Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι κι άσχημα δηλαδή, για τα πουλιά που (δεν) είχε...!
Κάτι μου λέει ότι αυτό το ΣΚ θα πάρω κοντά το σακούλι και θα αρχίσει η συγκομιδή ραδικιων - μυρωνιων και κανενός περιπλανώμενου σαλιγκαρου hippo hippo hippo

Skeet και 9ρια

9ρια εριξα τα χιτ του δορκα 30γρ.

Σταμάτη το Carlson's Mod εμένα μου φαίνεται αρκετά σφιχτό στην Maxus!
Στο καρτέρι τουφεκάει παντού!Και όλα πατσαβούρια!Στα κοντινά ζορίζομαι!
Στο περπατητό IC ή και Skeet ακόμα.

Το Mod και εμενα στο λαγο αυτη την εντύπωση μου εδωσε. Οτι δηλαδη εχει πολλα μετρα. Εχω και ενα καρλσον ic. Θα το δοκιμασω κι αυτο.

Κάτι μου λέει ότι αυτό το ΣΚ θα πάρω κοντά το σακούλι και θα αρχίσει η συγκομιδή ραδικιων - μυρωνιων και κανενός περιπλανώμενου σαλιγκαρου hippo hippo hippo
Έτσι μπράβο.
Ουτε στεναχώριες με ...τσοκ, νούμερο σκαγιών, πυρίτιδα κτλ.
"Βολή" και κομάτι.
Ούτε όρια, ούτε θηροφύλακες!!!!
Όρια, είπα;;;;
Ρε τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει.....think.
Που και πότε το έχω ξανακούσει αυτο ;;;;)

Δεν σε καταλαβαινω,η χρονια ειναι εξαιρετικη μεχρι στιγμης....ποιο ειναι το προβλημα?
Φίλε alex μπορεί στα μέρη σου να είναι καλή αλλά μη το βλέπεις μεμονωμένα το θέμα.σ εμάς εδώ κάτω η χρονιά στα καρτερια είναι εντελώς τραγική.ακομα και τώρα οι τσίχλες είναι άφαντες.παμε για 4-5 πουλιά κι αυτά αν φανούν μετά τις 5.15-5.20.ισως να είναι η χειρότερη χρονιά της τελευταίας 10ετιας

Καλημερα,δεν εχω γραψει αρκετο καιρο γιατι φετος τα πραγματα ειναι τραγικα απο καρπωσει πουλιων,η τελευταια πιτα ομως δεν καταπινετε,σβ με διανυκτευρεση στα στους κυνηγοτοπους απολογισμος,σαββατο απογευμα καρτερι 3τσχιχλες κυριακη πρωι καρτερι 6 περπατητο κυριακη μεχρι τις 15.00 εκανα 7 απογευμα κυριακης καρτερι 3 συνολο 19 ξανα μετα τις 10 φλεβαρη,τα θετικα καλη παρεα σουβλιστα κοκορετσια και κοτσιφαλι.

Μην απελπιζεσαι φιλε μου,μπορει να ησουν κουρασμενος απο την δουλεια και δεν τις εβλεπες....
Ξαναπηγαινε το πρωι μετα απο ενα καλο πρωινο και πολυ καφε και θα δεις την διαφορα.
Αλεξ μην το λες σαν τον παπανδρεου οτι λευτα υπαρχουν με τον Κωστα μενουμε γυρω στα 18 χιλιομετρα τσιχλες ουτε για δειγμα στην περιοχη μας ουτε μπασιματα ουτε που χιωνησε ουτε τιποτε τσιχλες υπαρχουν μονο στα περιπτερα οχι μονο τσιχλες ουτε και τα αλλα θηραματα το μονο που εσωσε καπως την κατασταση ειχε κατι παπια και κατι εγινε οχι πολλα πραγματα οχι αθλια χρονια κολωχρονια με τα ολα της καλημερες

Αλεξ μην το λες σαν τον παπανδρεου οτι λευτα υπαρχουν με τον Κωστα μενουμε γυρω στα 18 χιλιομετρα τσιχλες ουτε για δειγμα στην περιοχη μας ουτε μπασιματα ουτε που χιωνησε ουτε τιποτε τσιχλες υπαρχουν μονο στα περιπτερα οχι μονο τσιχλες ουτε και τα αλλα θηραματα το μονο που εσωσε καπως την κατασταση ειχε κατι παπια και κατι εγινε οχι πολλα πραγματα οχι αθλια χρονια κολωχρονια με τα ολα της καλημερες
Ξερω την κατασταση κατω φιλε μου πολυ καλα,πλακα κανουμε για να γελασουμε λιγο με την καταντια μας.

Καλημερα,δεν εχω γραψει αρκετο καιρο γιατι φετος τα πραγματα ειναι τραγικα απο καρπωσει πουλιων,η τελευταια πιτα ομως δεν καταπινετε,σβ με διανυκτευρεση στα στους κυνηγοτοπους απολογισμος,σαββατο απογευμα καρτερι 3τσχιχλες κυριακη πρωι καρτερι 6 περπατητο κυριακη μεχρι τις 15.00 εκανα 7 απογευμα κυριακης καρτερι 3 συνολο 19 ξανα μετα τις 10 φλεβαρη,τα θετικα καλη παρεα σουβλιστα κοκορετσια και κοτσιφαλι.

Αστα, Σαββατο απογευμα εριξα μια ολοκληρη τουφεκια, Κυριακη ως 3 με 5 δεν ειδα ουτε πουπουλο. Τελικα εριξα 5 τουφεκιες συνολο

Πήγα και εγώ μια γρήγορη βόλτα στο καπάκι μετά τη δουλειά για καρτέρι......με λίγα λόγια...από τις 17:00 ως 17:40 ΚΑΜΙΑ δν πέρασε.....threat..fiurius..hair.
Στις 17:50 μόλις ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο ήρθε μια μπροστά μου κ της έστειλα 2 σμπάρα της απελπισίας.......δν πάμε καλά φέτος...τελικά τα μέροι μου βαδίζουν σε χειρότερη χρονιά από την περσινή....:oops:
Δεν έχουν αρχίσει τα επιστροφια ακόμα άμα έχει την ίδια ποσότητα με πέρυσι θα ρίξουμε κουτες!

Πάντως και εδώ τα πράγματα απογοητευτικά στα καλά απογευματινά προχθές μου περάσανε 3 σε απόσταση βολής της πήρα και τις 3 και εχθές μου περάσανε 2 πήρα την μια αλλά αυτό που είδα ήταν καθώς πήγαινα για το σπίτι πρέπει να σήκωσα πάνω από 70 πουλιά στα τριγύρω σπίτια τι γίνεται δεν ξέρω.

Πάντως και εδώ τα πράγματα απογοητευτικά στα καλά απογευματινά προχθές μου περάσανε 3 σε απόσταση βολής της πήρα και τις 3 και εχθές μου περάσανε 2 πήρα την μια αλλά αυτό που είδα ήταν καθώς πήγαινα για το σπίτι πρέπει να σήκωσα πάνω από 70 πουλιά στα τριγύρω σπίτια τι γίνεται δεν ξέρω.
Περισσοτερα κοτσυφια εχει στην γειτονια μου παρα στο καρτερι .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back