Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βορείως της Ζαχάρως εννοείς; Προς Κρέστενα;
Ανέβηκες βόρεια αλλά δεν έκανες ανατολικά...Πανόπουλο (Β. Ηλεία), Καλέντζι (Ν. Αχαΐα) και λίγο πιο ανατολικά. Και δεν είναι μαρτυρίες είναι ιδία εμπειρία

Ανέβηκες βόρεια αλλά δεν έκανες ανατολικά...Πανόπουλο (Β. Ηλεία), Καλέντζι (Ν. Αχαΐα) και λίγο πιο ανατολικά. Και δεν είναι μαρτυρίες είναι ιδία εμπειρία
Ευχαριστώ φίλε.
Καμία σχέση με τα δικά μου μέρη. Εκεί είναι σχεδόν Αχαΐα. Δεν τα ξέρω καθόλου.

Πως γίνεται ρε μαγκες να γράφετε ότι έχει πάρα πολλά πουλιά? Οτι έγινε τρελό παιχνίδι κτλ κτλ? Αφού μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου λέγατε οι περισσότεροι ότι η χρονιά είναι χειρότερη απο την περσινή......
Μέχρι 15 Γενάρη σε 15 εξόδους είχα 70 και τώρα έχω περάσει τα 300. 6 Γενάρη περπατητό πάνω από 10 χλμ 7 πουλιά εγώ 2 ο κολλητός. Τον τελευταίο μήνα δε χρειάστηκε περπατητό... Κι όμως γίνεται

Αυριο δεν θα πάω για τσίχλες αλλά σημερα βράδυ τι κάνω??

Υπάρχει καποιο site "πειρατικό" να δούμε ποδοσφαιρο ζωντανο στον υπολογιστή μας???

Ειχαμε παληοτερα HAHASPORT, SPORTLEMON, FIRSTROWSPORT, αλλά δεν περνάει ΤΠΤ πλέον.
Οποιος μπορεί ας στείλει

Νομίζω είμαι "εντός" Topic ;)

Εδώ σε εμάς ξεκίνησε εξερετικα με τεράστια μπασηματα μεχρει τα μέσα Νοεμβρίου μετά χάλια μαυρα από τα Χριστούγεννα και μετά είχαμε εισβολή κατά 90% μαύρων !!! Μεχρει πρειν 2/3 μέρες τα πουλια ηταν παρααα πολλά αυτα που βάρεσα μου φτανουν και για του χρόνου ..λόγο απαγορεύσεων από φωτιές δεν μπορούσαμε να πάμε σε καρτερια που γινόταν της π@&@@@@@.. έτσι περιοριστήκαμε σε ποιο δυσκολα και μικρα καρτερακια … σιγουρα και με διαφορά μια από της καλητερες κυνηγιτηκες χρονιες για τα κοτσιφια που έχω γνωρίσει

Παλικάρια μου δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνει πανικός από ένα σημείο και μετά. Είχαν μπει τόσα πολλά που κάποια στιγμή θα γινόταν το μπαμ αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο. Χοντρικά από τα Φώτα και μετά άλλαξε το σκηνικό. Η μόνη περίοδος που δεν ήταν τόσο καλά ήταν από τις 7-8 Δεκεμβρίου μέχρι τις πρώτες μέρες του Γενάρη. Και όλα αυτά με κάτι αστείες κακοκαιριες σε ένα χειμώνα που δεν ήρθε ποτέ. Αν είχε κάνει κάποιο σοβαρό ψυχρό επεισόδιο θα είχε γίνει παντού της μαλιοκουκουτσαινας και θα έβλεπαν και οι τυφλοί φέτος.....

Το κυνήγι έχει κινδύνους τα γυαλιά δεν προτείνονται , επιβάλλονται και σαν παθών δεν αφήνω τίποτα στην τύχη.
Κάθε μέσον αποτροπής σωματικής βλάβης είναι καλοδεχούμενο.
Δεν είναι καλοδεχούμενοι οι επιπόλαιοι και απρόσεκτοι συνάδελφοι.

