Το ξέρω, αλλα 2 μέρες δεν κάθομαι μέσα! Εχω καβάτζα και τη ΔευτέραΔυστυχώς και μεθαύριο τα ίδια μποφόρ θα έχει.

Το ξέρω, αλλα 2 μέρες δεν κάθομαι μέσα! Εχω καβάτζα και τη ΔευτέραΔυστυχώς και μεθαύριο τα ίδια μποφόρ θα έχει.
Έτσι είναι το βλέμμα τους.θηροφυλακες και με κοιταγαν σαν χάνοι....
Ρε φίλε καταδρομικη με τα πόδια για 20 τουφεκιες έκαναν! Μου λέει ο ένας γιατί δεν το τουφεκισες το τρυγόνι??? Γιατί έχει κλείσει η θήρα του ρε μάστορα του λέω! Μπράβο μου λέει είσαι ενημερωμένος. Τι τραβαμε ρε φουστη μου στα όρη και τους κάμπους οι άμοιροι....Έτσι είναι το βλέμμα τους.
Περπατητο δεν μπορείς να κάνεις γιατί άρχισε και έχει κόσμο.Και κλείσαμε με απογευματινό εδώ κοντά.... Ο αέρας σηκώνει πέτρες. Τι σκατα να κάνουμε αύριο??? Περπατητο δύσκολα γιατί άρχισαν ήδη τις ελιές. Και σήμερα που πήγα βρήκα κόσμο σε 4 κτήματα. View attachment 58963
Χιούμορ ... "σε είχα δει "Ρε φίλε καταδρομικη με τα πόδια για 20 τουφεκιες έκαναν! Μου λέει ο ένας γιατί δεν το τουφεκισες το τρυγόνι??? Γιατί έχει κλείσει η θήρα του ρε μάστορα του λέω! Μπράβο μου λέει είσαι ενημερωμένος. Τι τραβαμε ρε φουστη μου στα όρη και τους κάμπους οι άμοιροι....
Όσο έχει φάει εκεί θα μείνουνΈχουν πιάσει πουλιά παιδιά. Αλλά δεν πρόκειται να μείνουν. Κοιτάξτε λίγο το χώμα στην φώτο που ανέβασα. Τσιμέντο κανονικό. Τα πουλιά σε κανάλια ήταν και επί το πλείστον σε αγριλιες που έχει μαυρίσει ο καρπός. Φαΐ ατελείωτο αλλά.....
Περσυ,εδω στην Ευβοια,τουφεκαω μια τσιχλα με φοντο τον ουρανο και η υψωση του οπλου να ειναι λιγο πανω απο τις 45 μοιρες.Περπατητο δεν μπορείς να κάνεις γιατί άρχισε και έχει κόσμο.
Άμα ρίξεις αρχίζουν με " Σιγά ρεεε " και
τελειώνουν με το " Κακό χρόνο να'χεις"
Ποιο είπαμε είναι το χωριό σου?Απλά όσο τρως εσύ να σου ζεσταίνουμε λίγο το μέροςΜια ώρα και 20 λεπτά περπατητο γύρω από το χωριο μέχρι να γίνει το φαγητό. Έπρεπε να έχω άλλες 6-7...View attachment 58928
Μια και δυο αυτό? Το σπαστικό είναι που λένε ψέματα. Εγώ φίλε αποφεύγω εντελώς τα λιοστασια γιατί χαλιέμαι με τους παπαρες αλλά και δεν θέλω από την άλλη να ενοχλώ κόσμο που δουλεύει. Σήμερα ένας φώναξε αλλά για να μου πει να αφήσω τα πουλιά και να παω για γρουνια γιατί ξελακωσαν τις ελιές! Του απάντησα πάρε όπλο και κάνε σκυλιά και τραβά εσύ για γουρούνια! Στις δικές μου ελιές δεν μπαίνουν!!!Περσυ,εδω στην Ευβοια,τουφεκαω μια τσιχλα με φοντο τον ουρανο και η υψωση του οπλου να ειναι λιγο πανω απο τις 45 μοιρες.
Απο εκει που τουφεκισα,στα δεξια μου,στις 90 μοιρες και κατι παραπανω,πεταγεται ενας:
"Εεεεειιιιιιι,εφαγα σκαϊιιιιιιιιιι"....
