Altair Lusso
Banned
Και παξιμάδια με ντομάτα.....θα με θυμηθείς!φίλε , τι είχαμε - τι χάσαμε.
αν μη τι άλλο θα κάνουμε και στάση στην Τραχειά για ψωμί και τυρί ( .......... εξαιρετικά και τα δύο )........![]()
Και παξιμάδια με ντομάτα.....θα με θυμηθείς!φίλε , τι είχαμε - τι χάσαμε.
αν μη τι άλλο θα κάνουμε και στάση στην Τραχειά για ψωμί και τυρί ( .......... εξαιρετικά και τα δύο )........![]()
Κατι εγινε αυτες τις μερες στην πιστα motocross.ok παίδες . εγώ μίλαγα για τον Αργολικό κάμπο και τα γύρω βουνά.
Για Κρανίδι -Ερμιόνη δεν είχα εικόνα.
Μήπως να κάνω καμμιά εκδρομούλα κατά κάτω .............![]()
![]()
![]()
όλα τα ξέρεις.......... πονηρούλη.Και παξιμάδια με ντομάτα.....θα με θυμηθείς!
Κάτι μου λέει ότι αυτό το ΣΚ θα πάρω κοντά το σακούλι και θα αρχίσει η συγκομιδή ραδικιων - μυρωνιων και κανενός περιπλανώμενου σαλιγκαρουΌχι κι άσχημα δηλαδή, για τα πουλιά που (δεν) είχε...!
Πατριδα εδω κοντα τα εκανε το χιονι κουπα,πανε και αυτα!Κάτι μου λέει ότι αυτό το ΣΚ θα πάρω κοντά το σακούλι και θα αρχίσει η συγκομιδή ραδικιων - μυρωνιων και κανενός περιπλανώμενου σαλιγκαρου![]()
![]()
![]()
Ε τότε το μόνο που μας μένει είναι να ρίξουμε ένα χορό του Ζαλόγγου αφού φέτος πήραμε τα μεζεα μας και από θηράματα αλλά και από λάχαναΠατριδα εδω κοντα τα εκανε το χιονι κουπα,πανε και αυτα!
Skeet και 9ρια
Σταμάτη το Carlson's Mod εμένα μου φαίνεται αρκετά σφιχτό στην Maxus!
Στο καρτέρι τουφεκάει παντού!Και όλα πατσαβούρια!Στα κοντινά ζορίζομαι!
Στο περπατητό IC ή και Skeet ακόμα.
Έτσι μπράβο.Κάτι μου λέει ότι αυτό το ΣΚ θα πάρω κοντά το σακούλι και θα αρχίσει η συγκομιδή ραδικιων - μυρωνιων και κανενός περιπλανώμενου σαλιγκαρου![]()
![]()
![]()
Φίλε alex μπορεί στα μέρη σου να είναι καλή αλλά μη το βλέπεις μεμονωμένα το θέμα.σ εμάς εδώ κάτω η χρονιά στα καρτερια είναι εντελώς τραγική.ακομα και τώρα οι τσίχλες είναι άφαντες.παμε για 4-5 πουλιά κι αυτά αν φανούν μετά τις 5.15-5.20.ισως να είναι η χειρότερη χρονιά της τελευταίας 10ετιαςΔεν σε καταλαβαινω,η χρονια ειναι εξαιρετικη μεχρι στιγμης....ποιο ειναι το προβλημα?
Όρια, είπα;;;;
Ρε τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει....
Που και πότε το έχω ξανακούσει αυτο ;;;
Μετά θα λέμε......καλή έναρξη σε όλους....Μονη ελπιδα δυστυχως τα επιστροφια, αν κανει. Αν παλι ξεκινησουν αρχες Μαρτη ως συνηθως, θα κλαιμε με μαυρο δακρι
Αλεξ μην το λες σαν τον παπανδρεου οτι λευτα υπαρχουν με τον Κωστα μενουμε γυρω στα 18 χιλιομετρα τσιχλες ουτε για δειγμα στην περιοχη μας ουτε μπασιματα ουτε που χιωνησε ουτε τιποτε τσιχλες υπαρχουν μονο στα περιπτερα οχι μονο τσιχλες ουτε και τα αλλα θηραματα το μονο που εσωσε καπως την κατασταση ειχε κατι παπια και κατι εγινε οχι πολλα πραγματα οχι αθλια χρονια κολωχρονια με τα ολα της καλημερεςΜην απελπιζεσαι φιλε μου,μπορει να ησουν κουρασμενος απο την δουλεια και δεν τις εβλεπες....
Ξαναπηγαινε το πρωι μετα απο ενα καλο πρωινο και πολυ καφε και θα δεις την διαφορα.
Ξερω την κατασταση κατω φιλε μου πολυ καλα,πλακα κανουμε για να γελασουμε λιγο με την καταντια μας.Αλεξ μην το λες σαν τον παπανδρεου οτι λευτα υπαρχουν με τον Κωστα μενουμε γυρω στα 18 χιλιομετρα τσιχλες ουτε για δειγμα στην περιοχη μας ουτε μπασιματα ουτε που χιωνησε ουτε τιποτε τσιχλες υπαρχουν μονο στα περιπτερα οχι μονο τσιχλες ουτε και τα αλλα θηραματα το μονο που εσωσε καπως την κατασταση ειχε κατι παπια και κατι εγινε οχι πολλα πραγματα οχι αθλια χρονια κολωχρονια με τα ολα της καλημερες
Καλημερα,δεν εχω γραψει αρκετο καιρο γιατι φετος τα πραγματα ειναι τραγικα απο καρπωσει πουλιων,η τελευταια πιτα ομως δεν καταπινετε,σβ με διανυκτευρεση στα στους κυνηγοτοπους απολογισμος,σαββατο απογευμα καρτερι 3τσχιχλες κυριακη πρωι καρτερι 6 περπατητο κυριακη μεχρι τις 15.00 εκανα 7 απογευμα κυριακης καρτερι 3 συνολο 19 ξανα μετα τις 10 φλεβαρη,τα θετικα καλη παρεα σουβλιστα κοκορετσια και κοτσιφαλι.
Δεν έχουν αρχίσει τα επιστροφια ακόμα άμα έχει την ίδια ποσότητα με πέρυσι θα ρίξουμε κουτες!Πήγα και εγώ μια γρήγορη βόλτα στο καπάκι μετά τη δουλειά για καρτέρι......με λίγα λόγια...από τις 17:00 ως 17:40 ΚΑΜΙΑ δν πέρασε....
Στις 17:50 μόλις ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο ήρθε μια μπροστά μου κ της έστειλα 2 σμπάρα της απελπισίας.......δν πάμε καλά φέτος...τελικά τα μέροι μου βαδίζουν σε χειρότερη χρονιά από την περσινή....![]()
Περισσοτερα κοτσυφια εχει στην γειτονια μου παρα στο καρτεριΠάντως και εδώ τα πράγματα απογοητευτικά στα καλά απογευματινά προχθές μου περάσανε 3 σε απόσταση βολής της πήρα και τις 3 και εχθές μου περάσανε 2 πήρα την μια αλλά αυτό που είδα ήταν καθώς πήγαινα για το σπίτι πρέπει να σήκωσα πάνω από 70 πουλιά στα τριγύρω σπίτια τι γίνεται δεν ξέρω.
Όντως στο γειτονικό οικόπεδο και εγώ βλέπω κανένα που και που, στον κυνηγότοπο εφέτος δεν έχω δεί κανένα!Περισσοτερα κοτσυφια εχει στην γειτονια μου παρα στο καρτερι![]()