτο εχει τελειωσει το παιχνιδιΔεν έχουν αρχίσει τα επιστροφια ακόμα άμα έχει την ίδια ποσότητα με πέρυσι θα ρίξουμε κουτες!
Καλά 15-25Μια γενικη ερωτηση θελω να κανω: σε ενα περπατητο 3ωρο χαλαρο, ποσα πουλιά θεωρείτε ικανοποιητικα? Ποσα χαλια και ποσα μετρια?
Ετσι για να μου φυγει η απορια..
Σχετικα με την Αργολιδα ενα μηνα τωρα και εδω και αλλου γραφουν για πουλια..αλλα ελα που Αργολιδα ειναι απο Στυμφαλία μεχρι Πορο και απο Νεμεα μεχρι Πορτο Χελι!
Με βαση την φετινη χρονια ο πινακας ειναι ως εξης πιστευω:Μια γενικη ερωτηση θελω να κανω: σε ενα περπατητο 3ωρο χαλαρο, ποσα πουλιά στο χερι (χωρις φιλοσοφιες για αστοχιες κτλ) θεωρείτε ικανοποιητικα? Ποσα χαλια και ποσα μετρια? Εστω για εναν που βαραει 4 φυσιγγια μια τσιχλα...
Σχετικα με την Αργολιδα ενα μηνα τωρα και εδω και αλλου γραφουν για πουλια..αλλα ελα που Αργολιδα ειναι απο Στυμφαλία μεχρι Πορο και απο Νεμεα μεχρι Πορτο Χελι!
ΧαχαχαΜε βαση την φετινη χρονια ο πινακας ειναι ως εξης πιστευω:
ΧΑΛΙΑ=ΚΑΜΙΑ (Χορτα,φετα,ψωμι)
ΜΕΤΡΙΑ=1-4
ΚΑΛΑ=4-8
ΑΡΧΟΝΤΑΣ=8-12
Τα φυσιγγια δεν τα μετραμε φετος......θα το παιξουμε σκοπευτες
του χρονου αν εχει πουλια και διαλεγουμε βολες.Αυτα........
Ωραια ερωτηση αλλα το θεμα το φετινο δεν ειναι η καρπωση αλλα η ελλειψη γενικα των τσιχλοκοτσυφωνΜια γενικη ερωτηση θελω να κανω: σε ενα περπατητο 3ωρο χαλαρο, ποσα πουλιά στο χερι (χωρις φιλοσοφιες για αστοχιες κτλ) θεωρείτε ικανοποιητικα? Ποσα χαλια και ποσα μετρια? Εστω για εναν που βαραει 4 φυσιγγια μια τσιχλα...
Αυτό είναι τουφέκι μου χάρισε 20 απροβλημάτιστα χρόνιαΕίχε δίωρο απογευματινό καρτεράκι με τον κολλητό σήμερα το πρόγραμμα. Θα είδα καμιά 20ριά πουλιά στον ορίζοντα συνολικά. Σε 6 επιχείρησα, έπεσαν οι 4 και δυστυχώς έχασα τη μία. Για να περνάει η ώρα καλά είναι. Αλλά μέχρι εκεί. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έπαιξαν πουλιά από πριν τις 5 η ώρα. Ίδωμεν τι επιφυλάσσει η συνέχεια.
Πήρα τη γριά μαζί σήμερα να την "ξεσκουριάσω"
![]()
Είναι ελαφριά κι απροβλημάτιστα. Να μην πω για τα σμπάρα. Έλα που μας έχουν φάει οι νεωτερισμοί... Είχε palm swell η δική σου Παύλο; Γιατί αυτό που έχει η δική μου δεν το έχω ξανασυναντήσει σε μαμά κοντάκι εως τώρα. Είναι σχεδόν στραβό!
Με μια ιδια breda(με εσωτερικα τσοκ),εχω τις καλυτερες αναμνησεις.....δεν επρεπε να το δωσω,το χω σκυλομετανοιωσει.....πααααρα πολυ.A ρε breda....Είχε δίωρο απογευματινό καρτεράκι με τον κολλητό σήμερα το πρόγραμμα. Θα είδα καμιά 20ριά πουλιά στον ορίζοντα συνολικά. Σε 6 επιχείρησα, έπεσαν οι 4 και δυστυχώς έχασα τη μία. Για να περνάει η ώρα καλά είναι. Αλλά μέχρι εκεί. Το ενθαρρυντικό είναι ότι έπαιξαν πουλιά από πριν τις 5 η ώρα. Ίδωμεν τι επιφυλάσσει η συνέχεια.
Πήρα τη γριά μαζί σήμερα να την "ξεσκουριάσω"
![]()
Ποιός τα χέζη τα επιστρόφια........εδώ μιλάμε για το "Παύσατε πυρ" από τα μπασίματα του Οκτώβρη....ούτε περπατητά δν ακούγονται.....Τη να λέμε τώρα.....Δεν έχουν αρχίσει τα επιστροφια ακόμα άμα έχει την ίδια ποσότητα με πέρυσι θα ρίξουμε κουτες!