Του κανω και γω:
"Αϊ χαιρετα μας πρωΐ πρωΐ ρε μαστορα που εφαγες και σκαϊ.....Να βαλεις mega"....
Να ξέρεις όμως το δικό μου χωριό απέχει πάρα πολύ από το να χαρακτηριστεί τσιχλοτοπος!!!Ποιο είπαμε είναι το χωριό σου?Απλά όσο τρως εσύ να σου ζεσταίνουμε λίγο το μέρος![]()
Υπάρχει και κόσμος που έχει τρομάξει το μάτι του από διάφορους οπλο-κουβαλητές που δεν σέβονται τίποτα και κανένανΜια και δυο αυτό? Το σπαστικό είναι που λένε ψέματα. Εγώ φίλε αποφεύγω εντελώς τα λιοστασια γιατί χαλιέμαι με τους παπαρες αλλά και δεν θέλω από την άλλη να ενοχλώ κόσμο που δουλεύει. Σήμερα ένας φώναξε αλλά για να μου πει να αφήσω τα πουλιά και να παω για γρουνια γιατί ξελακωσαν τις ελιές! Του απάντησα πάρε όπλο και κάνε σκυλιά και τραβά εσύ για γουρούνια! Στις δικές μου ελιές δεν μπαίνουν!!!
Σωστά! Πιστεύω πως το περπατητο μέσα στους ελαιώνες την περίοδο συγκομιδής είναι καλό να το αποφεύγουμε. Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.Υπάρχει και κόσμος που έχει τρομάξει το μάτι του από διάφορους οπλο-κουβαλητές που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν
Τις αμαρτίες εκείνων πληρώνουμε σε γενικές γραμμές
Αυτα τα κουτοπονηρα ειναι που δεν μπορώ να ακουω....Μου λέει ο ένας γιατί δεν το τουφεκισες το τρυγόνι??? Γιατί έχει κλείσει η θήρα του ρε μάστορα του λέω! Μπράβο μου λέει είσαι ενημερωμένος.
Υπάρχουν όμως και πολλοί, που λένε πολύ εύκολα ψέματα ότι τους ήρθαν σκάγια, ... πολλοί επίσης που έχουν αυθαίρετα, εκνευρίζονται υπερβολικά μόλις καταλαβαίνουν ότι έχτισαν μέσα σε κυνηγότοπο και αρχίζουν να ωρύονται ...Υπάρχει και κόσμος που έχει τρομάξει το μάτι του από διάφορους οπλο-κουβαλητές που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν
Τις αμαρτίες εκείνων πληρώνουμε σε γενικές γραμμές
Κακά τα ψέμματα Δημήτρη γιατί και εσύ έχεις ελιές και ξέρειςΣωστά! Πιστεύω πως το περπατητο μέσα στους ελαιώνες την περίοδο συγκομιδής είναι καλό να το αποφεύγουμε. Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Έτσι είναι.Κακά τα ψέμματα Δημήτρη γιατί και εσύ έχεις ελιές και ξέρεις
Όταν μαζεύεις και ακούς γύρω γύρω και σε σχετική κοντινή απόσταση μπαμ και μπουμ αγχώνεσαι ας ρίχνει και αντίθετα ο άλλος
Αυτοί δεν πρόκειται να λείψουν ποτέ Γιώργο λένε για να λένε, αυτοί που έχουν δίκιο είναι το θέμαΥπάρχουν όμως και πολλοί, που λένε πολύ εύκολα ψέματα ότι τους ήρθαν σκάγια, ... πολλοί επίσης που έχουν αυθαίρετα, εκνευρίζονται υπερβολικά μόλις καταλαβαίνουν ότι έχτισαν μέσα σε κυνηγότοπο και αρχίζουν να ωρύονται ...
Αν ήμουν εύστοχος και συνέχιζα μια ώρα το μεσημέρι το πλησίαζα το όριο για πλάκα! Πιασμένα έχει απλά δεν πετάνε μέρα. Όλα την νύχτα. Μονο να ακούγατε τι γινόταν μέσα στην Αρτάκη στις 6 το πρωί!Ετσι κι αλλιώς ρε παλικάρια ακόμα δεν έχουν μπει πουλιά για περπατητό. Καντε λίγο ακόμα καρτεράκι μέχρι να τελειώσουν τα πολλά μαζέματα με τις ελιές και μετά όταν ο καιρός κρυώσει θα ναι πιο ωραίο το περπατητό...