Ανέβηκες βόρεια αλλά δεν έκανες ανατολικά...Πανόπουλο (Β. Ηλεία), Καλέντζι (Ν. Αχαΐα) και λίγο πιο ανατολικά. Και δεν είναι μαρτυρίες είναι ιδία εμπειρίαΒορείως της Ζαχάρως εννοείς; Προς Κρέστενα;
Ευχαριστώ φίλε.Ανέβηκες βόρεια αλλά δεν έκανες ανατολικά...Πανόπουλο (Β. Ηλεία), Καλέντζι (Ν. Αχαΐα) και λίγο πιο ανατολικά. Και δεν είναι μαρτυρίες είναι ιδία εμπειρία
Μέχρι 15 Γενάρη σε 15 εξόδους είχα 70 και τώρα έχω περάσει τα 300. 6 Γενάρη περπατητό πάνω από 10 χλμ 7 πουλιά εγώ 2 ο κολλητός. Τον τελευταίο μήνα δε χρειάστηκε περπατητό... Κι όμως γίνεταιΠως γίνεται ρε μαγκες να γράφετε ότι έχει πάρα πολλά πουλιά? Οτι έγινε τρελό παιχνίδι κτλ κτλ? Αφού μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου λέγατε οι περισσότεροι ότι η χρονιά είναι χειρότερη απο την περσινή......
Έχει ακόμα σπορά πανό … μαλλον χόρτασαν και την εκανανΠόσος σπόρος να μείνει ρε Λιάκο, ήταν πολλά τα κοτσύφια φέτος, τα έφαγαν και την έκαναν.
Συμφωνώ και εγώ. Έχει σημεία με πάρα πολλά πουλιά.Για μενα φετος ειναι η δεύτερη καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας.
Για Αργολίδα μιλαω...
Κάθε μέσον αποτροπής σωματικής βλάβης είναι καλοδεχούμενο.Το κυνήγι έχει κινδύνους τα γυαλιά δεν προτείνονται , επιβάλλονται και σαν παθών δεν αφήνω τίποτα στην τύχη.
Το Σάββατο....ο καθένας στο καρτέρι τού...απαγορεύονται οι μετακινήσεις...Για μενα φετος ειναι η δεύτερη καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας.
Για Αργολίδα μιλαω...
ΤραγουδαΤο Σάββατο....ο καθένας στο καρτέρι τού...απαγορεύονται οι μετακινήσεις...![]()
Ισχύουν τα γραφόμμενα σου, απο πληροφορίες ατόμου απο Τσίπιανα.Άντε να σας πω το μυστικό για ΒΑ Ηλεία. Όντως για τσιχλοκότσυφα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Τα καρτέρια πάνω στο δρόμο που ανεβαίνει για Δίβρη, στη διασταύρωση του Κούμανι, κοντά στο βενζινάδικο έχουν πάρει φωτιά. Θέλει προσοχή γιατί ο δρόμος είναι το όριο του καταφυγίου αλλά όριο. Επίσης ανεβαίνοντας και βρίσκοντας τη διασταύρωση με την 111, κάνεις αριστερά προς Πανόπουλο. Στα 4χλμ περίπου πάνω στο δρόμο είναι ένας οικισμός, το Καλιμάνι.Όπως κατηφορίζει ο δρόμος φτάνοντας στον οικισμό έχει δεξιά παρατεταμένη κλειστή στροφή. Εκεί στην κορυφή της αριστερά ανάμεσα σε δύο σπίτια, έχει χωματόδρομο που κατηφορίζει αριστερά κάτω στα χωράφια προς το ποτάμι. Κατηφορίζεις 100μ κι αρχίζει το πάρτι. Για ελατότσιχλες στο ελατοδάσος της Δίβρης(Λαμπεία) μετά το μοναστήρι στη βρύση του Πόντου εκεί που γίνεται το καλοκαιρινό πανηγύρι. καθώς επίσης και πάνω από τη Δερβινή(Κρυόβρυση) στα καλύβια της...Μόνο στίγμα δεν έδωσα...
Αφού μέχρι τότε στα περισσότερα μέρη ήταν χειρότερη τι να λέγαμε ότι ήταν καλύτερη; Ο καθένας μιλάει για τα μέρη που κυνηγάει ότι βλέπει και όχι ότι του λένε οι άλλοι για τα μέρη τους!!!Πως γίνεται ρε μαγκες να γράφετε ότι έχει πάρα πολλά πουλιά? Οτι έγινε τρελό παιχνίδι κτλ κτλ? Αφού μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου λέγατε οι περισσότεροι ότι η χρονιά είναι χειρότερη απο την περσινή......
Σε περπατητά που ξέρω ότι πάω μόνο για τη γυμναστική, παίρνω 8-10 φυσίγγια και συνήθως δε μένω! Στο καρτέρι αυτό πάω 100 μέτρα από το αμάξι και την έχω έτοιμη από το σπίτι και βαριέμαι το βάλε-βγάλε, οπότε φυσιγγιοθήκη, τελάρο για κάθισμα, μανταρίνια και είμαι κομπλέ!Και δε βαριέσαι να κουβαλάς γεμάτο φυσεκλίκι ??Εγώ (ομοιοπαθής όπως γνωρίζεις) το έχω καταργήσει ... Παίρνω 10-12 φυσέκια, στις τσέπες μου. Αφού ξέρω πια ότι κι από αυτά, τα περισσότερα θα τα γυρίσω πίσω !!!
![]()