Άντε να σας πω το μυστικό για ΒΑ Ηλεία. Όντως για τσιχλοκότσυφα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Τα καρτέρια πάνω στο δρόμο που ανεβαίνει για Δίβρη, στη διασταύρωση του Κούμανι, κοντά στο βενζινάδικο έχουν πάρει φωτιά. Θέλει προσοχή γιατί ο δρόμος είναι το όριο του καταφυγίου αλλά όριο. Επίσης ανεβαίνοντας και βρίσκοντας τη διασταύρωση με την 111, κάνεις αριστερά προς Πανόπουλο. Στα 4χλμ περίπου πάνω στο δρόμο είναι ένας οικισμός, το Καλιμάνι.Όπως κατηφορίζει ο δρόμος φτάνοντας στον οικισμό έχει δεξιά παρατεταμένη κλειστή στροφή. Εκεί στην κορυφή της αριστερά ανάμεσα σε δύο σπίτια, έχει χωματόδρομο που κατηφορίζει αριστερά κάτω στα χωράφια προς το ποτάμι. Κατηφορίζεις 100μ κι αρχίζει το πάρτι. Για ελατότσιχλες στο ελατοδάσος της Δίβρης(Λαμπεία) μετά το μοναστήρι στη βρύση του Πόντου εκεί που γίνεται το καλοκαιρινό πανηγύρι. καθώς επίσης και πάνω από τη Δερβινή(Κρυόβρυση) στα καλύβια της...Μόνο στίγμα δεν έδωσα...

Άντε να σας πω το μυστικό για ΒΑ Ηλεία. Όντως για τσιχλοκότσυφα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Τα καρτέρια πάνω στο δρόμο που ανεβαίνει για Δίβρη, στη διασταύρωση του Κούμανι, κοντά στο βενζινάδικο έχουν πάρει φωτιά. Θέλει προσοχή γιατί ο δρόμος είναι το όριο του καταφυγίου αλλά όριο. Επίσης ανεβαίνοντας και βρίσκοντας τη διασταύρωση με την 111, κάνεις αριστερά προς Πανόπουλο. Στα 4χλμ περίπου πάνω στο δρόμο είναι ένας οικισμός, το Καλιμάνι.Όπως κατηφορίζει ο δρόμος φτάνοντας στον οικισμό έχει δεξιά παρατεταμένη κλειστή στροφή. Εκεί στην κορυφή της αριστερά ανάμεσα σε δύο σπίτια, έχει χωματόδρομο που κατηφορίζει αριστερά κάτω στα χωράφια προς το ποτάμι. Κατηφορίζεις 100μ κι αρχίζει το πάρτι. Για ελατότσιχλες στο ελατοδάσος της Δίβρης(Λαμπεία) μετά το μοναστήρι στη βρύση του Πόντου εκεί που γίνεται το καλοκαιρινό πανηγύρι. καθώς επίσης και πάνω από τη Δερβινή(Κρυόβρυση) στα καλύβια της...Μόνο στίγμα δεν έδωσα...
Ισχύουν τα γραφόμμενα σου, απο πληροφορίες ατόμου απο Τσίπιανα.
Ιδικα οι Γερακότσιχλες φέτος, έφτασαν στο ύψος Μαζαράκι,Απιδούλα και Κάλφα μου είπαν...

Πως γίνεται ρε μαγκες να γράφετε ότι έχει πάρα πολλά πουλιά? Οτι έγινε τρελό παιχνίδι κτλ κτλ? Αφού μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου λέγατε οι περισσότεροι ότι η χρονιά είναι χειρότερη απο την περσινή......
Αφού μέχρι τότε στα περισσότερα μέρη ήταν χειρότερη τι να λέγαμε ότι ήταν καλύτερη; Ο καθένας μιλάει για τα μέρη που κυνηγάει ότι βλέπει και όχι ότι του λένε οι άλλοι για τα μέρη τους!!!

Και δε βαριέσαι να κουβαλάς γεμάτο φυσεκλίκι ?? .big smile. Εγώ (ομοιοπαθής όπως γνωρίζεις) το έχω καταργήσει ... Παίρνω 10-12 φυσέκια, στις τσέπες μου. Αφού ξέρω πια ότι κι από αυτά, τα περισσότερα θα τα γυρίσω πίσω !!!:rolleyes:.yel.
.sarcastic..hair.
Σε περπατητά που ξέρω ότι πάω μόνο για τη γυμναστική, παίρνω 8-10 φυσίγγια και συνήθως δε μένω! Στο καρτέρι αυτό πάω 100 μέτρα από το αμάξι και την έχω έτοιμη από το σπίτι και βαριέμαι το βάλε-βγάλε, οπότε φυσιγγιοθήκη, τελάρο για κάθισμα, μανταρίνια και είμαι κομπλέ!

Status
Not open for further replies.
Back